Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ از خودت ابتکار داشته باش بیشتر تعریف کن ازم :icon_razz: میسی اومدی:rose::rose::rose: نمیشناسمت زیاد خب! ولی حتما دختر گلی هستی که این همه ازت تعریف کردن :rose: 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ من تازه باهاش دوس شدم! اما اسمشو زیاد شنیده بودم از عنفوان عضویتم... :JC_thinking: خودشم زیاد دیده بودم از همون عنفوان... :JC_thinking: ولی خب...حالا فرصت نشده بود باهاش دوس شم دیگه ... مگه چیه؟ ... :viannen_38: خلاصه اینکه تو همین دوروزی که باهاش دوس شدم جز گلی چیزی ازش ندیدم! به جان خودم راس میگم...یه سایت بهم داد... توش پره عکسه گله! این همه از من شنیدی فقط واسه عکی اومدی سراغم :icon_razz: دارم برات:icon_razz: خودت گلی قیافته میسی اومدی:rose: بالاخره سپیده جمن یا علیرضا! سپیده جون :rose: ای جان تبلیغاتت منو کشته:w874: منم جدیدا با سیپده اشنا شدممم :w73: یه دخملیه که ادمو به خودش جذب میکنه... رفتارش که خیلی دوست داشتنیه:w14: اگه از نزدیک ببینیم که صد در صد بیشتره:icon_pf (17): بیا بخلممممممم:aghosh: شیطونه خیلی... مهربونم هست... بقیه شو بعدا میگم زرنگی هملو که یه دفعه نمیشه گفت منو میگه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ:shad::shad: من چقدر همه جا اسمم هست اما ناشناسم میسی نفسی :rose::rose: خوو بیا بازم بوگو اما خوب بگووو آآآآ:icon_razz: میسی اومدی:rose::rose::rose: 3 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ از دخملهای مهربون و با ادب انجمن هست سپیده جون . خانوم ، باشخصیت، شیطون و شاد خلاصه اینکه هرچی بگم کم گفتم از دخملی خودم . 2 لینک به دیدگاه
tootia_z 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ خوب من شناختمش خیلیییی خانومه..... 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ منو میگه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ:shad::shad: من چقدر همه جا اسمم هست اما ناشناسم میسی نفسی :rose::rose: خوو بیا بازم بوگو اما خوب بگووو آآآآ:icon_razz: میسی اومدی:rose::rose::rose: بعدا میام.... الان زیاد تعریف کردن ازت:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ آقا خر ما کرگی دم نداشت الکی الکی خودم رو به کشتن بدم؟؟ اونم توسط یه سیبیلوی خطرناک؟؟ ابدا" ------------- دختر خیلی گلیه (خودش گفت بگم) خیلی شیطونه.. خیلی مهربون.. تا حالا من عصبانیتش رو ندیدم ولی تهدیداتش رو من خودم چشیدم.. یَک سیبیلی داره که نگوووووووو خیلی هم زشته اگه خوشکل بود عکسش رو میذاشت اونجا 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ دختر خیلی خوبو خانوم پر شورو نشاط البته از اینا که حواسش هست و سعی میکنه عضوی باشه که کسی ازش ناراحت نباشه ......... کلا میخواد همه ازش راضی باشند .......... با معرفت هم هست ......... همین قدر شناختم چون خیلی پست نمیزنی خانوم گل 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ خوب میبینم که تحلیل شخصیت سیبیل طلا هستش این بچه خیلی گله دختری با سیبیل های قرمز این بچه خیلی دختر شوخ و با جنبه ایه از این شکلک هم زیاد استفاده میکنه خیلی خیلی علاقه به اسپم شدن پروفایلش داره کلا گله دیگه البته خودش گفت بیام اینو بگما سلام سلام:rose:بدو بیا بگو من چقده گلم چطوری سیبیل؟ 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ مامانش بزرگش کرده ، من میشناسمش .... هم اسم خودمه .... واسه همین بیشترتر دوسش دارم ( خیلی مخلصیم آبجی) .. خیلی هم بامرامه (این اخلاقش به خودم رفته ...... مثل خیلی های دیگه نیست ) :wubpink: یه چیز دیگه ==> کم نمیاره ..... 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ حالت رو میگیرم:shad: یه کم هم میسیییی:icon_razz: کارت بهم گیره دیگه امان از اون موقع که کار یکی گیر این خانم بیفته چقدر دختر خوبیه واقعا من نمیدونم اون پست قبلی رو داد من که نبودم کیه؟کیییییییییییییییییییییییییییییییییه؟کییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه:w00: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ بههههههه خیلی گله :dancegirl2: مهربون و شلوخ و فعال 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ سپيده..... شولوخ پلوخ فان باحال شيطووووون خوش اخلاق 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ متاسفانه شناخت زیادی ازشون ندارم ولی بدی هم ازشون ندیدم به نظر دختر خوبی میاد ارزوی موفقیت دارم براشون 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ يا الله .... سلام عليكم ... خب بريم .............. نياز به تهديد نبود سپيده خانم .. بله شما گل ايد :flowerysmile: مهربون ... يه مدت اون اوايل كه من اومده بودم خيلي هم فعال بودي ولي حالا نمي دونم چرا؟ خب ديگه !! رشته تحصيليتون معماري مدير تالار معماري هستيد ... اين دو عامل باعث ميشه كه من زياد دخالت نكنم چون اصلا نمي تونيم با هم كنار بيايم ... ودر آخر اينكه هفت تير كشم هستيد ... 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ نمیشناسمت زیاد خب!ولی حتما دختر گلی هستی که این همه ازت تعریف کردن :rose: اووهووم:w31: تازه گفتن که وصفم تو انجمن نمیگنجه میسی اومدی:rose::rose::rose: A fervent Girl منو میگه آآآآآآآآ میسی که اومدی:rose::rose: از دخملهای مهربون و با ادب انجمن هست سپیده جون .خانوم ، باشخصیت، شیطون و شاد خلاصه اینکه هرچی بگم کم گفتم از دخملی خودم . نه از دخملیه من:w31: میسی همش خودتی من و تو نداریم:shad: میسی اومدی:rose::rose::rose: خوب من شناختمش خیلیییی خانومه.....[/اوهووم خیلی هم ماهم میسی که اومدی:rose::rose::rose:QUOTE] بعدا میام.... الان زیاد تعریف کردن ازت:4chsmu1: نه الااااان:guntootsmiley2: میسی هی میای سر میزنی بهم عسیسم :rose::rose::rose::rose::rose: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ آقا خر ما کرگی دم نداشتالکی الکی خودم رو به کشتن بدم؟؟ اونم توسط یه سیبیلوی خطرناک؟؟ ابدا" ------------- دختر خیلی گلیه (خودش گفت بگم) خیلی شیطونه.. خیلی مهربون.. تا حالا من عصبانیتش رو ندیدم ولی تهدیداتش رو من خودم چشیدم.. یَک سیبیلی داره که نگوووووووو خیلی هم زشته اگه خوشکل بود عکسش رو میذاشت اونجا تایید میشه منو میگه آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ خیلی هم خوشجلم به خانومت بوگو بیاد منو ببینه بهت میگه طفلی خرت که بی دومه میسی که اومدی :rose::rose::rose: دختر خیلی خوبو خانوم پر شورو نشاط البته از اینا که حواسش هست و سعی میکنه عضوی باشه که کسی ازش ناراحت نباشه ......... کلا میخواد همه ازش راضی باشند .......... با معرفت هم هست ......... همین قدر شناختم چون خیلی پست نمیزنی خانوم گل میسی عسیسم :w31: خیلی گلی عسلی:w31::shad: میسی که اومدی:rose::rose::rose: خوب میبینم که تحلیل شخصیت سیبیل طلا هستش این بچه خیلی گله دختری با سیبیل های قرمز این بچه خیلی دختر شوخ و با جنبه ایه از این شکلک هم زیاد استفاده میکنه خیلی خیلی علاقه به اسپم شدن پروفایلش داره کلا گله دیگه البته خودش گفت بیام اینو بگما چطوری سیبیل؟ به سلام آقا آرمین نگفتی خیلی گلم هآآآآ:icon_razz: میسی خوفم تو خوفی بی سیبیل؟ میسی که اومدی:rose::rose::rose: مامانش بزرگش کرده ، من میشناسمش .... هم اسم خودمه .... واسه همین بیشترتر دوسش دارم ( خیلی مخلصیم آبجی) .. خیلی هم بامرامه (این اخلاقش به خودم رفته ...... مثل خیلی های دیگه نیست ) :wubpink: یه چیز دیگه ==> کم نمیاره ..... وایییییییی چه اسم قشنگی داری:Laie_28: وووی وووی:shad::shad::shad: ما چاکریم آبجی:shad: میسی گه اومدی :rose::rose::rose::rose: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ امان از اون موقع که کار یکی گیر این خانم بیفتهچقدر دختر خوبیه واقعا من نمیدونم اون پست قبلی رو داد من که نبودم کیه؟کیییییییییییییییییییییییییییییییییه؟کییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه:w00: میسی داداش کچلم:shad: همینه که هست میسی که اومدی:rose::rose::rose::rose: بهههههههخیلی گله :dancegirl2: مهربون و شلوخ و فعال منو گفتآآآآ دلتون آب میسی که اومدی:rose::rose::rose::rose: سپيده.....شولوخ پلوخ فان باحال شيطووووون خوش اخلاق شادمهر..... ووی ووی اینایی که گفتی منم الانه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میسیییییییییییییی میسی که اومدی:rose::rose::rose: متاسفانه شناخت زیادی ازشون ندارم ولی بدی هم ازشون ندیدم به نظر دختر خوبی میاد ارزوی موفقیت دارم براشون فدات خانومی خوبی از خودته میسی که اومدی:rose::rose::rose: يا الله ....سلام عليكم ... خب بريم .............. نياز به تهديد نبود سپيده خانم .. بله شما گل ايد :flowerysmile: مهربون ... يه مدت اون اوايل كه من اومده بودم خيلي هم فعال بودي ولي حالا نمي دونم چرا؟ خب ديگه !! رشته تحصيليتون معماري مدير تالار معماري هستيد ... اين دو عامل باعث ميشه كه من زياد دخالت نكنم چون اصلا نمي تونيم با هم كنار بيايم ... ودر آخر اينكه هفت تير كشم هستيد ... واستا روسریم اوفتاد حالا بیا به به تو هنوز سربازی؟؟؟ من میگم بیخیال شو سربازیت تمومی نداره:Laie_28: بیا جات مهسا رو میفرستیم سربازی :shad: اون که مسلمه که تالارامون به هم نمیخوره:icon_razz: اما خودت خیلی گلی:rose: رشتت خله دیگه دستم رو عمل کردم میترسم باز زیاد کار بکشم مثل اونموقع ها واسه همین کم شده:w821: میسی که اومدی:rose::rose::rose::rose::rose: 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه . 1- این شکلک های رقصیدن رو خیلی دوس داره . :w31: :Laie_28: 2- اعتماد به نفس کاذب . (شوخی کردم بابا .) جدی نگیری. /// 3- همه لینک می دن . این دفعه یکم متفاوت بود . 4- 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده