کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ کتایون جان منظور منم همین بود الان شما از لحاظ مادی تامینی ولی دوست داری جای این همه پول ، بابات پیشت باشه پس رفاه یعنی آسایش و آرامش زندگیت پر از آسایش و آرامش مرسییی گلم...آره دقیقا همین جوره... 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ نمیشه این جوری گفت لااقل راجع به خانواده ی من...می دونی من هیچوقت تو زندگیم چیزی کم نداشتم همه ی اطرافیان همیشه به شرایط من غبطه می خوردن...اما هیچکس نمی دونست چیزی که شاید خیلیا آرزوشو دارن واسه من هر روز بی ارزش تر میشه...ولی زندگی بهتر داشتن اونم تو شغلایی که همیشه نیاز داره که تو سفر باشی مستلزم دوریه...کاریش نمیشه کرد... خوب اینا ی ری کمبود ها هست که شاید توی زندگی اکثر ماها وجود داشته باشه کمبود عاطفی،مالی و .... خوب چرا صحبت نمی کنی؟خوب اینا ی سری مشکلاته که میشه حل بشه!نمیشه؟ 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ خوب اینا ی ری کمبود ها هست که شاید توی زندگی اکثر ماها وجود داشته باشه کمبود عاطفی،مالی و .... خوب چرا صحبت نمی کنی؟خوب اینا ی سری مشکلاته که میشه حل بشه!نمیشه؟ راجع به چی حرف بزنم آخه؟ بارها شده که حرف پیش اومده گفتم بهشون...اما خب جوابش همیشه مشخصه ...اونم اینه که منم می تونستم مثل خیلیا بچسبم به زندگی کارمندی اون وقت تو هر وقت که اراده می کردی می تونستی هرجایی که دوست داری بری یا هر ماشینی که میخوای سوارشی...می بینی شاید من به نظر خیلیا مرفه باشم اما در واقع نیستم و اینو فقط خودم می دونم... 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ راجع به چی حرف بزنم آخه؟ بارها شده که حرف پیش اومده گفتم بهشون...اما خب جوابش همیشه مشخصه ...اونم اینه که منم می تونستم مثل خیلیا بچسبم به زندگی کارمندی اون وقت تو هر وقت که اراده می کردی می تونستی هرجایی که دوست داری بری یا هر ماشینی که میخوای سوارشی...می بینی شاید من به نظر خیلیا مرفه باشم اما در واقع نیستم و اینو فقط خودم می دونم... والا چه عرض کنم کتایون جان 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ والا چه عرض کنم کتایون جان هیچی مرسی از همدلیت... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده