sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ تا اونجایی که من اطلاع دارم این افراد بین خودشون و شیطان یک ارتباط خاص دارن (یه حس قلبی) مثل اون چیزی که ما نسبت به خدا داریم و سعی میکنن تو اعمالشون از شیطان پیروی و اطاعت بکنن تو یه برنامه ای من میدیدم با یکی از اینها مصاحبه شده بود میگفت که یه پارتی هایی رو میذارن که تو اون هر کاری بخوان میکنن و میگفت چند تا دختر رو میندازن وسط و بصورت گروهی بهوشن تجاوز میکنن و... واقعا تاسف برانگیزه... :pichak29: نه همشون اینجوری نیستن اصلا خیلی فرقه داره اینی که شما شنیدین از فرقه های منحرف شدشونه فرقه اصلی اصلا اینجوری نیست... 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ نه اعتقاد دارن که خدا شیطان رو خلق کرده ولی خدا رو در برابر شیطان ضعیف میدونن و میگن که هر چی از شیطان بخوان بهشون میده پس شیطان رو میپرستن یعنی دیگه خدارو قبول ندارنکلاسهای وسیعی هم دارن واسه خودشون تو هر شهری که فکرشو بکنی هستن چقدر مضحک! اگه ضعیف تره پس چجوری خلقش کرده! 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ چقدر مضحک!اگه ضعیف تره پس چجوری خلقش کرده! خوب دیگه اونام میگن اگه خدا قویتره پس چرا پیش شیطون که مخلوق خودشه کم آورده؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ خوب دیگه اونام میگن اگه خدا قویتره پس چرا پیش شیطون که مخلوق خودشه کم آورده؟؟؟؟؟؟؟ چجوری نتیجه گرفتن که کم آورده؟:Laie_28::Laie_28::Laie_28: 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ خوب دیگه اونام میگن اگه خدا قویتره پس چرا پیش شیطون که مخلوق خودشه کم آورده؟؟؟؟؟؟؟ یکم بیشتر میگی از اعتقاد اون طرف . حالا چرا نمیتونی چیزهای دیگه ان را بگی. ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ چجوری نتیجه گرفتن که کم آورده؟:Laie_28::Laie_28::Laie_28: میگن اگه کم نمیاورد شیطان رو نابود میکرد... یکم بیشتر میگی از اعتقاد اون طرف .حالا چرا نمیتونی چیزهای دیگه ان را بگی. ؟؟ در مورد کدوم اعتقادشون میخواین بدونین؟؟؟ خوب خیلیهاش گفتنی نیست به نظر من کفر میشه 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ اعتقاد مذهبیون اینه که خدا کم نیاورده پیش شیطون....خودش به شیطون اجازه داده هرکاری میخواد بکنه و تمام تلاششو برای از راه به در کردن آدم و نوه نتیجه هاش بکنه عجب خدای باحالی..از بس مارو دوست داره دیگه 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ میگن اگه کم نمیاورد شیطان رو نابود میکرد... در مورد کدوم اعتقادشون میخواین بدونین؟؟؟ خوب خیلیهاش گفتنی نیست به نظر من کفر میشه یعنی اینجوری فک میکنن که تنها راه اثبات برتری نابود کردن اون طرفه؟ 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ میگن اگه کم نمیاورد شیطان رو نابود میکرد... در مورد کدوم اعتقادشون میخواین بدونین؟؟؟ خوب خیلیهاش گفتنی نیست به نظر من کفر میشه حرف های اون را میخوای بزنی.یعنی چی کفر میشه ؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ اعتقاد مذهبیون اینه که خدا کم نیاورده پیش شیطون....خودش به شیطون اجازه داده هرکاری میخواد بکنه و تمام تلاششو برای از راه به در کردن آدم و نوه نتیجه هاش بکنهعجب خدای باحالی..از بس مارو دوست داره دیگه اونها به این معتقد نیستن میگن اگه قدرت داشت نابودش میکرد و به بنده هاش سخت نمیگرفت:icon_pf (34): یعنی اینجوری فک میکنن که تنها راه اثبات برتری نابود کردن اون طرفه؟ این فقط یکی از کوچکترین دلیلاشونه... حرف های اون را میخوای بزنی.یعنی چی کفر میشه ؟؟؟؟؟؟ خوب حرفهای اون از نظر ماها کفرآمیزه دیگه فقط شیطان رو تایید میکنه نمیدونم خوبه اینو بگم یا نه ولی میگم: حرفهاشون یه جورایی اونقدر منطقی بود که داشتم از راه به در میشدم ، من جلوش کم آوردم(خدایا منو ببخش):banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ یکی از اعتقاداتشون اینه که چرا آدم برای خدا کار خوب کنه و بره بهشت ! برای شیطان کار بد کنه و بره جهنم ... شیطان هم اونجا بهش پست و مقام میده!! یکی دیگش واسه اینه که شیطان رو خوب میدونن .... یه جایی خوندم که یکی از این شیطان پرستا گفته بود: بندگی و یکتا پرستی رو از شیطان بیاموزید ... وقتی فرمان رسید به آدم سجده کن چنین نکرد چون حاظر نبود به غیر خدا سجده کنه ..... (البته دلیلش حسادت بود ولی خب .... ) 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ در کل میشه گفت اینها دیگه چه دیوونه هایی هستند 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ يكي از اعتقاداشونم كه من شنيدم اينه كه ميگه رواج و برتري بدي و فساد نشونه قدرت برتر شيطان دربرابر خداست!!!يعني شيطان معمولا" دربرابر خدا پيروز ميشه. لعنت الله علي الشياطين. 3 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ چند وقت پیش در مورد رواج شیطان پرستی تو تهران یه چیزایی شنیدم الانم تو نت یه سرچی زدم که جواب اکترمون هست چون طولانیه گفتم یه تاپیک جدا بزنم میتونید بیاید اونجا و اعتقادات و علامتهاشونو بخونید:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=44374 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده