رفتن به مطلب

شیطان پرستی دیگه چی صیغه ای هست؟؟لطفا نظر دهید

danielo

ارسال های توصیه شده

جدیدا مد شده که زیاد حرف از شیطان پرستی میشه.

مخصوصا در این تفکرات فراماسونی و این موج سایبری که در اینترنت برای افشا فراماسون ها راه افتاد و معمولا از طرف دولتی ها ساپورت میشه.زیاد حرف از شیطان پرستی میشنویم

من اصلا نمیخوام بحث را به فراماسون ببرم و فقط هدف یک مثال بود.

سوال اصلی من این هست که اصلا این شیطان پرستی چیه.

280px-GustaveDoreParadiseLostSatanProfile.jpg

یعنی عده ای اعتقاد دارند خدا و خالقی هست و تمام جهان را اون خلق کرده.بهشت و جهنمی هم داره.

حتی شیطان هم او خلق کرده.

ولی اینها با این حال شیطان را میپرستند به خاطر دلایلی؟؟؟؟

یا اینکه اینها اعتقاد دارند که شیطان خالق جهان هست.خوب اگر خالق هست که دیگه شیطان هم میشه خدا و در واقع باز این افراد خدا پرست هستند.

در کل یکی من را توجیه کنه.

8.jpg

نظر من البته اینه که

اگر تو کل دنیا بگردی میتونی چند تا دیوونه پیدا کنی که معلوم نیست چی مصرف میکنند و به شیطان پرستی رو بیارند.که فکر نکنم تعدادشون به 5000 نفر هم برسه.

ولی اینکه بیاییم از قشر عظیمی صحبت کنیم که صاحب اندیشه هستند.حتی به مقامات بالا میرسند.رئیس جمهور و چیز های دیگه.

در کل جهان هم پراکنده اند وتعدادشون غیر قابل شمارش هست.ولی شیطان پرستند .عقل من که جواب نمیده.

در درجه اول بگید که اصلا این شیطان پرستی چه صیغه ایه؟؟؟

من تو یک سایت بسیجی ها این عکس یا شبیه این را دیدم که ادعا کرده بود این ها شیطان پرست هستند

10300.jpg

الان یعنی اینها این را پرستش میکنند؟؟

devil.jpg

the-satan-pit-doctor-beast3.jpg

• Like 14
لینک به دیدگاه

هر کسی که گفتار و رفتار و پندارش به چشم و گوش یه عده خوش نیاد، اتهام اولش میشه شیطان پرستی.

مگه خداپرستها از اون خدای الرحم الراحمین (که همه اش باید ازش بترسن چون اگر پاشونو چپ بذارن پرتشون میکنه وسط آتیش که تا ابد بسوزن) چه خیری دیدن که حالا یه عده میخوان از مظهر بدی خیر ببینن؟ (این نظر منه..نیایین نقل قول بگیرین و تجربیاتی که 4 نفر اون سر دنیا داشتن رو کپی پیست کنین لطفا) مگه چند تا آدم اینجوری تو دنیا هست؟

به نظر من کسی که شیطان رو قبول داره پس خدارو هم باید قبول داشته باش. پس واقعا باید خیلی موجود عجیبی باشه که باز میره دنبال طرف بد قضیه

ربطی به سوالت نداشت دنی ببخشید..سر دلم مونده بود باید میگفتم.

• Like 8
لینک به دیدگاه
هر کسی که گفتار و رفتار و پندارش به چشم و گوش یه عده خوش نیاد، اتهام اولش میشه شیطان پرستی.

مگه خداپرستها از اون خدای الرحم الراحمین (که همه اش باید ازش بترسن چون اگر پاشو چپ بذارن پرتشون میکنه وسط آتیش که تا ابد بسوزن) چه خیری دیدن که حالا یه عده میخوان از مظهر بدی خیر ببینن؟ (این نظر منه..نیایین نقل قول بگیرین و تجربیاتی که 4 نفر اون سر دنیا داشتن رو کپی پیست کنین لطفا) مگه چند تا آدم اینجوری تو دنیا هست؟

به نظر من کسی که شیطان رو قبول داره پس خدارو هم باید قبول داشته باش. پس واقعا باید خیلی موجود عجیبی باشه که باز میره دنبال طرف بد قضیه

ربطی به سوالت نداشت دنی ببخشید..سر دلم مونده بود باید میگفتم.

با شما موافقم

• Like 1
لینک به دیدگاه

آخه شيطان پرستي هم واسه خودش هزار جور دم و دستگاه و فرقه داره به نظر من بايد از يه شيطان پرست واقعي بپرسي دقيقا" اعتقاداتشون و هدفشون چه جورياست وگرنه اينجا هر كي مياد از روي احساس يه جوابي ميده چون هيچ شناختي نداره ( مگر از همون سي دي هاي تبليغاتي كه دادن دست ملت مخشونو شستشو بدن باهاش ! )

• Like 9
لینک به دیدگاه

آخه شيطان پرستي هم واسه خودش هزار جور دم و دستگاه و فرقه داره به نظر من بايد از يه شيطان پرست واقعي بپرسي دقيقا" اعتقاداتشون و هدفشون چه جورياست وگرنه اينجا هر كي مياد از روي احساس يه جوابي ميده چون هيچ شناختي نداره ( مگر از همون سي دي هاي تبليغاتي كه دادن دست ملت مخشونو شستشو بدن باهاش ! )

دقیقا

منم اومدم همینو بگم:a030:

ولی نظر شخصیم اینه که من خودم از این فرقه کاملا بدم میاد و متنفرم:a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه
دقیقا

منم اومدم همینو بگم:a030:

ولی نظر شخصیم اینه که من خودم از این فرقه کاملا بدم میاد و متنفرم:a030:

شقی جان شناخت نداری یا داری؟؟ اگر نداری چه جوری متنفری؟؟؟ اگر داری چه جوری پیدا کردی؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

خوب سوال من این هست که به نظرت واقعا شیطان پرستی به این حد گسترده وجود داره؟؟

یا فقط در قشر های متوهم جامعه ؟؟؟؟

اگر اعتقاد دارند .یک منبعی باید باشه دیگه.

یعنی شیطان پرست یعنی چی؟؟؟

یعنی اعتقاد دارند شیطان اون ها را خلق کرده؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
شقی جان شناخت نداری یا داری؟؟ اگر نداری چه جوری متنفری؟؟؟ اگر داری چه جوری پیدا کردی؟؟

راستش یکم تو نت خوندم و یه سری آدابشون و خوندم و قیافه هایی که در میارن و یه فرقه که خون میخورن و گربه و خام خام میخورن برام چندش آور بود ولی اطلاعات آنچنانی ندارم مریم جون:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

به نظر من اصلا چیز عجیبی نیست

ما خدا رو میپرستیم ،اونها شیطان رو

ما فکر میکنیم که ما راست میگیم

اونها هم فکر میکنن که اونها راست میگن

ولی ما راست میگیم:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

منظور من این هست که یعنی چی شیطان را میپرستند.

شما خدا را میپرستی برای چی؟؟

چون خلقت کرد و خالقت هست دیگه.

حالا یک شیطان پرست اعتقاد داره که شیطان خالقش هست یا نه؟؟؟

ایا به وجود خدا اعتقاد داره یا نه؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
منظور من این هست که یعنی چی شیطان را میپرستند.

شما خدا را میپرستی برای چی؟؟

چون خلقت کرد و خالقت هست دیگه.

حالا یک شیطان پرست اعتقاد داره که شیطان خالقش هست یا نه؟؟؟

ایا به وجود خدا اعتقاد داره یا نه؟؟

ببین شیطان پرستها اعتقاد دارن که همه چیزشونو از شیطان دارن و هرچی ازش بخوان بهشون میده و اونو عاشقانه میپرستن و در ضمن فکر میکنن که شیطان تمام ارواح رو از بدنشون خارج میکنه و بهشون سلامتی میده

اونا حتی استناد میکنن به آیه های شیطانی قرآن و به این معتقدن

درضمن بچه ها فکر نکنین اینهایی که اجق وجق میپوشن و حرکات نادرستی دارن از فرقه اصیل شیطان پرستان ، نه اتفاقا اونها خیلی ساده پوش و تمیزن مثل خیلی از ماها فقط اعتقادشون اونجوریه

اون یکیها که میبینین، فرقه منحرف شده اونهان، که به نظر فرقه اصیلشون، دارن فرقه شیطان پرستی رو نابود میکنن...

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم همین که ایشون گفتن!

• Like 1
لینک به دیدگاه

وقتی ادم از خدا نا امید بشه میره سمت شیطان

این کاملا طبیعیه

من وقتی کاریو از خانواده م بخوامو واسم انجام ندن اونو از خارج از خانواده مهیا میکنم

اینم مثه همینه

وقتی میبینن شیطان قدرتشو داشته ک جلوی خدا بایسته و واسه خودش دم و دستگاه تشکیل بده ( :دی ) از ی طرفم مخالف راه خداست فکر میکنن شیطان کلید حل مشکلیه ک خدا ازش روگردوند

البته نظره منه :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم همین که ایشون گفتن!

ولی من از نزدیک با یکی از شیطان پرستهای ایرانی ملاقات داشتم و صحبتهای مفصلی داشتیم که خیلیهاشون گفتنی نیست

حرفهایی هم که زدم از خودم و از رو احساس نبود

با اینکه شیطان پرست بود ولی اعتقادش به شیطان خیلی قویتر از اعتقاد ما به خدا بود(البته از شیطان پرستهای اصیل بود و تعجب میکنین اگه بگم که یکی از استادهای دانشگاه بود...!!!!!!!

من که آخرش نتونستم قانعش کنم که خدا رو بپرسته...

• Like 2
لینک به دیدگاه
ولی من از نزدیک با یکی از شیطان پرستهای ایرانی ملاقات داشتم و صحبتهای مفصلی داشتیم که خیلیهاشون گفتنی نیست

حرفهایی هم که زدم از خودم و از رو احساس نبود

با اینکه شیطان پرست بود ولی اعتقادش به شیطان خیلی قویتر از اعتقاد ما به خدا بود(البته از شیطان پرستهای اصیل بود و تعجب میکنین اگه بگم که یکی از استادهای دانشگاه بود...!!!!!!!

من که آخرش نتونستم قانعش کنم که خدا رو بپرسته...

یعنی شیطان خداشونه؟

یا به اینکه خدایی هست که شیطانو آفریده اعتقاد دارند؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
یعنی شیطان خداشونه؟

یا به اینکه خدایی هست که شیطانو آفریده اعتقاد دارند؟

نه اعتقاد دارن که خدا شیطان رو خلق کرده ولی خدا رو در برابر شیطان ضعیف میدونن و میگن که هر چی از شیطان بخوان بهشون میده پس شیطان رو میپرستن یعنی دیگه خدارو قبول ندارن

کلاسهای وسیعی هم دارن واسه خودشون تو هر شهری که فکرشو بکنی هستن

• Like 3
لینک به دیدگاه

تا اونجایی که من اطلاع دارم این افراد بین خودشون و شیطان یک ارتباط خاص دارن (یه حس قلبی) مثل اون چیزی که ما نسبت به خدا داریم و سعی میکنن تو اعمالشون از شیطان پیروی و اطاعت بکنن

تو یه برنامه ای من میدیدم با یکی از اینها مصاحبه شده بود میگفت که یه پارتی هایی رو میذارن که تو اون هر کاری بخوان میکنن و میگفت چند تا دختر رو میندازن وسط و بصورت گروهی بهوشن تجاوز میکنن و...

واقعا تاسف برانگیزه... :pichak29:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...