shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ تقریبا 45 روز به پایان سال باقی مونده بیایم دسته گلهایی که به آب دادیمو بگیم حتما جالبه :ws2: 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ الان چند ساله که اصلا دسته گل آب ندادم،چون آپارتمان نشین شدیم. اما قبلا که خانه ویلایی داشتیم،دسته گل و سبزی و درخت و..... خیلی آب دادم. 10 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ الان چند ساله که اصلا دسته گل آب ندادم،چون آپارتمان نشین شدیم. اما قبلا که خانه ویلایی داشتیم،دسته گل و سبزی و درخت و..... خیلی آب دادم. :banel_smiley_4: 5 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ اوه.....راستش من بزرگترین دسته گلهام و توو این یه سال آب دادم....:icon_pf (34): بدترینش این بود که میخواستم دو نفر به هم برسن بد تر از هم دووور شدن...:JC_thinking: یکی هم اینکه یه درسم چند بار افتادم.... 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: اما جدا از شوخی،دسته گل آب دادن برای دوران جوانی بین 18-22 ...... هرچی میگذره احساس میکنم ، واقعا انگیزه ای برای شیطنت نیست..... مثلا من یک فوتبالیست عالی بودم تو گل کوچک.اما الان سه الی چهار ساله پام به توپ نخورده در واقع همون چیزی شدم که تو امضایم گفتم..... 11 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ اما جدا از شوخی،دسته گل آب دادن برای دوران جوانی بین 18-22 ...... هرچی میگذره احساس میکنم ، واقعا انگیزه ای برای شیطنت نیست..... مثلا من یک فوتبالیست عالی بودم تو گل کوچک.اما الان سه الی چهار ساله پام به توپ نخورده در واقع همون چیزی شدم که تو امضایم گفتم..... حرفتو قبول ندارم تو هر سنی میشه دسته گل به آب داد من که استادشم 9 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ این ترم آزمایشگاه داشتم رفتم جزوه آز بچه های ترم بالایی را گرفتم جلسه اول همش برای خودم چرخیدم به دوستامم گفتم غصه نخوریم من جواب آزمایشو دارم رفتم خونه گزارش کار نوشتم اصلا هم نمیدونستم چه آزمایشی انجام شده استاد گزارشو دید گفت کی اینو نوشته؟ گفتم من .دوباره گفت کی نوشته؟ با صدایی بلند گفتم من:icon_pf (34):کل کلاس منو نگاه میکردن که استاد گفت دفعه بعد از ترم قبلیا میخوای کپی کنی ببین آزمایشو انجام دادیم یا نه؟که تابلو نشه 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ حرفتو قبول ندارم تو هر سنی میشه دسته گل به آب دادمن که استادشم شده ولی میزانش کمتر میشه... مثلا ترم دو آزمایشگاه فیزیک داشتیم،رفتیم دم آزمایشگاه اما در قفل بود. ما هم شروع کردیم به مشت و لگد زدن به در آزمایشگاه. من در یک حرکت اکشن با شانه پس از دورخیز خودم را کوبیدم به در..... :icon_pf (34): یک ثانیه بعد استاد خانم در را باز کرد. فقط یک ثانیه زودتر باز کردن در آزمایشگاه باعث میشد طرف با دماغ به دیوار پرس بشه !!! بنده خدا چیزی بهم نگفت،حتی بهم 20 داد !!!!! :ws44: 16 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ اما جدا از شوخی،دسته گل آب دادن برای دوران جوانی بین 18-22 ...... هرچی میگذره احساس میکنم ، واقعا انگیزه ای برای شیطنت نیست..... مثلا من یک فوتبالیست عالی بودم تو گل کوچک.اما الان سه الی چهار ساله پام به توپ نخورده در واقع همون چیزی شدم که تو امضایم گفتم..... :ws44::ws44::ws44: 6 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ شده ولی میزانش کمتر میشه... مثلا ترم دو آزمایشگاه فیزیک داشتیم،رفتیم دم آزمایشگاه اما در قفل بود. ما هم شروع کردیم به مشت و لگد زدن به در آزمایشگاه. من در یک حرکت اکشن با شانه پس از دورخیز خودم را کوبیدم به در..... :icon_pf (34): یک ثانیه بعد استاد خانم در را باز کرد. فقط یک ثانیه زودتر باز کردن در آزمایشگاه باعث میشد طرف با دماغ به دیوار پرس بشه !!! بنده خدا چیزی بهم نگفت،حتی بهم 20 داد !!!!! :ws44: خود زنی میکردین از تب و تاب عشق به درس نمیدونستین چی کار بکنین!!! 7 لینک به دیدگاه
razi aa 252 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ الان چند ساله که اصلا دسته گل آب ندادم،چون آپارتمان نشین شدیم. اما قبلا که خانه ویلایی داشتیم،دسته گل و سبزی و درخت و..... خیلی آب دادم. کلا آدمه شوخی هستی دیگه 6 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ من خودم دست گل بودم هی به ابم میدادن:viannen_38: حالا که دست گلام زیادن تصمیم گرفتم اول فلسفه دست گل بگم قضیه این بوده قدیما توی یه ده یه خانواده بودن که یه پسر داشتن که همش خرابکاری میکرده بد شانسی میورده روزگار میگذشته تا اینکه برادر این پسر میخواسته ازدواج کنه پدرشون واسه اینه که نگران عروسی پسرش بوده اون پسر بد شانسرو میفرسته تو جنگل تا عروسی داداشه که تموم بشه اون نباشه خلاصه اونم میره تو جنگل با خودش فکر میکنه حالا که عروسی داداششه و اونم نیست که تبریک بگه چقدر ناراحت کنندس برای همین تصمیم میگیره یه دسته گل درست کنه و اونو بندازه به اب رودخونه بالای ده تا دست گل ببره به ده برای داداشش دست گل که به اب میده میره و توی ده عروس دست گل میبینه دوماد میره واسش در بیاره لیز میخوره میفته تو اب و نمیدونم اخرش دوماد مرد یا نه ... ای بابا یکی از دست گلام واسه رضای خدا یادم نیومد چرا ! باورم نمیشه :w874: 14 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ من خودم دست گل بودم هی به ابم میدادن:viannen_38:حالا که دست گلام زیادن تصمیم گرفتم اول فلسفه دست گل بگم قضیه این بوده قدیما توی یه ده یه خانواده بودن که یه پسر داشتن که همش خرابکاری میکرده بد شانسی میورده روزگار میگذشته تا اینکه برادر این پسر میخواسته ازدواج کنه پدرشون واسه اینه که نگران عروسی پسرش بوده اون پسر بد شانسرو میفرسته تو جنگل تا عروسی داداشه که تموم بشه اون نباشه خلاصه اونم میره تو جنگل با خودش فکر میکنه حالا که عروسی داداششه و اونم نیست که تبریک بگه چقدر ناراحت کنندس برای همین تصمیم میگیره یه دسته گل درست کنه و اونو بندازه به اب رودخونه بالای ده تا دست گل ببره به ده برای داداشش دست گل که به اب میده میره و توی ده عروس دست گل میبینه دوماد میره واسش در بیاره لیز میخوره میفته تو اب و نمیدونم اخرش دوماد مرد یا نه ... ای بابا یکی از دست گلام واسه رضای خدا یادم نیومد چرا ! باورم نمیشه :w874: مرسی عسل جون خیلی به موقع گفتی 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ من که دیگه از دست گل گذشته . از بس اب دادم بهش ، رشدش فزاینده شد الان گلستانه . 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ من هرچقدر فکر می کنم چیزی یادم نمیاد 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ من هرچقدر فکر می کنم چیزی یادم نمیاد چون نکته روشنی وجود نداره ، همش تاریکیه...... 5 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ منم دست گل های زیادی رو به آب دادم. آخریش همین چند هفته پیش بود. یک دستگاه اتومبیل صفر رو که بیمه هم نداشت بردم تا گشتی بزنم ولی با یه درخت که نکشید کنار تصادف عجیبی کردم و ماشین صفر رو به ماشین 100 تبدیل کردم و با نیش باز به منزل آوردم. 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ منم دست گل های زیادی رو به آب دادم. آخریش همین چند هفته پیش بود.یک دستگاه اتومبیل صفر رو که بیمه هم نداشت بردم تا گشتی بزنم ولی با یه درخت که نکشید کنار تصادف عجیبی کردم و ماشین صفر رو به ماشین 100 تبدیل کردم و با نیش باز به منزل آوردم. عجب:ws28: این دیگه دست گل نبود باغ گل بود 6 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ خب یکیش وقت تلف کردنام توی اون سایت بقلی بوده 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده