pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ نکنه میخوای بگی بچه ها دانلود کنن برات بخونن نه فکر کردم جستجو گره یه چی جستجو کردم دیدم خودش برا خودش داره کار میکنه 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ من هم کلماته کلیدی سرچ میکنم اما بهترین سرچی که کردم تا الان کلماتو به زبان انگلیسی تایپ میکنم و مقاله های بسیار خوبیو پیدا میکنم چون اکثریت اساتید مقاله به زبان انگلیسی می خوان منم به راحتی پیدا میکنم فارسی هم که قربونش برم دانشنامه تمامیه جزوات و دروس مارو دارن و به راحتی پیدا میشه کرد 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ الته سواد انگلیسی هم خیلی تاثیر داره تو سرچ 9 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ سرچ از سایتهای گوگل و یاهو استفاده از کلمات کلید و گذاشتن علامت + در بین کلمات کلیدی . 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ بهترین راه استفاده از تنظیمات قسمت Advanced در گوگل هست پارامترهای خودتو رو با اون محدود کنید در اولین سرچ نتیجه میگیرید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به جرات میتونم بگم خیلیا اسم این ابزار فوق العاده رو هم نشنیدن 7 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ تمام كاربران اينترنت از موتورهاي جستجو براي يافتن مطالب دلخواه خود بهره ميگيرند اما امروزه شاهد آن هستيم كه جستجوهايي كه در موتورهاي مختلف (از جمله گوگل) انجام ميدهيم، لبريز از نتايج اسپم و تبليغاتي هستند كه در واقع فاقد محتويات مورد نظر ميباشند. هدف اين سايتها صرفاً تبليغات است و براي اينكه رتبهي بالايي در نتايج جستجوي گوگل داشته باشند، گوگل را فريب ميدهند تا بعنوان اولين نتايج ظاهر شوند اما اين نتايج ظاهري بوده و به هيچوجه ما را به نتيجه مطلوبي كه از جستجوي گوگل انتظار داشتيم نميرسانند. براي مثال به جستجوي زير كه براي يافتن «جزوه كارشناسي ارشد كامپيوتر» انجام شده است دقت كنيد. ۵۰% از نتايج صفحه اول جستجوي گوگل را سايتهاي تبليغاتي تشكيل ميدهند. 1-افزونه optimizegoogle که برای مرورگر موزیلاست رو نصب کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2-به منوی tools بعد optimizegoogle option بروید از منوی سمت چپ گزینه filter رو انتخاب کنید بعد لیست زیر رو کپی پیست کنید بعد ok و تمام . البته توجه داشته باشین این جور سایت ها عین قارچ رشد می کنن ولی با این کار می شه تا حد زیادی جلوشون رو گرفت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ 1-افزونه optimizegoogle که برای مرورگر موزیلاست رو نصب کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2-به منوی tools بعد optimizegoogle option بروید از منوی سمت چپ گزینه filter رو انتخاب کنید بعد لیست زیر رو کپی پیست کنید بعد ok و تمام . تمام ! عجب چیز توپی بود آخیشششش 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ 1-افزونه optimizegoogle که برای مرورگر موزیلاست رو نصب کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2-به منوی tools بعد optimizegoogle option بروید از منوی سمت چپ گزینه filter رو انتخاب کنید بعد لیست زیر رو کپی پیست کنید بعد ok و تمام . البته توجه داشته باشین این جور سایت ها عین قارچ رشد می کنن ولی با این کار می شه تا حد زیادی جلوشون رو گرفت واقعا این موزیلا شاهکاره و شما شاهکار تر.......... :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ منم سعی می کنم مطالبی که بلدم رو اینجا قرار بدم 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ alert کردن یه موضوع هم تو گوگل می تونه بهتون کمک کنه بخصوص اگه بخواین هر موضوع جدید یا بهتر بگم سند جدیدی که تو نت پخش میشه به اطلاع شما برسه این روش خوبیه کلمات andو plus و غیره هم خب جای خودشو داره 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ لینک دانلود مشکل داره از اینجا بگیرید !!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تمام كاربران اينترنت از موتورهاي جستجو براي يافتن مطالب دلخواه خود بهره ميگيرند اما امروزه شاهد آن هستيم كه جستجوهايي كه در موتورهاي مختلف (از جمله گوگل) انجام ميدهيم، لبريز از نتايج اسپم و تبليغاتي هستند كه در واقع فاقد محتويات مورد نظر ميباشند. هدف اين سايتها صرفاً تبليغات است و براي اينكه رتبهي بالايي در نتايج جستجوي گوگل داشته باشند، گوگل را فريب ميدهند تا بعنوان اولين نتايج ظاهر شوند اما اين نتايج ظاهري بوده و به هيچوجه ما را به نتيجه مطلوبي كه از جستجوي گوگل انتظار داشتيم نميرسانند. براي مثال به جستجوي زير كه براي يافتن «جزوه كارشناسي ارشد كامپيوتر» انجام شده است دقت كنيد. ۵۰% از نتايج صفحه اول جستجوي گوگل را سايتهاي تبليغاتي تشكيل ميدهند. 1-افزونه optimizegoogle که برای مرورگر موزیلاست رو نصب کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2-به منوی tools بعد optimizegoogle option بروید از منوی سمت چپ گزینه filter رو انتخاب کنید بعد لیست زیر رو کپی پیست کنید بعد ok و تمام . البته توجه داشته باشین این جور سایت ها عین قارچ رشد می کنن ولی با این کار می شه تا حد زیادی جلوشون رو گرفت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ لینک دانلود مشکل داره از اینجا بگیرید !!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینکش سایت خود موزیلاست درست بود...من گرفتم 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ لینکش سایت خود موزیلاست درست بود...من گرفتم خب من نتونستم ... 5 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ سرچ از سایتهای گوگل و یاهو استفاده از کلمات کلید و گذاشتن علامت + در بین کلمات کلیدی . بهترین راه استفاده از تنظیمات قسمت Advanced در گوگل هستپارامترهای خودتو رو با اون محدود کنید در اولین سرچ نتیجه میگیرید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به جرات میتونم بگم خیلیا اسم این ابزار فوق العاده رو هم نشنیدن من تو سرچام معمولا از این 2 روش استفاده میکنم. و معمولا هم به جواب میرسم..... 7 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ لینک دانلود مشکل داره از اینجا بگیرید !!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مشکل نداره نمیدونم چرا بعضی وقتا بالا نمیاد... هروقت نتونستی از سایت موزیلا چیزی بگیری یکی دو ساعت بعدش دوباره دانلودش کن 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ سرچ فقط خودم .... + و - و "" چینی و روسی لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ به شخصه اکثرا از google بزای سرچ استفاده می کنم! یه سری اطلاعات از دوستم قبلا گرفتم,که کارمو راحت تر کرده! مثلا مواثعی که به یه فایل pdf نیاز داشتم طوری سرچ می کنم که فقط pdf ظاهر بشه یا همین کارو برای power point و ... باعث می شه تو وقتم صرفه جویی بشه! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده