arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه برا اساس يك سوء تفاهم بنده اخراج شدم و الان خدا رو شكر باز به جمع صمصمي شما عزيزان برگشتم .............. خدا ميدونه چقدر دلم تنگيده بود برا شما دوستان خوبم تشكر ميكنم از .........و محمد اون نقطه چين راضي نيست اسمش رو بگم 21 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ ايشالا از زندگي اخراج نشي آرش جان.... 8 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ ايشالا از زندگي اخراج نشي آرش جان.... فدات عزيز :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ اخراج واسه کاربره جیگر طلا خوشحالم که برگشتی هم کدی 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه برا اساس يك سوء تفاهم بنده اخراج شدم و الان خدا رو شكر باز به جمع صمصمي شما عزيزان برگشتم .............. خدا ميدونه چقدر دلم تنگيده بود برا شما دوستان خوبم تشكر ميكنم از .........و محمد اون نقطه چين راضي نيست اسمش رو بگم میگن سربازی و زندونی و اخراجی مال مرده تا نکشه مرد نمیشه کی بشه قسمت ما هم بشه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ زندان بودی؟ میشه از شکنجه هایی که روت کردن واسه ما هم توضیح بدی؟ چه جوری ازت اعتراف گرفتن هان؟ 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ آرش جان آزادیت مبارک من تا حالا اخراج نشدم .... حتی از مهندسان :4chsmu1: رمز موفقیتت چی بود ... راهشو یادمون بده 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ اخراج واسه کاربره جیگر طلاخوشحالم که برگشتی هم کدی ساغول همشهري:rose: لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ میگن سربازی و زندونی و اخراجی مال مرده تا نکشه مرد نمیشه کی بشه قسمت ما هم بشه نه خدا قسمتت نكنه ديووووووووووووووووووووووووووونه لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ زندان بودی؟ میشه از شکنجه هایی که روت کردن واسه ما هم توضیح بدی؟ چه جوری ازت اعتراف گرفتن هان؟ بد تر از زندان بووووووووووووووود واي نگوووووووووووووووووووووووووو تنهايي و در بدري و همه بهم كج نگاه ميكردن 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ ايشالا از زندگي اخراج نشي آرش جان.... مرگ حقه عزيزم ولي زجر كش شدم من لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ خوشحالیم که برگشتی :icon_gol: فداااااااااااااااااات و ميسي :rose: لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ آرش جان آزادیت مبارک من تا حالا اخراج نشدم .... حتی از مهندسان :4chsmu1: رمز موفقیتت چی بود ... راهشو یادمون بده شكرررررررررررررر كه اخراج نشدي رمز موفقيت ؟ منظورررررررررررررر؟ 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ شكرررررررررررررر كه اخراج نشدي رمز موفقيت ؟ منظورررررررررررررر؟ راه و رمز اخراج شدت رو 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ یک روز من بامدیرمون حرفم شده بود . حال نداشتم اون روز از شانس بد من بايكي از اعضا حرفم شد شديد چون حال خوشی نداشتم باهاش بدحرف زدم و باعث شد اخراج بشم . (گناه من بود که بدحرف زدم قبول دارم تندحرف زدم) 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ یک روز من بامدیرمون حرفم شده بود . حال نداشتم اون روز از شانس بد من بايكي از اعضا حرفم شد شديد چون حال خوشی نداشتم باهاش بدحرف زدم و باعث شد اخراج بشم . (گناه من بود که بدحرف زدم قبول دارم تندحرف زدم) آره گناه از تو بود ..... متاسفانه 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ آره گناه از تو بود ..... متاسفانه خب منكه قبول دارم اشتباه كردم و مجازاتم شدم بنظرت ديگه وقتش نرسيده كه منو ببخشن نا كرده گنه در اين جهان كيست بگوووووووووووووووووو 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ خب منكه قبول دارم اشتباه كردم و مجازاتم شدم بنظرت ديگه وقتش نرسيده كه منو ببخشن نا كرده گنه در اين جهان كيست بگوووووووووووووووووو چی بگم !!!؟ به طرفت مربوطه که چقدر ناراحت شده باشه ! .......................................................................................................................................... ..................................... وقتی آدم با لگد میزنه دیرواری رو که از رفاقت ساخته خراب میکنه ، با برگردوندن یه آجر مشکلی حل نمیشه .... گاهی اوقات باید دیوار رو از نو ساخت امیدوارم منظورم رو درک کنی :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ من چند وقت پیش عضو شدم تاریخش مشخصه اما یه خورده سرم شلوغ بود کمتر میومدم اما الان که اینجام خیلی خوشحالم و یه جورایی همون مهندسان قدیمه.:a030: ادمین اینجا و همچنین محیطش خیلی جنبشون بالاست فکر کنم در صورت بی احترامی به افراد اخراج شی والا از نظر پست و اظهار نظر واقعا آزادهههههههههههههههههههههه:icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده