hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ evaluation ارزیابی،تخمین... 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ network loop وقتی پیش میاد که توی برنامه ریزی پروژه،برنامه از یه نقطه دوبار عبور کنه واصطلاحا یه حلقه از فعالیتها رو به وجود بیاره.توی روش مسیر بحرانی یه مشکله که باید حل بشه. 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ production cost چه کردم :girl_blush2: قیمت محصول کاربرد: عمومی 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ trial order سفارش آزمایشی کاربردش هم در مباحث مربوط به سفارش گذاری 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ rejectable quality level سطح کیفیت قابل رد کردن RQL کاربرد در کنترل کیفیت 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ lower specification limit حد فنی پایین(حد کنترل پایین) تو مباحث کنترل آماری فرآیند به کار میاد..... 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ theory of constraints تئوری محدودیت ها کاربرد:در کنترل موجودی 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ sampling نمونه گیری کاربرد:مباحث آماری و... 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ group decision support system سیستم پشتیبانی تصمیم گیری گروهی کاربرد: تکنولوژی اطلاعات مربوط به دروس mis و تحلیل 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ milestone event رویداد شاخص کاربرد: در مبحث کنترل پروژه .. 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ tax rate نرخ مالیات کاربرد تقریبا عمومی 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ effective control کنترل کارآمد 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ life cycle costing هزینه یابی دوره عمر کاربرد در اقتصاد 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ graphical evaluation and review technique(GERT) 0 فن ارزیابی و بازنگری گرافیکی بیشتر در زمینه مهندسی ارزش و ... 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ economic order quantity eoq کاربرد در کنترل موجودی مقدار سفارش اقتصادی 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ سلام.... نه که ندیده باشم:icon_pf (34): ...نه.....خودم جواب ندادم ببینم کس دیگه ای هم هست مشارکت کنه یا نه......که دیدم نیست..... یا باید دوتایی این بارو بدوش بکشیم یا هم این بارو زمین بگذاریم... نظرتون چیه؟؟:JC_thinking: ادامه بدیم؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ سلام.... نه که ندیده باشم:icon_pf (34): ...نه.....خودم جواب ندادم ببینم کس دیگه ای هم هست مشارکت کنه یا نه......که دیدم نیست.....یا باید دوتایی این بارو بدوش بکشیم یا هم این بارو زمین بگذاریم... نظرتون چیه؟؟:JC_thinking: ادامه بدیم؟؟؟؟؟ economic order quantityeoq کاربرد در کنترل موجودی مقدار سفارش اقتصادی هستی خانم نبینن عصبانی باشی:icon_pf (34): نمیشه از همه توقع داشت بیان اینجا که همه که مثل شما معلوماتشون بالا نیست اخه من هستم ادامه بدید:girl_blush2: فقط با Y چیزی پیدا نکردم یه کلمه دیگه میگم شرمنده Quality inspection بازرسي كيفيت از اسمش مشخصه دیگه برای بازرسی کیفیت محصولات استفاده میشه تو قسمت کنترل کیفیت یه کارخانه حتما کاربرد داره 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ در آمد ملی که بیشتر در مباحث اقتصادی مطرح هست ....national income 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ در آمد ملی که بیشتر در مباحث اقتصادی مطرح هست ....national income به افتخار هستي خانوم:dancegirl2: Economic Order Quantity (E.O.Q مقدار سفارش اقتصادي تو بخش كنترل توليد و موجوديها كاربرد داره همين:biggrin: 5 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ به افتخار هستي خانوم:dancegirl2: Economic Order Quantity (E.O.Q مقدار سفارش اقتصادي تو بخش كنترل توليد و موجوديها كاربرد داره همين:biggrin: با y سخته!یعنی من که بلد نیستم.تاپیکم گیر کرده! میشه عوضش کنیم؟ Program Evaluation and Review System (PERT) یه تکنیکه تو کنترل پروژه برای اینکه تعیین کنیم چقدر زمان نیازه برای پروژه تا کامل بشه. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده