Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ enterprise management مدیریت یکپارچه کاربرد عمومی راستی برای مطالب قبلی مطلب میذارم براتون لینک میذارم 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ امیدوارم تکراری نباشه، چون حوصله نداشتم از اول چک کنم .شما ها ماشالا سرعت و اطلاعاتتون خیلی زیاده Time Between Orders.....TBO فواصل زمانی بهینه بین سفارش مربوط به مقدار اقتصادی سفارش، برنامه ریزی و کنترل تولید و موجودی حرف بعدی:S 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ salvage value ارزش اسقاطی مسلما همگی میدونیم که تجهیزات و ماشین آلات هر سال که از عمرشون میگذره مستهلک میشن. ارزش اسقاطی اون مبلغی هست که زمان فروش دستگاه ها بعنوان قیمت هست. 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ Extra investment analysis تجزیه و تحلیل سرمایه گذاری اضافی کاربرد در اقتصاد 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ strategic decisions تصمیمات استراتژیک بیشتر در حوزه مدیریتی و تصمیم گیری های استراتژیکی کاربرد داره 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ strategic decisionsتصمیمات استراتژیک بیشتر در حوزه مدیریتی و تصمیم گیری های استراتژیکی کاربرد داره strategic planning: برنامه ریزی استراتژیک:dancegirl2: برنامهریزی استراتژیک گونهای از برنامهریزی است که در آن هدف، تعریف و تدوین استراتژیهاست. از آنجایی که استراتژی میتواند عمر کوتاه یا بلند داشته باشد برنامهریزی استراتژیک میتواند برنامهریزی بلندمدت یا کوتاهمدت باشد اما رویکردی متفاوت دارد. به طور کلي مزاياي برنامهريزي استراتژيک براي يک سازمان را ميتوان در قالب موارد زير بيان نمود: آمادهسازي سازمان براي پذيرش تغييرات داخلي و خارجي تبديل سازمان به موسسهاي فعال، تاثيرگذار و پيشرو به جاي آن که سازمان تنها نسبت به وقايع واکنش نشان دهد. کسب حداکثر خروجي از تلاشهاي سازمان آمادهسازي سازمان به منظور شناسايي، اولويتبندي و استفاده از فرصتها برنامهريزي موثر براي تخصيص منابع و زمان فراهم آمدن چارچوبي براي ايجاد ارتباط بين اعضاي سازمان لازم بود یکم مطلب رو باز کنم 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ good in process کالای در جریان ساخت 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ statistical quality contorol کنترل کیفیت آماری نمیدونم فکر کنم تکراری باشه ولی چیزی به ذهنم نرسید 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ life cycle چرخه عمر بیشتر در مورد محصولات (که دارای چرخه عمر پیدایش ،رشد،بلوغ و افول هستند )بکار برده میشه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ exception report گزارش نقص مربوط به کنترل کیفیت 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان من به وعده خودم وفا کردم گفتم درباره روش های تاگوچی اطلاعات بیشتر میگم حالا این هم اطلاعات التماس دعا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دیدم کسی نزده من خودم دوباره می زنم time management مدیریت زمان نمی دونم تکراری هست یانه مرسی 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ سلام. ببخشید ندیده بودم.... two-bin system سیستم های دو ظرفی زمان سفارش کالا این متد یکی از روش ها جهت تعیین زمان سفارش هست 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ خواهش می کنم بقیه نمی آیند مشارکت کنند فقط من و شما هستیم البته بیشتر شمامن هم که نمی رسم minimum attractive rate of return حداقل جذابیت نرخ بازگشت سرمایه دراقتصاد کاربرد دارد 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا از بچه ها کسی نیست اگر میومدن جذاب تر و پربارتر هم میشد اما..... net worth ارزش خالص در خیلی زمینه ها از جمله مباحث اقتصادی... 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ قبول دارم حرفتون درسته human resource management مدیریت منابع انسانی 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ time and motion study مطالعه کار و زمان مورد کاربردش هم مربوطه به معنیش در ارزیابی کار و زمان بکار برده میشه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ Yelid بازه خواهشا تو واژه ها یه کلمه ای تایپ کنید که وای نداشته باشد چون واقعا واژه مثل آن خیلی کم است یا اصلا نیست مرسی 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ بله حتما. درست می فرمایین. data base پایگاه داده 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ Earning per share سود یا درآمد هر سهمeps مربوط به کنترل موجودی مرسی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده