nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ Knowledge Management مدیریت دانش، مدیریت دانایی یا مدیریت اندوختههای علمی (Knowledge management - KM) در دسترس قرار دادن نظاممند اطلاعات و اندوختههای علمی است، به گونهای که به هنگام نیاز در اختیار افرادی که نیازمند آنها هستند، قرار گیرند تا آنها بتوانند کار روزمره خود را با بازدهی بیشتر و موثرتر انجام دهند. برنامه اجرایی مدیریت اندوختههای علمی بر این سه جزء اصلی بنا میشود: افرادی که تولیدکننده و یا مصرف کننده این اندوختهها هستند، فرآیندهایی که این اندوختهها را مدیریت میکنند، ابزار و تمهیداتی که دسترسی به این سرمایههای علمی را آسان میکنند. 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من میگم time management: مدیریت زمان مدیریت زمان امری بسیار مهم در زندگی هرفردی است که بتوان از زمان ها پیش رو بیشترین استفاده را کرد -فهرستی از مهمترین کارهای خود تهیه کنید - سررسيدي زيبا انتخابكنيدتا ازنوشتن درآن احساس لذت كنيد. - هر روز كاري را با كارهاي مهم شروع كنيد. - هميشه ازخودبپرسیم هم اکنون بهترین کاربرد وقت من چیست؟ - هر ورق كاغذ را فقط يك بار از زير دستتان بگذرانيد. - كارهاي قابل واگذاري را مشخص وبه ديگران تفويض كنيد. - كاري كه قرار گذاشتهايد هم اكنون شروع كنيد. - كارهاي زياد را همزمان با هم شروع نكنيد. - يك روز را سيصد و شصت و پنج بار تكرار نكنيد. - براي ارزيابي كارآيي خود فهرست زمانبندي شده رامروركنيد. - هرروزفرصتي رادرآرامش، براي فكركردن اختصاص دهيد. 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه ها نیامدید؟ من میگم TPQ :total product quality کیفیت محصول فراگیر 5 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ Qw یاQwilson : مقدار سفارش دهی در حالت حد اقل نمودن کل هزینه های موجودی. مربوط به مقدار سفارش دهی اقتصادی ،روشهای تحلیلی در محاسبه مقدار اقتصادی سفارش،مدل دریافت آنی و مصرف تدریجی.حرف آخر n حالا هر کی گفت چرا بهش میگن Qویلسن؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ سلام خوب حتما اسم دانشمندشه که اینو اختراع کرده 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ سلام تاپیک داشت خاک می خورد دوباره اومدم تاپیک تکانی Net present value npv ارزش خالص فعلی البته همه میدونند که یکی از اصطلاحات رایج در درس اقتصاد مهندسی است و در فرمول ها هم بکار میره حرف آخرE 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ سلام تاپیک داشت خاک می خورد دوباره اومدم تاپیک تکانی Net present value npv ارزش خالص فعلی البته همه میدونند که یکی از اصطلاحات رایج در درس اقتصاد مهندسی است و در فرمول ها هم بکار میره حرف آخرE ( ERP (Enterprise Resource Planning erp نام تکنیکی هست در مهندسی صنایع که همونطور که از نامش پیداست می خواد منابع 1 سازمان و وضایفش رو به طور 1 پارچه و همراه هم برنامه ریزی و زمان بندی کنه(مثلا اگه ما در سازمانمون بخش برنامه ریزی تولید بدون توجه به بخش تعمیرات برنامه ریزی کنه ممکنه 1 موقعی پیش بیاد که دستگاه ها طبق برنامه تعمیرات باید تعمیر بشن اما ما در بخش برنامه ریزی تولید اون اوقات رو کاری لحاظ کرده باشیم برای اون دستگاه و این طوری از برنامه عقب بیفتیم ,البته این 1 مثال ساده بود برای فهم مطلب) اما لینکش با برنامه نویسی چیه اینه که کامپیوتر این کار ها رو به صورت بهینه تر و زمان کمتر انجام میده که اون هم مستلزم اشنایی به مهندسی صنایع و برنامه نویسی به طور همزمان هست طبق تحقیق سر انگشتی ای که کردم هم متوجه شدن هزینه اجرای erp توی 1 سازمان به طور کامل بین 50 هزار تا 500 هزار دلار براورد شده توضیح برگرفته ازhttp://forum.p30world.com/showthread.php?t=487900 حرف آخر G 3 لینک به دیدگاه
engineer sami 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ ( ERP (Enterprise Resource Planningerp نام تکنیکی هست در مهندسی صنایع که همونطور که از نامش پیداست می خواد منابع 1 سازمان و وضایفش رو به طور 1 پارچه و همراه هم برنامه ریزی و زمان بندی کنه(مثلا اگه ما در سازمانمون بخش برنامه ریزی تولید بدون توجه به بخش تعمیرات برنامه ریزی کنه ممکنه 1 موقعی پیش بیاد که دستگاه ها طبق برنامه تعمیرات باید تعمیر بشن اما ما در بخش برنامه ریزی تولید اون اوقات رو کاری لحاظ کرده باشیم برای اون دستگاه و این طوری از برنامه عقب بیفتیم ,البته این 1 مثال ساده بود برای فهم مطلب) اما لینکش با برنامه نویسی چیه اینه که کامپیوتر این کار ها رو به صورت بهینه تر و زمان کمتر انجام میده که اون هم مستلزم اشنایی به مهندسی صنایع و برنامه نویسی به طور همزمان هست طبق تحقیق سر انگشتی ای که کردم هم متوجه شدن هزینه اجرای erp توی 1 سازمان به طور کامل بین 50 هزار تا 500 هزار دلار براورد شده توضیح برگرفته ازhttp://forum.p30world.com/showthread.php?t=487900 حرف آخر G GDP(Gross Domestic Product تولید ناخالص داخلی:mrsbeasley: 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ GDP(Gross Domestic Productتولید ناخالص داخلی:mrsbeasley: TRIZ از حروف اول کلمات روسی تئوری حل مساله ابداعی (Theory of Innovative Problem Solving) استخراج شده است. TRIZ یک متدولوژی حل مساله مبتنی بر رویکرد و منطق نظام مند می باشد که از بررسی هزاران ابداع ثبت شده و تحلیل و آنالیز تکامل تکنولوژی بدست آمده است. TRIZ را می توان به عنوان ابزار عقلانی قوی برای حل مسائل تکنولوژیک و تکنیکی پیچیده و ساده در نظر گرفت که در اکثر مواقع بهترین راه حل را ارائه می کند. 3 لینک به دیدگاه
engineer sami 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ Standard Normal (Z) میشه؟؟:4chsmu1: Z دیگه!! 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ Standard Normal (Z) میشه؟؟:4chsmu1:Z دیگه!! نه خیر نمیشه. سوختی:biggrin: خودم میگم: zero defect (خرابی صفر) 3 لینک به دیدگاه
engineer sami 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ نه خیر نمیشه.سوختی:biggrin: خودم میگم: zero deffect (خرابی صفر) Wowww!!! ایول نه من می خواستم ببینم خودت چیزی بلدی یا نه!! زمان مشاهده Observe Time e بده:hrqr6zeqheyjho1f9mx 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ Wowww!!!ایول نه من می خواستم ببینم خودت چیزی بلدی یا نه!! زمان مشاهده Observe Time e بده:hrqr6zeqheyjho1f9mx نه بابا که اینطور....:167: economics(اقتصاد) 3 لینک به دیدگاه
engineer sami 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ نه بابا که اینطور....:167:economics(اقتصاد) safety engineering G بده:icon_pf (95): 3 لینک به دیدگاه
engineer sami 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ geometry(هندسی)میشه؟ :hrqr6zeqheyjho1f9mxکم آوردی؟؟ خودمم چیزی به ذهنم نمیرسه!!:pichak29: 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ Gunt Chart آقای هنری گانت سیستم جامعی را برای نشان دادن پیشرفت پروژه به وسیله نمودارهای میله ای شکل،ابداع و به نام خود ثبت کرد که این نمودارها را اغلب گانت چارت می نامند. مربوط به مدیریت، برنامه ریزی و کنترل پروژه حرف بعدی:t 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سلام خوب حتما اسم دانشمندشه که اینو اختراع کرده کاملا درسته، اسم کسیه که این فرمولو ابداع کرد. 1 لینک به دیدگاه
engineer sami 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ Gunt Chartآقای هنری گانت سیستم جامعی را برای نشان دادن پیشرفت پروژه به وسیله نمودارهای میله ای شکل،ابداع و به نام خود ثبت کرد که این نمودارها را اغلب گانت چارت می نامند. مربوط به مدیریت، برنامه ریزی و کنترل پروژه حرف بعدی:t technical tolerance تلرانس فنی تو کنترل کیفیت آماری حرف بعدی E 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ technical tolerance تلرانس فنی تو کنترل کیفیت آماری حرف بعدی E EFQM برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مدل تعالی سازمانی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده