Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ باشه حتما Network catalog:کاتالوگهای شبکه ای ،مربوط به تدارکات الکترونیکی ،گسترش اینترنت در ارتباط با تامین کنندگان ،مدیریت زنجیره تامین. سلام تاپیک خیلی خوبیه آقا ما هم جاپای بزرگان میذاریم GT :group technology در طراحی کارخانه استفاده میشه که محصولات با شکل مشابه که دارای عملیات تولید یکسان باشند در یک گروه قرار می گیرند بقیه اش هم دوستان می دانند حرف آخر : فکر کنم y 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ Yeild Management :مدیریت درآمد: دارايي فناپذير (Perishable) يا فاسدشدني، نوعي از كالاست كه اگر تا موعد خاصي به فروش نرود، فاسد ميشود. يعني ديگر قابل فروش نيست و درآمد بالقوه فروش آن از دست ميرود. از جمله كالاهاي فاسد شدني ميتوان به بليت خطوط هوايي و راه آهن، اقامت هتلها، مواد غذايي، پهناي باند ISPها و ... اشاره كرد. شركتهايي كه كالا يا خدمات فاسدشدني ارائه ميكنند، اغلب با اين مشكل روبرو هستند كه چگونه موجودي آن كالا را پيش از فرا رسيدن زمان فاسد شدن به فروش برسانند. در بسياري از موارد، اگر محصول تنها به يك قيمت فروخته شود، معمولاً تنها طيف خاصي از مشتريان را به خود جذب ميكند كه شايد براي فروختن كل موجودي فاسدشدني كافي نباشد. اگر مشتريان موجود در بازار، تمايل داشته باشند كه قيمتهاي متفاوتي براي محصول بپردازند، ميتوان با تقسيم محصول به گروههاي مختلف، آنها (مشتريان) را به بخشهاي مختلفي تقسيمبندي كرد. اين كار امكان آن را فراهم ميآورد كه محصول، با قيمتهاي متفاوت، به گروههاي مختلف مشتري فروخته شود و از كل موجودي كالاي فاسد شدني استفاده گردد. مثلاً ممكن است در زمانهاي مختلف مبالغي به قيمت اصلي محصول اضافه شود يا اينكه براي سطوح خدمتدهي بالاتر، قيمتهاي بالاتري پيشنهاد شود. براي انجام چنين كاري بايد در مورد قيمت محصول براي هر گروه از مشتريان و همچنين بخشي از ظرفيت موجودي محصول كه به هر گروه از مشتريان تخصيص مييابد، تصميمگيري شود. انجام اين گونه تصميمگيريها به شيوه علمي، هدف اصلي مديريت درآمد است. مديريت درآمد (Revenue Management) يا مديريت بازده (Yield Management) را ميتوان به اين شكل تعريف كرد: هنر بيشينهكردن سود حاصل از فروش ظرفيت محدودي از يك محصول فاسدشدني، در طي يك افق مشخص زماني، به وسيله فروش هر واحد محصول، به مشتري مناسب در زمان مناسب، با قيمت مناسب. مزاياي استفاده از مديريت درآمد: امكان بهرهگيري از كل پتانسيل درآمدي كالاي فاسد شدني يا خدمت از بين رفتني امكان فروش محصول، با قيمتهاي متفاوت به گروههاي مختلف مشتري امكان تصميمگيري براي روي قيمت و تعداد محصول براي هر گروه از مشتريان بيشينهكردن سود حاصل از فروش با در نظر گرفتن همه محدوديتهاي فروش و مشتري به هدر نرفتن منابع محدود و افزايش بهرهوري آنها 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ سلام من میگم TW که همان team working است البته هیچ ربطی نداره حالا میرم یه چیز به درد بخور پیدا می کنم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ راستی یه چیزی TPM که از مباحث مربوط به نت می باشد total preventive maintenance امیدوارم درست نوشته باشم 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ راستی یه چیزی TPM که از مباحث مربوط به نت می باشد total preventive maintenance امیدوارم درست نوشته باشم economic per period یا (ERP): دوری سفارش اقتصادی 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ آقا من یه چیز جدید پیدا کردم البته ممکنه من درآوردی باشه DL : DEFINITION LIST لیست تعریف هاکه در یک کارخانه مورد استفاده قرار می گیره مثلا شرحی از تمام مواد اولیه با خصوصیاتشون و تمام اطلاعات مورد نیازشون می تونه خیلی مفید باشه البته من اینو بگم ممکنه فکر کنید الکی نوشتم راستش من تو این مایه حروف که همان DL باشه گشتم چون تو ذهنم آشنابود حالا هم فکر کنم نسبت به بقیه دوستان کم آوردم به خاطر همین بیشتر از اطلاعات بقیه استفاده می کنم و دیگه در مشاعره شرکت نمی کنم 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ Trend: به معنی روند: روند عبارت است از الگوی کلی رشدفروش یا کاهش فروش در طول زمان . یکی از چهار نوع تغییرات و نوسانات در سریهای زمانی ،مربوط به پیشبینی به وسیله تجزیه و تحلیل سریهای زمانی،پیش بینی در مدیریت تولید. 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ آقا من یه چیز جدید پیدا کردم البته ممکنه من درآوردی باشه dl : Definition list لیست تعریف هاکه در یک کارخانه مورد استفاده قرار می گیره مثلا شرحی از تمام مواد اولیه با خصوصیاتشون و تمام اطلاعات مورد نیازشون می تونه خیلی مفید باشه البته من اینو بگم ممکنه فکر کنید الکی نوشتم راستش من تو این مایه حروف که همان dl باشه گشتم چون تو ذهنم آشنابود حالا هم فکر کنم نسبت به بقیه دوستان کم آوردم به خاطر همین بیشتر از اطلاعات بقیه استفاده می کنم و دیگه در مشاعره شرکت نمی کنم حمید جان این چه حرفیه؟ میدونی چرا تالار صنایع اکثر سایت ها میخوابه زودی؟ چون بچه ها همه دارن از اطلاعات بقیه استفاده میکنن! در صورتی که اطلاعات بقیه هم تا یه جایی ساپورت میکنه بعدش میخوان چیکار کنن؟ اگر کسی نمیاد توی این جور تاپیکا بنویسه که خیلی خوبه و فلان و ... به این خاطر هست که اسپم نشه و تاپیک مسیرش رو طی کنه... ولی میبینید که من همیشه میام میبینم و تشکر هم میزنم که بدونین دیدم و خوندم چی نوشتین... خودم هم حتماً میام باز توی این تاپیک امیدوارم دیگه اینقدر سریع دلسرد نشی... 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ آقا من یه چیز جدید پیدا کردم البته ممکنه من درآوردی باشه DL : DEFINITION LIST لیست تعریف هاکه در یک کارخانه مورد استفاده قرار می گیره مثلا شرحی از تمام مواد اولیه با خصوصیاتشون و تمام اطلاعات مورد نیازشون می تونه خیلی مفید باشه البته من اینو بگم ممکنه فکر کنید الکی نوشتم راستش من تو این مایه حروف که همان DL باشه گشتم چون تو ذهنم آشنابود حالا هم فکر کنم نسبت به بقیه دوستان کم آوردم به خاطر همین بیشتر از اطلاعات بقیه استفاده می کنم و دیگه در مشاعره شرکت نمی کنم خانم مدیر راست میگن ،اصلا دلسرد نشو و حتما شرکت کن .اتفاقا خیلی هم اطلاعاتت خوبه. منتظر ادامه مشارکتت هستیم. حمید جان این چه حرفیه؟میدونی چرا تالار صنایع اکثر سایت ها میخوابه زودی؟ چون بچه ها همه دارن از اطلاعات بقیه استفاده میکنن! در صورتی که اطلاعات بقیه هم تا یه جایی ساپورت میکنه بعدش میخوان چیکار کنن؟ اگر کسی نمیاد توی این جور تاپیکا بنویسه که خیلی خوبه و فلان و ... به این خاطر هست که اسپم نشه و تاپیک مسیرش رو طی کنه... ولی میبینید که من همیشه میام میبینم و تشکر هم میزنم که بدونین دیدم و خوندم چی نوشتین... خودم هم حتماً میام باز توی این تاپیک امیدوارم دیگه اینقدر سریع دلسرد نشی... خانم مدیر شما چرا خودتون مشارکت نمیکنین؟! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ حمید جان این چه حرفیه؟میدونی چرا تالار صنایع اکثر سایت ها میخوابه زودی؟ چون بچه ها همه دارن از اطلاعات بقیه استفاده میکنن! در صورتی که اطلاعات بقیه هم تا یه جایی ساپورت میکنه بعدش میخوان چیکار کنن؟ اگر کسی نمیاد توی این جور تاپیکا بنویسه که خیلی خوبه و فلان و ... به این خاطر هست که اسپم نشه و تاپیک مسیرش رو طی کنه... ولی میبینید که من همیشه میام میبینم و تشکر هم میزنم که بدونین دیدم و خوندم چی نوشتین... خودم هم حتماً میام باز توی این تاپیک امیدوارم دیگه اینقدر سریع دلسرد نشی... سلام به خدا منظورم این نبود که شما تشریف نمیارید قبول می کنم صحبتتون را ولی من به خاطر کمبود دانشم گفتم دیگه نمی نویسم چون تواین زمینه خیلی فعال نبودم قصد ناراحت کردن شمارا نداشتم از مهردادعزیز هم تشکر می کنم به من لطف داره ولی کمتر شرکت می کنم تابهتر بتونم پست بذارم 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ Deming Application Prize: جایزی کاربردی دمینگ:4chsmu1: جایزه دمینگ در سال 1951 توسط اتحادیه دانشمندان و مهندسان ژاپن برای گرامیداشت و قدردانی از دکتر «دبلیو ادوارد دمینگ» بواسطه خدمات ارزنده و نقش برجسته وی در بهبود کیفیت محصولات ژاپن ایجاد شد. جایزه دمینگ در سه بخش اهدا میگردد. معیارهای اصلی ارزیابی جایزه دمینگ (1994) 1. خطمشیها 2. سازماندهی 3. استانداردسازی 4. بهسازی و بکارگیری منابع انسانی 5. فعالیتهای تضمین کیفیت 6. فعالیتهای کنترل/ نگهداری 7. فعالیتهای بهبود 8. آثار/ نتایج 9. برنامههای آینده 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ Earned Value :ارزش کسب شده مربوط به مدیریت و برنامه ریزی و کنترل پروژه، هر قلم قابل تحویلی از پروژه یک هزینه برنامه ریزی شده داردکه به آن ارزش گویندو زمانی که آن قلم مورد نظر تکمیل شدو بوقوع پیوست ارزش آن در پروژه حاصل خواهد شد ،که به آن ارزش کسب شدهگویند.ارزش کسب شده را با نماد EV نمایش داده که حروف اختصاری اول کلمات Earned Value می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر : http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=287544#post287544 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ نمدونم عنوان شده قبل ها یا نه: ERP:Enterprize Resource Planning بسته نرم افزاری کاربردی ERP يک مجموعه از ماژولهای يکپارچه آماده راه اندازی از پيش طراحی شده و از پيش مهندسی شده ای است که تمام فرايندهای تجاری سازمان را پوشش می دهد. 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان من میگم ERP: enterprise resource planning مدیریت یکپارچه منابع این سیستمها كه در مجموع به سیستمهای سازمانی Enterprise Systems (ES) معروف هستند، زمینه ای را فراهم آورده اند که مدیران بتوانند در تصمیم گیری های مختلف خود از اطلاعات مناسب در هر جا و در زمان مناسب استفاده نمایند. راستی برای اینکه کسی نگه تقلب کردم یکی دیگه هم میگم ergonomy که همان مدیریت منابع انسانی باشه اگر اطلاعات اضافی توهر زمینه خواستید پیغام بهم بدید براتون لینک میذارم الآن آماده ندارم که بذارم مرسی از همگی من دوست دارم در معیت دوستان باشم ولی سواد ندارم خلاصه عذر میخوام 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشید حضارمحترم نازنین خانم زودتراز من نوشتند من صفحهام به روز نبود برای همین ندیدم تغییرات جدیدش را از همه دوستان معذرت می خوام 1 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشید حضارمحترم نازنین خانم زودتراز من نوشتند من صفحهام به روز نبود برای همین ندیدم تغییرات جدیدش رااز همه دوستان معذرت می خوام[/quote من میگم GPS : global positioning system البته هیچ ربطی به رشته نداره ولی من درلحظه این کلمه به خاطرم رسید این سیستم یک سیستم موقعیت یاب است که درپیدا کردن یک محل میتونه کمک کنه:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ Most Optimistic Time یا (MOT): حداكثر زمان خوشبينانه 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من میگم economice prise که همان ارزش اقتصادی است که مثلا درارزش گذاری محصولات یک کارخانه کاربرد داره و میتونه یکی مباحث مهم بازاریابی به شمار بیاد 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ Earliest Due Date یا (EDD): زودترين موعد تحويل 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ Elemental Task : وظیفه تقسیم شده و جزئی: به وظیفه ای اطلاق می شود که میتوان به طور منطقی انجام آن را به عهده یک کارگر گذاشت مانند:سوار کردن قاب پنجره،قرار دادن لاستیک دور شیشه در جای خود،پیچ کردن قاب پنجره،سوار کردن قفل پنجره... مربوط به مدیریت تولید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده