Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ میلادجان دوباره تاپیک را گرم کردی هستی خانم راست می گویند کسی دیگه نمیاد منم دیگه کم میام میلادکارت درسته شمابا هستی خانم بنویس برو جلو از پریساخانم هم تشکر می کنم که مشارکت کردند من کم میام ولی سعی می کنم مشارکت کنم میلادجان شما همیشه بیا حتما باید مارا عصبانی کنی پسر حرف اصلی y است دوستان نجاتتون میدم yelid بازه کاربرد همه جا این کلمه تابه حال چندبار تکرارشده 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ هستی خانم نبینن عصبانی باشی:icon_pf (34):نمیشه از همه توقع داشت بیان اینجا که همه که مثل شما معلوماتشون بالا نیست اخه من هستم ادامه بدید:girl_blush2: میلادجان شما معلوماتت از من هم بیشتره باهستی خانم تاپیک را مدیریت کن میلد شکسته نفسی نکن یه باردیگه ببینم این حرف ها را زدی حکمت اعدامه عزیزم:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ decision- making under risk تصمیم گیری در شرایط ریسک 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ decision- making under riskتصمیم گیری در شرایط ریسک حالا نوبت خوش فکر شده Kanban:كانبان دیگه در مورد کانبان هر چی بگم کم گفتم به توضح زیر توجه نمایید: کانبان مشتق شده است از دو کلمه ژاپنی کان ( دیدنی ) بان ( کارت یا تخته ) که معمولا تابلوی اعلانات یا تابلوی برجسته معنی میشود.در انگلیسی این واژه را خیلی تخصصی کرده اند و معنای تخصصی به آن داده اند به این صورت که کانبان فرایندی از تولید یا کار در سازمان است که موجودی را کنترل میکند.کانبان به زمان تولید و زمانبندی تقاضا اشاره میکند. کانبان واژه ای صنعتی است که توسط تویوتا در اواخر دهه 1940 و اوایل 1950 توسعه داده شد. در طی یک دوره تویوتا فروشگاههای آمریکایی و فنون آنها را مورد مطالعه قرار داد . برای دریافت اطلاعات بیش تر به تاپیک زیر مراجعه نمایید .....پشیمون نمیشید:biggrin: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=64196 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ Normal duration مدت عادی اجرای فعالیت کاربرد در کنترل پروژه است 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ برای دریافت اطلاعات بیش تر به تاپیک زیر مراجعه نمایید .....پشیمون نمیشید:biggrin: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=64196 فکر کردم مطلب جدید گذاشتن گفتم ببینم چیه البته اولش جملاتت یه ذره به نظرم آشنا اومد.... کنترل عددی در مباحث کنترلی بیشتر کاربرد داره numerica control 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ Lot Tolerance Percent Defective ماکزیمم درصد خرابی قابل قبول کاربرد در کنترل کیفیت 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ Lot Tolerance Percent Defective ماکزیمم درصد خرابی قابل قبول کاربرد در کنترل کیفیت external time زمان خارجی زمانی که برای اجرای عنصر کاری به کار میره که پس از بررسی زاید تشخیص داده شده کاربردشم توی ارزیابی کاروزمانه 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ e-banking بانک داری الکترونیکی حرف بعدی g 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ e-bankingبانک داری الکترونیکی حرف بعدی g خیلی خوشحالم مهندس که تشریف آوردین.:shad: گانت چارت ،در مباحث کنترل پروژه کاربرد داره.Gantte chart 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ telenet مربوط به mis ،مخابره اطلاعات،اتصال بسته ای. سازمانهای باحجم زیاد ترافیک مخابراتی از راه دور میتوانند از شبکه اتصال بسته ای شامل کامپیوترها و نرم افزارها متصل به یک پردازش کننده نهایی استفاده کنند. اتصال بسته ای روش موثری در استفاده یک شبکه پیچیده نظیر یک ساختار سلسله مراتبی است . یک سازمان میتواند ایجاد اتصال بسته ای را از یک شبکه ایجاد اتصال بسته ای عمومی نظیر تلنت(telenet) کرایه نماید. 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ Two-bin System سیستم های دو ظرفی:در مباحث مرتبط با سفارش گذاری کاربرد داره.این سیستم به گونه ای هست که دو ظرف را برای موجودی ها مون در نظر میگیریم وقتی موجودی ظرف اول تموم شد ما پروسه سفارش گذاری رو شروع میکنیم ،تا زمان تحویل سفارش ها از ظرف دوم استفاده میکنیم و وقتی که سفارشها دریافت شدند ابتدا مقداری از ظرفیت ظرف دوم که استفاده کردیم رو پر میکنیم و بعد ظرف اول رو 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ manufacturing resource planning(mrp2 برنامه ریزی منابع تولید کاربرد در برنامه ریزی تولید فکر کنم تکراریه معذرت می خوام می خواستم تاپیک به مسیرش ادامه بده 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ general ledger دفتر کل:در مباحث مربوط به حسابداری کاربرد داره. 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ سلام responsibility مسئولیت مربوط به مباحث مدیریت می باشد و مسئولیت پذیری را بیان می کند 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوباره الآن کلمه مشکل پیدا می کنه به خاطر y yelid بازه کاربرد عمومی 6 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوباره الآن کلمه مشکل پیدا می کنه به خاطر yyelid بازه کاربرد عمومی duty cycle سیکل عملکرد دستگاه کاربرد :ارزیابی کار و زمان 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ Economies of Scale اقتصاد مقیاسی کاربرد درعلم اقتصاد 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ Economies of Scope اقتصادهای ابعادی اگر تکراری بود اولیه فکر کنم این یکی تازه هست 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ employee evaluation ارزیابی کارکنان 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده