Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 30 دی، 2011 میلادجان دوباره تاپیک را گرم کردی هستی خانم راست می گویند کسی دیگه نمیاد منم دیگه کم میام میلادکارت درسته شمابا هستی خانم بنویس برو جلو از پریساخانم هم تشکر می کنم که مشارکت کردند من کم میام ولی سعی می کنم مشارکت کنم میلادجان شما همیشه بیا حتما باید مارا عصبانی کنی پسر حرف اصلی y است دوستان نجاتتون میدم yelid بازه کاربرد همه جا این کلمه تابه حال چندبار تکرارشده 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 30 دی، 2011 هستی خانم نبینن عصبانی باشی:icon_pf (34):نمیشه از همه توقع داشت بیان اینجا که همه که مثل شما معلوماتشون بالا نیست اخه من هستم ادامه بدید:girl_blush2: میلادجان شما معلوماتت از من هم بیشتره باهستی خانم تاپیک را مدیریت کن میلد شکسته نفسی نکن یه باردیگه ببینم این حرف ها را زدی حکمت اعدامه عزیزم:vahidrk: 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 31 دی، 2011 decision- making under riskتصمیم گیری در شرایط ریسک حالا نوبت خوش فکر شده Kanban:كانبان دیگه در مورد کانبان هر چی بگم کم گفتم به توضح زیر توجه نمایید: کانبان مشتق شده است از دو کلمه ژاپنی کان ( دیدنی ) بان ( کارت یا تخته ) که معمولا تابلوی اعلانات یا تابلوی برجسته معنی میشود.در انگلیسی این واژه را خیلی تخصصی کرده اند و معنای تخصصی به آن داده اند به این صورت که کانبان فرایندی از تولید یا کار در سازمان است که موجودی را کنترل میکند.کانبان به زمان تولید و زمانبندی تقاضا اشاره میکند. کانبان واژه ای صنعتی است که توسط تویوتا در اواخر دهه 1940 و اوایل 1950 توسعه داده شد. در طی یک دوره تویوتا فروشگاههای آمریکایی و فنون آنها را مورد مطالعه قرار داد . برای دریافت اطلاعات بیش تر به تاپیک زیر مراجعه نمایید .....پشیمون نمیشید:biggrin: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=64196 5
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 1 بهمن، 2011 Normal duration مدت عادی اجرای فعالیت کاربرد در کنترل پروژه است 4
hasti1988 22046 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 برای دریافت اطلاعات بیش تر به تاپیک زیر مراجعه نمایید .....پشیمون نمیشید:biggrin: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=64196 فکر کردم مطلب جدید گذاشتن گفتم ببینم چیه البته اولش جملاتت یه ذره به نظرم آشنا اومد.... کنترل عددی در مباحث کنترلی بیشتر کاربرد داره numerica control 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 Lot Tolerance Percent Defective ماکزیمم درصد خرابی قابل قبول کاربرد در کنترل کیفیت 4
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 Lot Tolerance Percent Defective ماکزیمم درصد خرابی قابل قبول کاربرد در کنترل کیفیت external time زمان خارجی زمانی که برای اجرای عنصر کاری به کار میره که پس از بررسی زاید تشخیص داده شده کاربردشم توی ارزیابی کاروزمانه 3
hasti1988 22046 ارسال شده در 7 بهمن، 2011 e-bankingبانک داری الکترونیکی حرف بعدی g خیلی خوشحالم مهندس که تشریف آوردین.:shad: گانت چارت ،در مباحث کنترل پروژه کاربرد داره.Gantte chart 2
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 8 بهمن، 2011 telenet مربوط به mis ،مخابره اطلاعات،اتصال بسته ای. سازمانهای باحجم زیاد ترافیک مخابراتی از راه دور میتوانند از شبکه اتصال بسته ای شامل کامپیوترها و نرم افزارها متصل به یک پردازش کننده نهایی استفاده کنند. اتصال بسته ای روش موثری در استفاده یک شبکه پیچیده نظیر یک ساختار سلسله مراتبی است . یک سازمان میتواند ایجاد اتصال بسته ای را از یک شبکه ایجاد اتصال بسته ای عمومی نظیر تلنت(telenet) کرایه نماید. 4
hasti1988 22046 ارسال شده در 8 بهمن، 2011 Two-bin System سیستم های دو ظرفی:در مباحث مرتبط با سفارش گذاری کاربرد داره.این سیستم به گونه ای هست که دو ظرف را برای موجودی ها مون در نظر میگیریم وقتی موجودی ظرف اول تموم شد ما پروسه سفارش گذاری رو شروع میکنیم ،تا زمان تحویل سفارش ها از ظرف دوم استفاده میکنیم و وقتی که سفارشها دریافت شدند ابتدا مقداری از ظرفیت ظرف دوم که استفاده کردیم رو پر میکنیم و بعد ظرف اول رو 5
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 manufacturing resource planning(mrp2 برنامه ریزی منابع تولید کاربرد در برنامه ریزی تولید فکر کنم تکراریه معذرت می خوام می خواستم تاپیک به مسیرش ادامه بده 5
hasti1988 22046 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 general ledger دفتر کل:در مباحث مربوط به حسابداری کاربرد داره. 5
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 سلام responsibility مسئولیت مربوط به مباحث مدیریت می باشد و مسئولیت پذیری را بیان می کند 5
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 سلام دوباره الآن کلمه مشکل پیدا می کنه به خاطر y yelid بازه کاربرد عمومی 6
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 سلام دوباره الآن کلمه مشکل پیدا می کنه به خاطر yyelid بازه کاربرد عمومی duty cycle سیکل عملکرد دستگاه کاربرد :ارزیابی کار و زمان 6
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 Economies of Scale اقتصاد مقیاسی کاربرد درعلم اقتصاد 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 Economies of Scope اقتصادهای ابعادی اگر تکراری بود اولیه فکر کنم این یکی تازه هست 3
ارسال های توصیه شده