Rumi 2633 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ بیش از ۱۵ روز است که شبکه اینترنت کشور علاوه بر مشکلات کندی قبل دچار مشکلات جدیدی شده است که باعث افت کیفیت و نارضایتی مصرف کنندگان اینترنت گردیده است. برخی از این اشکالات فنی و تخصصی عبارتند از: ۱. عدم امکان دسترسی به برخی از سایتهای ایرانی یا خارجی هاست شده در خارج یا داخل که بصورت زمانی و منطقه ای متغییر است. مثلا دسترسی به یک سایت از بعضی از رنج IP ها و یا حتی شهرها در بازه های زمانی مختلف بطور کامل مسدود می گردد. ۲. اختلال عملکرد در نرم افزارهای تحت وب : ارسال (submit) یک فرم در بخشی از یک نرم افزار دچار وقفه طولانی می شود و در حالت انتظار باقی می ماند اما با استفاده از پورت SSL و رمز نگاری مسیر ارتباطی تا سرور که قابل مداخله در مسیر تبادل اطلاعات نیست یا تغییر ISP در همان محل بر روی همان نرم افزار مشکل برطرف می گردد و فرم سریعا ارسال می گردد. ۳. قطع شدن مسیر ارتباطی بین دو IP در داخل کشور که از پروتکل های امن و رمزنگاری شده برای ایجاد شبکه خصوصی مجازی داخلی استفاده می کنند. ۴. تغییر کلیدهای رمزنگاری شده SSL که بصورت منطقهای و زمانی انجام میگردد و این امر امنیت تبادل اطلاعات و تجارت الکترونیکی را بشدت دچار ریسک نموده است. ۵. وجود اختلال Packet loss و یا کاهش پهنای باند از بعضی از نقاط در حین استفاده از برخی از سایت ها تامین امنیت شبکه تبادل اطلاعات در فضای مجازی مطابق با قوانین و حفظ حقوق مردم ضرورتی غیر قابل انکار است ولیکن عدم اجرای اصولی و فنی این امر باعث اختلالات فراوان در شبکه اینترنت کشور گردیده است که ادامه این امر باعث افت کیفیت اینترنت و افزایش شایعات پیرامون موضوع فیل تر ینگ غیر مستقیم و رساندن به نقطه خرابی خواهد بود. 27 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ کی درست بوده؟ یه مدت قرار بود یه شبکه فقط برا ایران ساخته بشه برای کم کردن مشکلات نمیدونم به کجا کشید این لایحه 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ من پریروز تو سایت گوگل نمیتونستم برم !!!!!! تازه جدیدا سایت لغتنامه دهخدا و مجله national geographic هم فیـــــلتر شده که از برکات بصیرت ناب است. 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ حدود 10 روزه که تقریبا صبح نت قطعه اگر هم وصل باشه سرعت خیلی کنده من با پشتیبان هم تماس گرفتم خیلی راحت بهم گفتند به رییس مخابرات بگید ما کاره ای نیستیم 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: اقا تا حالا فکر کردین مشکل کجاست . کمبود و یا نبود متخصص . با این کسایی که من می شناسم و می بینم . نه نداریم . کمبود امکانات مورد نیاز . ممکنه باشه . ولی اینجوری نیست که نشه ساختشون . . از قدیم گفتن خواستن توانستن است . مشکل اینجاست که شاید همه چیز جوره اما خواستن بچه های بالا جور نیست . 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ سه روزه نمیتونم یه فایل سی مگی رو رو هیچ سروری اپلود کنم ای بر بخیل ماجرا لعنت 6 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ من فکر میکردم نت خودم مشکل داره فقط!! البته من یه کم بیشتر از 5 روزه که دچار مشکل شدم! ولی خب قبلا اینطوری نبود (من از ADSL خود مخابرات سرویس میگیرم) 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ من فکر میکردم نت خودم مشکل داره فقط!! البته من یه کم بیشتر از 5 روزه که دچار مشکل شدم! ولی خب قبلا اینطوری نبود (من از adsl خود مخابرات سرویس میگیرم) چه مشکلی؟ من هم ماله مخابرات را دارم.... 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ سرعت نت من هم 4 ، 5 روزه کم شده البت میشه دانلود کرد ولی نه مثل سابق مثلا بهترین سرویس منطقمون هست ولی... 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ چه مشکلی؟ من هم ماله مخابرات را دارم.... سرعت خـــــــــــــــــــیلی کنده!! یه پیج ساده رو گاهی کلی طول میکشه باز کنه! واسه تو اینجوری نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ سرعت خـــــــــــــــــــیلی کنده!! یه پیج ساده رو گاهی کلی طول میکشه باز کنه! واسه تو اینجوری نیست؟ فایر فاکس داری یا ie ؟ لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ دوستان از کروم استفاده کنین این چن روز مخصوصا تصاویر رو سریعتر بارگذاری میکنه ولی من مشکل آنچنانی نداشتم ولی بعضی اوقات وصل نمیشه یعنی کانکت میشه اما شبکه لیمیت شده به غیر از سایت isp جایی رو باز نمیکنه 5 لینک به دیدگاه
Rumi 2633 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ ربطی نداره بچه ها....... دو سه تا از دوستان من توی بخش امور اداری سازمان هستند گفتن که به خاطر شرایط مصر دستور دادن که بعضی پورتها رو ببندن ! خلاصه فعلا از حرکات مصر هم میترسن... 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ ربطی نداره بچه ها....... دو سه تا از دوستان من توی بخش امور اداری سازمان هستند گفتن که به خاطر شرایط مصر دستور دادن که بعضی پورتها رو ببندن ! خلاصه فعلا از حرکات مصر هم میترسن... دیگه کسی باهاشون کاری نداره که ، چیز ملت را کشیده اند....... 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ ربطی نداره بچه ها....... دو سه تا از دوستان من توی بخش امور اداری سازمان هستند گفتن که به خاطر شرایط مصر دستور دادن که بعضی پورتها رو ببندن ! خلاصه فعلا از حرکات مصر هم میترسن... چرا کروم من تست کردم بعضی جاها تاثیر داره مثلا urfile تصاویرش فیلـتر شده ولی کروم باز میکنه اونارو کلا فک کنم به این دلیل که کروم برای شبکه طراحی شده یعنی هیچ چیزی به هارد منتقل نمیکنه رو سرورای گوگل بارگذاری میکنه سبکتر اجرا میشه 2 لینک به دیدگاه
Rumi 2633 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ دیگه کسی باهاشون کاری نداره که ، چیز ملت را کشیده اند....... اتفاقا برعکس اون چیزیه که شاید بعضی معتقد باشن دوست من... کارل پوپر در کتاب " جامعه باز و دشمنان آن " میگه بزرگترین چالش سیاسی در رهبری نظامهای بسته بیرون کشیدن اجتماع از بن بستهای مرسوم سیاسی نیست بلکه پیدا شدن روزنه هایی برای دستیابی به جامعه باز است.. 6 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ فایر فاکس داری یا ie ؟ فایرفاکس! اکسپلورم دارم البته ولی همیشه با فایرفاکسم ولی هردوش همینه مخصوصا فایرفاکس که جدیدا داغون شده! صدبار باید رفرش کنم تا کامل لود شه گاهی تا وسطش لود میشه ولی یهو قطع میشه و این پیغامو میده The connection was reset The connection to the server was reset while the page was loading. * The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. * If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. * If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ گاهی هم مثل الان واسه همین تاپیک این ارور: The connection has timed out 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ فکر کنم پربازدیدترین سایت حال حاضر تو ایران این صفحه باشه "مشترک گرامی دسترسی به این سایت امکان پذیر نمی باشد" 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده