partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ [h=3]آموزش: [TRgroup] آموزش افکت متحرک باران[/h] 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ بازم اومدیم واسه ترجمه ... این تاپیک واسه mamad kh برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به جمع ما خوش اومدی ... بقیه دوستان هم یه تاپیک بردارن ترجمه کنن ببینم ... یکتا ، داوود ، رضا ، سحر ، زهرا ... 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ خوب باید چکار کنم بیا یاهو ببینم زهرا تا کمکم کنی 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ بقیه دوستان هم یه تاپیک بردارن ترجمه کنن ببینم ... یکتا ، داوود ، رضا ، سحر ، زهرا ... هیچ کدوم از اینا که نیستن لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ چشم زهرایی جون. 1 دعوت میزدی 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ زهرا خودت واسم یکی بذار. فردا میام میبرمش از آسوناش بذاریا حجمشم کمتر باشه.وخت ندارم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ هیچ کدوم از اینا که نیستن متوجه منظورت نشدم ...! چشم زهرایی جون. 1 دعوت میزدی ببخشید ... الآن دعوتت می کنم ... زهرا خودت واسم یکی بذار.فردا میام میبرمش از آسوناش بذاریا حجمشم کمتر باشه.وخت ندارم:icon_pf (34): بفرمایید ... یکیشون رو انتخاب کن ... مشکلی پیش اومد از خودم بپرس ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام راستی ، لازم نیست کلمه به کلمه ترجمه کنی ، مفهوم رو برسونی ، کافیه ... 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ متوجه منظورت نشدم ...! اخه گفتی سحر گفتم سحر که نیستش لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ اخه گفتی سحر گفتم سحر که نیستش اسم دختر باران ، سحر هستش ... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ اسم دختر باران ، سحر هستش ... من نمیدونستم سحره لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ اسم دختر باران ، سحر هستش ... داوود معلوم نیست کجا سیر میکنه. 6بار تا حالا اسم منو پرسیده 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ داوود معلوم نیست کجا سیر میکنه. 6بار تا حالا اسم منو پرسیده اخه حواسم پیش اون یکی سحر بود تو که کار فتوشاپ نمیکردی لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ اخه حواسم پیش اون یکی سحر بود تو که کار فتوشاپ نمیکردی ایشون چندبار در مسابقات فتوشاپ شرکت کردن ... نمیخوای در تالار گرافیک فعالیت کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ ایشون چندبار در مسابقات فتوشاپ شرکت کردن ... نمیخوای در تالار گرافیک فعالیت کنی؟ چرا میخوام فعالیت کنم 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ اخه حواسم پیش اون یکی سحر بود تو که کار فتوشاپ نمیکردی چرا.احتمالا باز حواست جایی دیگه بوده 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ چرا میخوام فعالیت کنم پس یه آموزش ترجمه کن ... لینک دانلود نرم افزار - براش یا پترن و... بزار ... خبر ، اطلاعات گرافیکی بزار ... یا یه آموزش جالب کپی کن با ذکر منبع(این یکی نباشه یا کمتر باشه بهتره) 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ پس یه آموزش ترجمه کن ... لینک دانلود نرم افزار - براش یا پترن و... بزار ... خبر ، اطلاعات گرافیکی بزار ... یا یه آموزش جالب کپی کن با ذکر منبع(این یکی نباشه یا کمتر باشه بهتره) چشم لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این تاپیک واسه دختر باران برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این تاپیک واسه دختر باران برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام انجام دادم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ انجام دادم هرچی ترجمه می کنی لینکش رو بزار اینجا هانی ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده