CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2011 مثل همیشه اول .. آموزش: [TRgroup] ساخت یک لب تاپ در فتوشاپ 3
Nightingale 10531 ارسال شده در 14 مرداد، 2011 آموزش: [TRgroup] تایپوگرافی شیرینی پفکی منم اول شدم از آخر 2
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 24 مرداد، 2011 اینم سری بعدی .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خودم ==> آموزش شبیه سازی حرکت خودرو توسط پلاگین Craft Direct Tool 2
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2011 آموزش: [TRgroup] متحرک سازی یک خودرو توسط پلاگین Craft Director Tool خیلی توپه امتحان کنید .. 1
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2011 بدو 2 تا خوشگلشو پیدا کن بزار زهرا و سحر هنو قبلیاشون مونده 1
Yekta.M 15459 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 بدو 2 تا خوشگلشو پیدا کن بزار زهرا و سحر هنو قبلیاشون مونده عموی مرده...(به...به...چه اسم با مسمایی)تو خسه نشدی اینقدر آموزش وقف گروه انقلاب آموزشی کردی؟بیخیال بابا بذار استراحت کنیم یکم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2011 عموی مرده...(به...به...چه اسم با مسمایی)تو خسه نشدی اینقدر آموزش وقف گروه انقلاب آموزشی کردی؟بیخیال بابا بذار استراحت کنیم یکم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1
partow 25305 ارسال شده در 30 شهریور، 2011 بالاخره ... این یکی رو ترجمه کردم ... آموزش: [TRgroup] خلق صحنه نمایشی یه پیشنهاد ... بهتر نیست خودمون بگیم چه آموزشی رو می خوایم ترجمه کنیم؟ اگر در زمان معینی نگفتیم، طبق روال اولیه، کسی که اول از همه ترجمه کرده ، تعیین می کنه کی چی رو ترجمه کنه ... چطوره؟ 4
partow 25305 ارسال شده در 12 دی، 2011 می بینم که یه همکار پیدا کردم ... :shad: poor!a ترجمه : [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] خودمم همین روزا یه آموزش میزارم ...:biggrin: 1
partow 25305 ارسال شده در 12 دی، 2011 نفر بعدی : panisa ترجمه آموزش: [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] منم میخوام اوکی ... واسه شما هم پیدا می کنم ؛ یا می تونید با سلیقه خودتون ، انتخاب کنید ... فقط دوستانی که آموزش ترجمه می کنن ، اول عنوان تاپیک [TRgroup] بزارن ... مرسی... 1
ارسال های توصیه شده