goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ نمیدو نم که این مطلب چقدر درسته کدوم انگشتتون رو بیشتر از بقیه دوست دارین؟ انگشت شماره 1 این انگشت نماد مسایل مادی و ثروت است و کسانی که این انگشت را انتخاب میکنند، اقتصاد دانان خوبی هستند و معمولا از نظر مالی در وضعیت خوبی قرار دارند. انگشت شماره 2 این انگشت نماد کار میباشد و اشخاصی که به این انگشت اهمیت بیشتری میدهند انسانهای کاری هستند و بطور کلی وجدان کاری خوبی دارند و موفقیت زیادی در کارها دارند. انگشت شماره 3 این انگشت میزان اهمیت به خود فرد را نشان میدهد، افرادی که این انگشت را انتخاب میکنند، در مورد همه چیز اول به خود اهمیت داده و تا حدودی خودپرست و خودخواه هستند. انگشت شماره 4 این انگشت نماد محبت و عشق است و کسانی که این انگشت را انتخاب میکنند، انسانهای احساساتی و عاطفی هستند و همواره به دنبال محبت و خوشحال کردن دیگران هستند. انگشت شماره 5 این انگشت نماد خانواده و فرزند هست و کسانی که به این انگشت علاقمند هستند، افرادی هستند که به خانواده پایبند بوده و به زندگی مشترک و بطور کلی روابط بین افراد اهمیت میدهند. 36 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ تيچرارييييييييييييييييييييييي :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ تو ذوقش نزنین واسه من که تکراری نبود مرسی فقط انگشت 4 3 لینک به دیدگاه
no_andish 2328 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ سلام فقط و فقط ۴ ، ولی اون ته تهای دلمم ۲ رو دوست دارم :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی خیلی 4 یکمم 1:ws37: 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ همشونو ولی سه و چهارو بیشتر ..... 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ میگم خوبه که همه 4 رو دوست دارین ولی خدایی دلیل این همه طلاق چی می تونه باشه؟؟؟هان 8 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خوب فعلا که اینائی که اینجا گفتن 4 رو دوس دارن همه مجردن 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خوب فعلا که اینائی که اینجا گفتن 4 رو دوس دارن همه مجردن آهان پس به این خاطره مرسی بابت راهنمایی 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ بسیار سپاسگذارم لطف عالی مستحکم 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ چه انجمن رمانتیکی همه 4 انتخاب کردن! فک کنم فقط من 2 انتخاب کردم 6 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ انگشت شماره 2این انگشت نماد کار میباشد و اشخاصی که به این انگشت اهمیت بیشتری میدهند انسانهای کاری هستند و بطور کلی وجدان کاری خوبی دارند و موفقیت زیادی در کارها دارند. چه انجمن رمانتیکی همه 4 انتخاب کردن! فک کنم فقط من 2 انتخاب کردم نه منم 2 رو دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ من که شخصا همه انگشتامو دوس دارم تازه انگشتای پامم دوس دارم هیجوری اولویتی بینشون قائل نمیشم! 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ انگشت شماره 3 این انگشت میزان اهمیت به خود فرد را نشان میدهد، افرادی که این انگشت را انتخاب میکنند، در مورد همه چیز اول به خود اهمیت داده و تا حدودی خودپرست و خودخواه هستند. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده