گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی هنوز مردارو نشناخته بوده چند ماه قبل طلاق به صورت توافقی اموالشو به نام یکی از اقوامش می کنه بعد طلاق دوباره به نام خودش می کنه و هیچی هم دست زنشو نمی گیره اگه قراره طرف انقدر پست باشه من ترجیح میدم هیچی ازش نگیرم و خودمو خلاص کنم. 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ راستش مهریه هدیه ای که دوماد لفظا برای عروسش میده و عندالمطالبس یعنی اگه خانوم بخواد باید بهش داده بشه چه طلاق بگیرن چه طلاق نگیرن واسه همین مردا باید جوری مهریه تعیین کنن که توان پرداختشو داشته باشن حالا هر خونواده ای بنا به سطح مالیش توان پرداختش متفاوته واسه همین مهریه ها متفاوته ولی من 1370 شاخه گل رز رو باید داشته باشم اینو من نمی دونم باید باشه :w00: وقتی همسر ادم انقد خوب باشه که تو زندگیت جز عشق چیزی رو مزه نکنی کی یاد مهریه میافته 3 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ راست میگی اینم مشکلیه!اما خب ز هزار و خورده ای سکه که بهتره!لااقل مرد رو به خاک سیاه نمیشونه خب تو بعضی از کشورا قانونش اینه که اموالی که بعد از ازدواج بدست اورده مساوی تقسیم میشه 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ همه چی ما به همه چی ما میاد. نمیتونی مهریه را زن ها بگیری.ولی فرهنگ جامعه طوری باشه که زن طلاق گرفته تقریبا نابود بشه نمیتونی مهریه از زن بگیری ولی یک سری حق ها را از زن گرفته باشی 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ همه چی ما به همه چی ما میاد.نمیتونی مهریه را زن ها بگیری.ولی فرهنگ جامعه طوری باشه که زن طلاق گرفته تقریبا نابود بشه نمیتونی مهریه از زن بگیری ولی یک سری حق ها را از زن گرفته باشی قربون حرفات جالبه توکشوری داریم زندگی می کنیم که اگه یکی دخترشو امروز به عقد مردی دربیاره یه شب با اون مرد که حلال خودشه باشه فردا اون مرده سرشو بزاره بمیره اون دختر خانوم دیگه دست دوم میشه و اسمش میشه بیوه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ قربون حرفاتجالبه توکشوری داریم زندگی می کنیم که اگه یکی دخترشو امروز به عقد مردی دربیاره یه شب با اون مرد که حلال خودشه باشه فردا اون مرده سرشو بزاره بمیره اون دختر خانوم دیگه دست دوم میشه و اسمش میشه بیوه خوب پس اسمش چی بشه؟ :w00: مردی هم که همسرش فوت کنه ، بش میگن زن مُرده..... 3 لینک به دیدگاه
razi aa 252 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ من کاملا با این حرف موافقم من نمیدونم پدر مادرا قراره ازدواج کنن یا بچه ها که باید کلی پول جهزیه بدن و کلی خرج عروسی بکنن اونم تو سن بازنشستگی که موقع استراحتهیکی از دوستای من که داشت ازدواج میکرد گفت برای شب یلدا رفتم یه پالتو گرون برداشتم آخه مامانم میگفت ما اینقد داریم خرج مهمونی شب یلدا میکنیم چند نوع شربت چند نوع شیرینی چند نوع غذا تو هم برو یه لباس گرون بردار:icon_pf (34): منم موافقم،من معتقدم دونفرکه همدیگرو دوست دارند باید با هم به تفاهم برسن زندگیشونو شروع کنند همین مسائل باعث میشه که از هم ناراحتی به دل بگیرند ولی اگه هر دو طرف همدیگرو درک کنند.هردو با خوبی و خوشی زندگیشونو شروع کنند.جهزیه باید برای شروع به اندازه باشه،مهریه ام نه کم نه زیاد 4 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ اگه به بقیه حقوق زن بها داده بشه و اونارو هم در نظر بگیرن مهریه هم چیزه خوبیه چون یه سنته. 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ مهریه ... شیر بها ... جهیزیه ... و سایر سنت های مسخره رو باید ریخت دور. اینا هر کدومش یه گند بزرگیه که برای اصلاح گند قبلی اومده.. دو نفر با هم زندگیشون رو میسازن .... اگه کار به طلاق کشیده شد، همه چی رو مساوی تقسیم میکنن ... خلاص 4 لینک به دیدگاه
minoomy 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من مهریه فقط یه توهینه.چه معنی داره دوتا آدم عاقلو بالغ که تصصمیم گرفتن با هم زندگی کنن واسه محکم کردن پایه های زندگی(که شوهره از ترس پرداخت مهریه دست از پا خطا نکنه)یه همچین کاری بکنن.بنظرم خیلی مسخرست.گرچه توضیح اسلامیش اینه که کادوئه و از این حرفا...ولی الان تو قرن 21یم.این آدم فروشیا دیگه معنی نداره بدترش اینه که مامانا وقتی یه جا جمع میشن از اینکه دخترشونو گرونتر از دختر اونیکی فروختن احساس غرور بهشون دست میده.واقعا که... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده