رفتن به مطلب

نظر شما چیه؟

ارسال های توصیه شده

اره خب...اينم هست!

ولي اينكه ما معياراي پوسيده نسل قبليمونو كه همشونم تحت تأثير چند نسل قبل خودشونن از بين ببريم راهو واسه نسل بعد باز مي كنه!

البته...كار ما نيست...ما فقط ميتونيم حرف بزنيم...نظر بديم...ولي اجراش كار من و تو و چند نفر ديگه نيست...

من توي دوستاي خودم يكيو داشتم كه دلش ميخواست شوهرش خيلي جذبه داشته باشه...يه زن ديگه داشته باشه! دست بزن و فحش و بد و بيراه و...

من واقعا واسم عجيب بود...

يه بار بهش گفتم تو واقعا مرد اينجوري دوست داري؟

دوس نداري شوهرت مثلا يه پسر خوب باشه...فقط مال خودت باشه...مهربون، آقا..از اين حرفا

كلي بهم خنديد!

گفت با اين پسراي سوسول كه نميشه زندگي كرد...تا يه حرف بزني ميزنن زير گريه!

يكسره هم مثل اين فيلما ميگن دوست دارم و ميخوامت و ...!!

حالم از اين چيزا به هم ميخوره...مرد بايد ابهت داشته باشه...از در مياد تو همه ساكت شن!:icon_pf (34):

تازه بعد اين حرفا هم تا يه مدت داشت منو نصيحت مي كرد كه اگه ميخواي زندگي كني بايد معياراتو عوض كني!!

الان با اين وجود از دست من و تو كاري بر نمياد...ولي با رفتنمونم كارو بدتر از ايني كه هست مي كنيم...

ولی الهام جون با موندن فقط می تونی سکوت کنی و مثل شمع بسوزی و صدات درنیاد

کاری نمیشه کرد

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 69
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:ws54: :w165: :4564:

حالم از اين چيزا به هم ميخوره...مرد بايد ابهت داشته باشه...از در مياد تو همه ساكت شن!

:icon_pf (95): :zadan: :gol cheshmak:

• Like 3
لینک به دیدگاه
باز این جمله "زنان خودشان مقصر بدبختیشان هستند"

نگید اینارو. کدوم تقصیر؟ تقصیر منه که قانونگذار آدم درجه 2 حسابم کرده؟ من چه گناهی کردم؟ من بهش گفتم بیاد درجه 2 حسابم کنه؟ اونی که خودشم قبول کرده درجه 2 بودنش رو، تقصیر خودشه؟؟ با این فکر دنیا اومده؟؟ چیزی غیر از این دیده؟ کسی سعی کرده غیر از این بهش یاد بده؟

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شرایط جامعه ما اینطور هست که این چیز ها میتونه به زنها کمک بکنه.

قبول داری که حق تلاق یک موضوع شخصی هست و اگر در زندگی مشترک یک طرف ناراضی باشه.باید از هم جدا بشند.؟؟؟؟

ولی این قانون طبیعی در ایران وجود نداره.

یک سوال از شما دارم.

مثلا قانون کشور این بود که قانون طلاق حق زنها هست و اگر مردی بخواد طلاق بگیره بدون اجازه زن نمیتونه.

ایا شما میتونستید با این کنار بیایید؟؟

دنی جون غرض از گفتن این حرفا این نیس حق طلاق ازمرد گرفته بشه و به زن داده بشه

یا برعکس

• Like 1
لینک به دیدگاه
دنی جون غرض از گفتن این حرفا این نیس حق طلاق ازمرد گرفته بشه و به زن داده بشه

یا برعکس

ببین سارا جان.

من هم همین را گفتم.منظور من این هست که اسی جان گفت چرا موقع ازدواج بحث طلاق را پیش میکشونید.

من هم گفتم اسی جان اگر این شرایط برای شما بود که حق طلاق برای زن ها بود.

شما هیچ اعتراضی نمیکردی و نمگیفتی چرا حق طلاق برای زن ها هست.

• Like 3
لینک به دیدگاه
ولی الهام جون با موندن فقط می تونی سکوت کنی و مثل شمع بسوزی و صدات درنیاد

کاری نمیشه کرد

يعني با رفتن چيزي درست ميشه؟

كجا بري؟؟؟

جايي هست كه از نظرت مشكلي نداشته باشه؟؟

:ws54: :w165: :4564:

:icon_pf (95): :zadan: :gol cheshmak:

:ws28::ws28::ws28:

خدا شفات بده

• Like 3
لینک به دیدگاه
اره خب...اينم هست!

ولي اينكه ما معياراي پوسيده نسل قبليمونو كه همشونم تحت تأثير چند نسل قبل خودشونن از بين ببريم راهو واسه نسل بعد باز مي كنه!

البته...كار ما نيست...ما فقط ميتونيم حرف بزنيم...نظر بديم...ولي اجراش كار من و تو و چند نفر ديگه نيست...

من توي دوستاي خودم يكيو داشتم كه دلش ميخواست شوهرش خيلي جذبه داشته باشه...يه زن ديگه داشته باشه! دست بزن و فحش و بد و بيراه و...

من واقعا واسم عجيب بود...

يه بار بهش گفتم تو واقعا مرد اينجوري دوست داري؟

دوس نداري شوهرت مثلا يه پسر خوب باشه...فقط مال خودت باشه...مهربون، آقا..از اين حرفا

كلي بهم خنديد!

يكسره هم مثل اين فيلما ميگن دوست دارم و ميخوامت و ...!!

حالم از اين چيزا به هم ميخوره...مرد بايد ابهت داشته باشه...از در مياد تو همه ساكت شن!:icon_pf (34):

تازه بعد اين حرفا هم تا يه مدت داشت منو نصيحت مي كرد كه اگه ميخواي زندگي كني بايد معياراتو عوض كني!!

الان با اين وجود از دست من و تو كاري بر نمياد...ولي با رفتنمونم كارو بدتر از ايني كه هست مي كنيم...

من كه نگفتم اگه بريم مشكل اينور حل ميشه! گفتم هركي بره ميتونه زندگي "خودش" رو نجات بده ! منم اندازه ي خودم سعيمو كردم كه به بهتر شدن اوضاع كمك كنم هنوزم دارم اين كارو ميكنم ولي وقتي ميبينم دو تا كشور عرب تا كجا پيش ميرن ما كجاييم از مردم خودمون مايوس ميشم!

• Like 5
لینک به دیدگاه

ببین سارا جان.

من هم همین را گفتم.منظور من این هست که اسی جان گفت چرا موقع ازدواج بحث طلاق را پیش میکشونید.

نه اصلا حرف اسی رو قبول دارم ازدواجی که از اول توش حرف طلاق باشه همون بهتر که تشکیل نشه ولی طرف دیگر و هم ببین خیلی از ازدواجا حرف طلاقی توش نبوده خیلی هم با شیرینی و خوشی شروع شده اما اخرش به خیانت - قتل های ناموسی - دروغ- و سرانجام طلاق و بچه های طلاق انجامیده

• Like 1
لینک به دیدگاه
يعني با رفتن چيزي درست ميشه؟

كجا بري؟؟؟

جايي هست كه از نظرت مشكلي نداشته باشه؟؟

نه هیچ جا مثل کشور خود ادم نمیشه

ولی میشه یعنی به نظرم اگه کسی شرایطشو داره از اینجا بره

چون واقعا اینده خیلی تاریکی برا کسایی که اینجا زندگی میکنن و قراره بعدا به دنیا بیان وجود داره

به قول شادی زندگی خودتو نجات دادی البته برا کسی که شرایطشو داره

نه اینکه یهویی پاشی بگی من رفتم

• Like 2
لینک به دیدگاه
من كه نگفتم اگه بريم مشكل اينور حل ميشه! گفتم هركي بره ميتونه زندگي "خودش" رو نجات بده ! منم اندازه ي خودم سعيمو كردم كه به بهتر شدن اوضاع كمك كنم هنوزم دارم اين كارو ميكنم ولي وقتي ميبينم دو تا كشور عرب تا كجا پيش ميرن ما كجاييم از مردم خودمون مايوس ميشم!

ميدونم چي ميگي...

ولي به نظرم با رفتن حتي خودتم نجات پيدا نمي كني...

كجاي دنيارو ميتوني پيدا كني كه هم با ذات و آدميت تو بخونه...و هم مشكلي نداشته باشه؟؟؟

نه اصلا حرف اسی رو قبول دارم ازدواجی که از اول توش حرف طلاق باشه همون بهتر که تشکیل نشه ولی طرف دیگر و هم ببین خیلی از ازدواجا حرف طلاقی توش نبوده خیلی هم با شیرینی و خوشی شروع شده اما اخرش به خیانت - قتل های ناموسی - دروغ- و سرانجام طلاق و بچه های طلاق انجامیده

:icon_pf (34):دقيقا!!

بدبختيمون اينه كه درست ازدواج كردنم بلد نيستيم!!

دخترا كه بيشت نشستن تو خونه يكي يه نفرو معرفي كنه بياد خواستگاري

پسرا هم تا پشت لبشون سبز ميشه ميگن زن ميخوام!

هيشكدومم نميدونن اينجور ازدواج آخر عاقبت نداره...

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه هیچ جا مثل کشور خود ادم نمیشه

ولی میشه یعنی به نظرم اگه کسی شرایطشو داره از اینجا بره

چون واقعا اینده خیلی تاریکی برا کسایی که اینجا زندگی میکنن و قراره بعدا به دنیا بیان وجود داره

به قول شادی زندگی خودتو نجات دادی البته برا کسی که شرایطشو داره

نه اینکه یهویی پاشی بگی من رفتم

اينم هست...

ولي بازم به نظرم هيچ جايي واسه من و تو با تربيت ايرانيمون پيدا نميشه كه بتونيم با شرايطش بسازيم...

• Like 1
لینک به دیدگاه
..........................................

.............................................................

..............................................................

نمی خواستم اصلا سراین موضوعات بحث کنم با خودم تصمیم گرفتم دیگه بی خیال مسایل پیرامونم که همه چیزش هر روز روبه زوال و ابتذال میره نه حرف بزنم نه خبری بخونم و نه مطلبی بنویسم اما اینو دیروز تو سرویس خوابگاه شنیدم وختی راننده صدای رادیو پیام رو بلند کرد و .........

حق طلاقی که زن ضمن عقد از مرد دریافت می کنند هیچ وجه قانونی ندارد

همین

شاید بعضیا بیان بگنن نه این خبر چنان هست و چنان نیست

اما واقعا تو جامعه مردسالار ما که چند وقت پیش حق چند همسری مرد تصویب شد و هرروز هم از طریق صدا سیما و سریالهای آبکی این مسئله (تبلیغ چند همسری ) تبلیغ میشه چنین قانونی لازم بود؟

بحث مهریه که منتفی

بحث ازدواج موقت و صیغه راحت و ازاد

بحث حق طلاق رو هم که .....

بحث برخورد با پوشش زن در اماکن عمومی هم که نمیخواد چیزی گفته بشه

داشتم فکر می کردم من به عنوان یک دختر آیا تو این مملکت حقی دارم؟

من ترسم از اینه که الان محمد بیاد و در این تاپیک رو تخته کنه و بگه حق زدن این مطلب رو هم در اینجا نداری:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اخه بدبختی این هست که چرا این موضوع ها پیش میاد.

ایا اگر قانون طوری بود که حق زن و مرد ها برای حق طلاق ها یکی هست.ایا اصلا صحبت این چیز ها میشد.

اصلا عشق 100 درصدی وجود داشته باشه.ولی هر چیزی ممکن هست.

یک موقع میبینی طرف معتاد شد.به هر دلیلی.این جا دیگه موضوع عشق مطرح نیست.

شاید عاشق طرف هم باشی ولی نتونی با اعتیادش بسازی

این فقط یک مثال بود.

اگر شما به این موضوع معتقدی.پس اعتراض شما چی بود که این تاپیک را باز کردی؟؟

یعنی میخوام بدونم شما به چه چیزی اعتراض داری>؟؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

ولي به نظرم با رفتن حتي خودتم نجات پيدا نمي كني...

كجاي دنيارو ميتوني پيدا كني كه هم با ذات و آدميت تو بخونه...و هم مشكلي نداشته باشه؟؟؟

الان اينجا با ذات و آدميت تو ميخونه ؟! :ws3:

والا من كه فكر ميكنم هر جايي غير از ايران برم بيشتر با ذاتو آدميتم ميخونه! :w127:

ولي خب اين كه هيچ جا وطن آدم نميشه درسته :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نه بابا چه اعتراضی !!!!

تا وقتی یک عده از خانم ها از مهریه به عنوان ابزاری برای تامین امنیت استفاده کنند ، مرد هم از حق طلاق استفاده میکنه.

دو طرف باید اسلحشون را بذارند پایین،چون اینجا میدان دوئل نیست که منتظر باشیم یکی زودتر تفنگ را بندازه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
الان اينجا با ذات و آدميت تو ميخونه ؟! :ws3:

والا من كه فكر ميكنم هر جايي غير از ايران برم بيشتر با ذاتو آدميتم ميخونه! :w127:

ولي خب اين كه هيچ جا وطن آدم نميشه درسته :w16:

من نگفتم اينجا ميخونه...ولي به نظرم از بقيه جاها بهتره!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه بابا چه اعتراضی !!!!

تا وقتی یک عده از خانم ها از مهریه به عنوان ابزاری برای تامین امنیت استفاده کنند ، مرد هم از حق طلاق استفاده میکنه.

دو طرف باید اسلحشون را بذارند پایین،چون اینجا میدان دوئل نیست که منتظر باشیم یکی زودتر تفنگ را بندازه.

آره دسته...ولي كلا همه چيز غلطه

اصلا ازدواج هم اشتباهه

كه چي؟

آخرش خودتو بدبخت مي كني نه ميشه طلاق بگيري نه مهريتو ميدن

ايييشششششششششششش:banel_smiley_4:

:icon_pf (34):سيم آخرو درك كردم الان!

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه بابا چه اعتراضی !!!!

این یکی را قبول دارم.

خودم الان شاهد این موضوع از نزدیک هستم.

زن میخواد از مهریه استفاده کنه.

مردم از قدرت طلاقش.

البت بگم حق با مرد هست چون از نزدیک میشناسمشون .

زن عاشق یک مرد دیگه شده و با اون طرف میخواد بره ترکیه.

جالب اینجاست یک بچه هم دارند

ولی نظر من این هست که کاش هیچ یک از این ها نبود

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...