Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ قبول دارم بیشتر بدبختی نه زنا بلکه همه ادما ناشی از بی عقلی خودشونه اما هستن زنایی که تو چارچوب خونواده هایی بزرگ شدن که به مرور تموم شخصیت انسانی و شرافت و احترام خودشونو از دست دادناینوهم درنظر بگیر بله هستن،اما تعداشان کمه. من قبلا هم گفتم ، اگر مردها واقعا مرد بشن و زن ها هم زن بشن ، نود درصد مشکلات حله. اما ما نه مردهامون مردن نه زن هامون زنن ، خودشون نمیفهمن چی میخوان. 7 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ زنان بدبخت جامعه ما !!!!! بدبختی زنان جامعه ما بیشتر خودشان مقصرند، این درست نیست همه نه خیلی ها به اجبار ازدواج میکنن یا این زندگی را انتخاب میکنن این به شرایط خانواده ها و جامعه بر میگرده واقعا کی دلش میخواد یه زن خیایبونی باشه یا تو سری خور ولی به خاطر بچه هاشون یا از نظر مالی مجبورن تحمل کنن تو روستاهای ایران دختر میفروشن 15 ساله به مرد 50 ساله با 500000 تومن:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من هم زن و هم مرد باید هر وقت خواستن از هم جدا بشن این اینقدر مشخصه که اصلا جای صحبت نداره حالا تو ایران اینقد مشکل هست....... اگه خانم ها در اول ازدواج حق طلاق میخوان به خاطر افکار بدشون نیست به خاطر حق طبیعی که دارن و مجبورن این طوری شرط بزارن:icon_pf (34): در مورد مهریه من قبول ندارم از خونه پدری یا املاک پدری داماد چیزی برسه ولی به نظر من اینکه هر چی دارن نصف بشه این خوبه چون این زندگی مال هر دو طرف بوده حالا اگه درامد نداشته خوب کار کرده فرقی نداره ولی مهریه بی خودی نه درست نیست!!!! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ این درست نیست همه نه خیلی ها به اجبار ازدواج میکنن یا این زندگی را انتخاب میکنناین به شرایط خانواده ها و جامعه بر میگرده واقعا کی دلش میخواد یه زن خیایبونی باشه یا تو سری خور ولی به خاطر بچه هاشون یا از نظر مالی مجبورن تحمل کنن تو روستاهای ایران دختر میفروشن 15 ساله به مرد 50 ساله با 500000 تومن:icon_pf (34): شما متوجه نشدی من چی گفتم. گفتم وقتی مردها مرد بشن و رن ها زن، خیلی از مشکلات حل میشه. این مواردی که شما گفتی از نامردی مردهاست. خیلی موارد هم از نازنی زنها وجود داره. 8 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ این درست نیست همه نه خیلی ها به اجبار ازدواج میکنن یا این زندگی را انتخاب میکنناین به شرایط خانواده ها و جامعه بر میگرده واقعا کی دلش میخواد یه زن خیایبونی باشه یا تو سری خور ولی به خاطر بچه هاشون یا از نظر مالی مجبورن تحمل کنن تو روستاهای ایران دختر میفروشن 15 ساله به مرد 50 ساله با 500000 تومن:icon_pf (34): کدوم روستا؟ 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ باز این جمله "زنان خودشان مقصر بدبختیشان هستند" نگید اینارو. کدوم تقصیر؟ تقصیر منه که قانونگذار آدم درجه 2 حسابم کرده؟ من چه گناهی کردم؟ من بهش گفتم بیاد درجه 2 حسابم کنه؟ اونی که خودشم قبول کرده درجه 2 بودنش رو، تقصیر خودشه؟؟ با این فکر دنیا اومده؟؟ چیزی غیر از این دیده؟ کسی سعی کرده غیر از این بهش یاد بده؟ 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ بر اساس راي وحدت رويه ديوان عالي كشور حق طلاق زنان در صورت اثبات عدمتمكين؛ از زن گرفته می شود. طبق اين راي كه حالا براي تمامي دادگاهها لازمالاجراست زن تنها در صورتي ميتواند از حق طلاقي كه در قباله ازدواجش ثبت كرده استفاده كند كه مرد نتواند عدمتمكين او را ثابت كند؛ پس اگر از اين پس مردي توانست اين عدمتمكين را به دادگاه ثابت كند، حتي اگر همسرش در ابتداي ازدواج حق طلاق را هم گرفته باشد؛ حقي براي طلاق نخواهد داشت. البته اين راي از همان ابتداي انتشار، موجي از انتقاد را در پي داشت تا آنجا كه اكرم پورنگنيا، داديار سابق ديوان عالي كشور در همان روزها در گفتوگو با ايسنا تاكيد كرد كه اين راي وحدترويه موجب تزلزل شروط ضمن عقد خواهد شد.اين همان موضوعي است كه شهيندخت مولاوردي، حقوقدان نيز در گفتوگو با ايسنا بر آن تاكيد دارد. او ميگويد: تنها دلخوشي منتقداني كه اصرار داشتند در لايحه جديد حمايت خانواده حق طلاق زن در صورت ازدواج مجدد مرد گنجانده شود ـ كه اين اتفاق نيفتاد ـ اين بود كه حق طلاق زوجه در عقدنامه ذكر شود كه آن هم با راي وحدت رويه ديوان به نوعي از آنها گرفته شده است. 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ يك حقوقدان گفت: راي وحدت رويه شماره 716 هيات عمومي ديوان عالي كشور شاهد يك محدوديت فاحش در حقوق زنان در خانواده است. اشرف گراميزادگان در گفتوگو با خبرنگار حقوقي ايسنا درباره رأي وحدت رويه ديوانعالي كشور مبني بر اينكه «با اثبات عدم تمكين، حق طلاق زوجه قابل اعمال نيست» اظهار كرد: لازم است به خاطر بياوريم هنگام طرح درج شروط ضمن عقد ازدواج در سند ازدواج، تدوين كنندگان (شوراي عالي قضائي) با استناد به ماده 1119 قانون مدني بيان كردند كه قانون مدني قائل به وجود شروطي در عقد ازدواج است كه ميتواند راهگشاي مشكلات زنان در خانواده باشد وتاحدودي حقوق زنان را تامين كند. وي افزود: بنابراين با اعلام مترقي بودن آن شروط و با اذعان به ضرورت احقاق حقوق زنان به توضيح وتفسير آن پرداختند و به زنان نويد دادند كه از اين پس ميتوانند با امضاي شروط ضمن عقد ازدواج و با گرفتن وكالت از مردان هنگام ازدواج از نظر حقوق با آنها به احقاق حق وبرابري نزديك شوند. حتي به منظور استحكام آن يادآورشدند كه بايد مسئولان دفاتر ازدواج به وضوح شروط را براي زوجين تشريح كنند تا به آنان تفهيم شود وهيچ شك وشبههاي باقي نماند. اين حقوقدان در ادامه اظهار كرد: اين تاريخچه اهميت به شروط ضمن عقد ازدواج ودرج آن در حدود سال 1362 بود كه شرح آن به طور مختصر داده شد. خوشبختانه زناني كه خود را محق به داشتن چنين حقوقي ميدانستند از شروط ضمن عقد ازدواج استقبال كردند. حتي چه بسيار مردان فهيمي كه خود داوطلبانه پيشنهاد ميكردند كه چون براي همسر خود حقوق مساوي قائل هستند بيشتر از شروط مذكور در قسمت "شرايط ديگر" هم وكالتهاي مورد نظر را به زنان ميدهند تا دغدغه ذهني زنان كمتر شود. به گفته «گرامي زادگان» اين روند خود به يك فرهنگ منجر وموجب شد زنان به راههاي جديدي براي كاهش تفاوتهاي موجود در قانون ومقررات بينديشند وبه آينده اميدوارتر شوند. در طول اين سالها ما شاهد تغييرات ديگري در قوانين بوديم مانند "مهريه به نرخ روز"، "توسعه نفقه"، "مشخص شدن مصاديق عسروحرج به منظور اعمال آن دراحكام صادره" و.... وي ادامه داد: اما چندي است كه به مرور شاهد برخي نظرات و تغييرات در مهم ترين موضوع جامعه يعني قوانين ومقررات هستيم كه جز زيان به جامعه زنان، تزلزل در نهاد خانواده و به تبع آن افزايش بيشتر آسيبهاي اجتماعي و درنتيجه ضعف اخلاق ثمري درپي نخواهد داشت واگر اين روند بياعتنائي به حقوق زنان وبيتوجهي به بنيان خانواده استمرار يابد معلوم نيست راه به كجا خواهيم برد و برسرخانواده بيبنيان چه خواهد آمد؟ وي در ادامه مواردي را خاطرنشان كرد كه بايد در مورد آنها بررسي صورت گيرد و گفت: بايد اين بررسي صورت گيرد كه چرا مدتي است از مهريه وعندالاستطاعه بودن آن به جاي عندالمطالبه بودن ميگوييم وآن را در سند ازدواج درج ميكنيم؟ چرا دفاتر ازدواج حاضر به پذيرش و درج شروط مورد درخواست زوجين – به خصوص درخواست زنان - نيستند واز زير بار اين مسئوليت قانوني وشرعي ميگريزند؟ چرا درحالي كه مردان حق مطلق طلاق دارند وهمه قضات وحقوقدانان – بخصوص هيئت عمومي ديوان عالي كشور – اين حق مردان را ميشناسند و برآن تاكيد دارند باز هم شرط حق طلاق زوجه را محدود ميكنند و فاقد اعتبار ميشمارند؟ از بياعتباري شروط ضمن عقد ازدواج وصدور راي هايي چون راي مذكور چه حاصلي جز بياعتمادي در جامعه حاصل ميشود؟ چرا صادر كنندگان اين نظريات به علل عدم تمكين زن بي توجه هستند حال آنكه حقوق زنان تضييع ميشود و آنها ازمشكلات زنان در خانواده بياطلاع هستند؟ به هرحال نظر به مجموع مواد قانوني موجود مانند ماده 1119 قانون مدني، بند ب 12 شروط ضمن عقد وماده 17 قانون حمايت خانواده لازم است نگاهي دوباره به اين راي با نگاهي وسيعتر داشت. وي در پايان خاطرنشان كرد: نتيجه چراها و سئوالات فوق افزايش نگراني براي جامعه زنان است كه آيا بايد منتظر آراي ديگري بمانند يا آنكه صادركنندگان احكام و آراء نگاه منصفانه و عادلانهاي به مسائل ومشكلات آنها خواهند داشت. انتهاي پيام كد خبر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ بابا اینجا حقوق انسان هم رعایت نمیشه،شما میگین حقوق زنان ؟ 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ ....................................................................................................... .............................................................. داشتم فکر می کردم من به عنوان یک دختر آیا تو این مملکت حقی دارم؟ سارا جان تو به عنوان يه دختر فقط زماني به حقت ميرسي كه بقيه دخترا هم اون چيز رو حق بدونن! هنوز هستن زنان و دخترايي كه تو سري خوردن رو حق خودشون ميدونن! هنوز كل جامعه قدرت درك افكار تورو پيدا نكرده ....حالا اين موضوعي كه مطرح كردي در مورد زنهاست ولي در مورد مردها هم همينطوره تا وقتي كه يه جامعه تصميم به تغيير نگيره چيزي خود به خود عوض نميشه ، توي تونس يه نفر خودشو آتيش زد كل مردمش آتيش گرفتن ، ما اينجا آتيش گرفتن همو تماشا ميكنيم! 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ سارا جان تو به عنوان يه دختر فقط زماني به حقت ميرسي كه بقيه دخترا هم اون چيز رو حق بدونن! هنوز هستن زنان و دخترايي كه تو سري خوردن رو حق خودشون ميدونن! هنوز كل جامعه قدرت درك افكار تورو پيدا نكرده ....حالا اين موضوعي كه مطرح كردي در مورد زنهاست ولي در مورد مردها هم همينطوره تا وقتي كه يه جامعه تصميم به تغيير نگيره چيزي خود به خود عوض نميشه ، توي تونس يه نفر خودشو آتيش زد كل مردمش آتيش گرفتن ، ما اينجا آتيش گرفتن همو تماشا ميكنيم! ولی دخترای جامعه من درحال مسابقه شوهر کردن هستن اونم به هر قیمتی پسرای جامعه من هم به دنبال سواستفاده هر بیشتر از این اشفته بازار البته بازم هستن دخترا و پسرای خوب و نجیب و عاقل که به این شرایط اشفته بازار تن نمیده من اومدم اینجا تاپیک زدم تا به خیال خام خودم خبری که شاید خیلیا نمیدونن رو بگم ولی دوستایی مثل ........... به من میگه تو کاری به قانون نداشته باشه برو یه شوهر انسان پیدا کن انگار تو این جامعه نفرین شده هرکی هرحرفی بزنه یا به سیاست ربطش میدن یا به شوهر خواستن و زن خواستن 7 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ سارا جان تو به عنوان يه دختر فقط زماني به حقت ميرسي كه بقيه دخترا هم اون چيز رو حق بدونن! هنوز هستن زنان و دخترايي كه تو سري خوردن رو حق خودشون ميدونن! هنوز كل جامعه قدرت درك افكار تورو پيدا نكرده ....حالا اين موضوعي كه مطرح كردي در مورد زنهاست ولي در مورد مردها هم همينطوره تا وقتي كه يه جامعه تصميم به تغيير نگيره چيزي خود به خود عوض نميشه ، توي تونس يه نفر خودشو آتيش زد كل مردمش آتيش گرفتن ، ما اينجا آتيش گرفتن همو تماشا ميكنيم! دقيقا! كم نيستن زنايي كه دوس دارن بشن زن دوم يه مرد...و از كلمه خانوم بزرگ و خانوم كوچيك خوششون مياد! كم نيستن زنايي كه ميگن مردي كه زور نگه مرد نيست! مردي كه كتك نزنه مرد نيست! مرد بايد جذبه داشته باشه تا وقتي اينجور آدما باشن...هيچ اتفاقي نميفته! 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ ولی دخترای جامعه من درحال مسابقه شوهر کردن هستن اونم به هر قیمتیپسرای جامعه من هم به دنبال سواستفاده هر بیشتر از این اشفته بازار البته بازم هستن دخترا و پسرای خوب و نجیب و عاقل که به این شرایط اشفته بازار تن نمیده من اومدم اینجا تاپیک زدم تا به خیال خام خودم خبری که شاید خیلیا نمیدونن رو بگم ولی دوستایی مثل ........... به من میگه تو کاری به قانون نداشته باشه برو یه شوهر انسان پیدا کن انگار تو این جامعه نفرین شده هرکی هرحرفی بزنه یا به سیاست ربطش میدن یا به شوهر خواستن و زن خواستن به نظر من دو تا راه داريم : يا از اين خراب شده بزنيم بيرون زندگي خودمونو نجات بديم ، يا بمونيم و اونقدر آگاه سازي كنيم تا درك عمومي جامعه به حدي برسه كه بتونه اين خراب شده رو آباد كنه ! راه اول رو آدماي عاقل ميرن راه دوم رو آدماي از خود گذشته ! 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من دو تا راه داريم : يا از اين خراب شده بزنيم بيرون زندگي خودمونو نجات بديم ، يا بمونيم و اونقدر آگاه سازي كنيم تا درك عمومي جامعه به حدي برسه كه بتونه اين خراب شده رو آباد كنه ! راه اول رو آدماي عاقل ميرن راه دوم رو آدماي از خود گذشته ! نگو اينجوري شاغلام! آدم عاقل ميمونه كه كشورشو واسه نسل آينده آماده كنه! اگه اينجوري باشه كه تو ميگي...همه بايد پاشن برن يه خراب شده ديگه...اونوقت چي از ايران و ايراني ميمونه؟؟ بعدشم...كي گفته جاهاي ديگه بهتر از اينجاس؟؟؟ بري يه جايي كه روابط دسته جمعي آزاده خيلي حس خوبي بهت دست ميده؟؟؟ يا جايي كه اصلا زن و شوهر معنايي نداره كه بخواد اين مشكلاتم باشه! اينجوري چيزي درست نميشه... 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ کدوم روستا؟ اطراف لردگان معروفه هر کی زنش میمیره میگن برو اونجا یه دختر میدن هیچیم دختره نداره نه جهزیه نه چیزی میرن میخرن میان 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ نگو اينجوري شاغلام!آدم عاقل ميمونه كه كشورشو واسه نسل آينده آماده كنه! اگه اينجوري باشه كه تو ميگي...همه بايد پاشن برن يه خراب شده ديگه...اونوقت چي از ايران و ايراني ميمونه؟؟ بعدشم...كي گفته جاهاي ديگه بهتر از اينجاس؟؟؟ بري يه جايي كه روابط دسته جمعي آزاده خيلي حس خوبي بهت دست ميده؟؟؟ يا جايي كه اصلا زن و شوهر معنايي نداره كه بخواد اين مشكلاتم باشه! اينجوري چيزي درست نميشه... "آدم عاقل ميمونه كه كشورشو واسه نسل آينده آماده كنه!" خب به نظر من اين آدم عاقل نيست همون از "خود گذشته" س كه گفتم! از خود گذشتگي بد نيست كه ! ولي از كجا معلوم نسل بعد معيارهاي مارو قبول داشته باشه ، نسل قبل هم ميخواست واسه ما آماده كنه كه گند زد به همه چيز !! در مورد بقيه چيزا هم بهتره كه بازش نكنيم چون از موضوع اصلي تاپيك خارج ميشه. 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ ....................................................................................................... .............................................................. نمی خواستم اصلا سراین موضوعات بحث کنم با خودم تصمیم گرفتم دیگه بی خیال مسایل پیرامونم که همه چیزش هر روز روبه زوال و ابتذال میره نه حرف بزنم نه خبری بخونم و نه مطلبی بنویسم اما اینو دیروز تو سرویس خوابگاه شنیدم وختی راننده صدای رادیو پیام رو بلند کرد و ......... حق طلاقی که زن ضمن عقد از مرد دریافت می کنند هیچ وجه قانونی ندارد همین شاید بعضیا بیان بگنن نه این خبر چنان هست و چنان نیست اما واقعا تو جامعه مردسالار ما که چند وقت پیش حق چند همسری مرد تصویب شد و هرروز هم از طریق صدا سیما و سریالهای آبکی این مسئله (تبلیغ چند همسری ) تبلیغ میشه چنین قانونی لازم بود؟ بحث مهریه که منتفی بحث ازدواج موقت و صیغه راحت و ازاد بحث حق طلاق رو هم که ..... بحث برخورد با پوشش زن در اماکن عمومی هم که نمیخواد چیزی گفته بشه داشتم فکر می کردم من به عنوان یک دختر آیا تو این مملکت حقی دارم؟ این قانون اسلام هست.با اسلام مشکلی داری؟؟؟؟:ws2: 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ "آدم عاقل ميمونه كه كشورشو واسه نسل آينده آماده كنه!" خب به نظر من اين آدم عاقل نيست همون از "خود گذشته" س كه گفتم! از خود گذشتگي بد نيست كه ! ولي از كجا معلوم نسل بعد معيارهاي مارو قبول داشته باشه ، نسل قبل هم ميخواست واسه ما آماده كنه كه گند زد به همه چيز !! در مورد بقيه چيزا هم بهتره كه بازش نكنيم چون از موضوع اصلي تاپيك خارج ميشه. اره خب...اينم هست! ولي اينكه ما معياراي پوسيده نسل قبليمونو كه همشونم تحت تأثير چند نسل قبل خودشونن از بين ببريم راهو واسه نسل بعد باز مي كنه! البته...كار ما نيست...ما فقط ميتونيم حرف بزنيم...نظر بديم...ولي اجراش كار من و تو و چند نفر ديگه نيست... من توي دوستاي خودم يكيو داشتم كه دلش ميخواست شوهرش خيلي جذبه داشته باشه...يه زن ديگه داشته باشه! دست بزن و فحش و بد و بيراه و... من واقعا واسم عجيب بود... يه بار بهش گفتم تو واقعا مرد اينجوري دوست داري؟ دوس نداري شوهرت مثلا يه پسر خوب باشه...فقط مال خودت باشه...مهربون، آقا..از اين حرفا كلي بهم خنديد! گفت با اين پسراي سوسول كه نميشه زندگي كرد...تا يه حرف بزني ميزنن زير گريه! يكسره هم مثل اين فيلما ميگن دوست دارم و ميخوامت و ...!! حالم از اين چيزا به هم ميخوره...مرد بايد ابهت داشته باشه...از در مياد تو همه ساكت شن!:icon_pf (34): تازه بعد اين حرفا هم تا يه مدت داشت منو نصيحت مي كرد كه اگه ميخواي زندگي كني بايد معياراتو عوض كني!! الان با اين وجود از دست من و تو كاري بر نمياد...ولي با رفتنمونم كارو بدتر از ايني كه هست مي كنيم... 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ اون زنیکه با هدف طلاق با یک مرد ازدواج کنه ، همون بهتر که هم مرده بدبخت بشه هم زنه.....اول ازدواج،طلاق هم شد شرط؟ شرایط جامعه ما اینطور هست که این چیز ها میتونه به زنها کمک بکنه. قبول داری که حق تلاق یک موضوع شخصی هست و اگر در زندگی مشترک یک طرف ناراضی باشه.باید از هم جدا بشند.؟؟؟؟ ولی این قانون طبیعی در ایران وجود نداره. یک سوال از شما دارم. مثلا قانون کشور این بود که قانون طلاق حق زنها هست و اگر مردی بخواد طلاق بگیره بدون اجازه زن نمیتونه. ایا شما میتونستید با این کنار بیایید؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده