shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر شما آخر معرفت چه معنی داره؟ 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر خودم یعنی يعني به خاطره اوني كه دوستش داري از همه دنيا بگذري 6 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ يعني از جان گذشتن براي طرف مقابلت 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ سعی کردم باشم... سعی کن اینجوری باشی به جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود نیرزد آنکه دلی را زخود بیازاری اینو از دکتر حسابی یاد گرفتم با تموم وجودم 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ سعی کن اینجوری باشیبه جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود نیرزد آنکه دلی را زخود بیازاری اینو از دکتر حسابی یاد گرفتم با تموم وجودم چی بگم... ولی متاسفانه آدمایی که بد میکنن و بی معرفتن اوضاعشون خیلی بهتره!! 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ چی بگم...ولی متاسفانه آدمایی که بد میکنن و بی معرفتن اوضاعشون خیلی بهتره!! اگه بدونی این ادما چه درون کثیف و تاریکی دارن و چه ناراحتن تو درونت کثیف و تاریکه؟ 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ آخر معرفت یعنی آدم های بابصیرت....... آدم هایی که تا پای جان از مولایشان محافظت میکنند و جانشان را فدای یک تار مویش میکنند. 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ اگه بدونی این ادما چه درون کثیف و تاریکی دارن و چه ناراحتنتو درونت کثیف و تاریکه؟ نمیدونم شاید باشه خودم خبر ندارم... :pichak29: 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ آخر معرفت یعنی آدم های بابصیرت....... آدم هایی که تا پای جان از مولایشان محافظت میکنند و جانشان را فدای یک تار مویش میکنند. :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ نمیدونم شاید باشه خودم خبر ندارم... :pichak29: آره راس میگی همه ما خودمونو ادمای خوبی می دونیم و همیشه میگیم حق با ماست 1 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ آخر معرفت یعنی آدم های بابصیرت....... آدم هایی که تا پای جان از مولایشان محافظت میکنند و جانشان را فدای یک تار مویش میکنند. تایید و تحسین میشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده