Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ دوران کودکی رو خیلی دوست داشتم.و دلم برای بازیهای اون موقع تنگ شده. دبیرستان هم از بهترین دوران زندگیم بود.خیلی شیطون بودیم. 1 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ دوران دبیرستان. معلما،اشهد و می خوندن می اومدن سر کلاس ما. لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ نمیدونم.. شاید مهد کودک که بودم... لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ راستش من انقد شیطونم که تمام دوران هایی که تا حالا داشتم،عالی بوده وحتی همین الان هم که دانشجو هستم ،احساس میکنم در بهترین دوران زندگیم به سر می برم خدایا شکرت به خاطر این همه خوشی که دارم... 2 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ سالهای دبستان خیلی خیلی خیلی خوب بود و دوستیهاش دیگه پیدا نشد و فکر نکنم دیگه پیدا بشه ... لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ واسه من دوران راهنمایی بهترین بود و دیگه هیچوقت تکرار نشد.... لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ سوالش مشخصه دیگه بگید چه زمانی بود یا چه زمانی خواهد بود . بهترین دوره زندگی من فردا هایم حواهد بود. لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ چرا اکثرا دوران کودکی رو میگن؟؟ اونم با یک حسرت خاص؟؟ همش،گذشته..... من نه هر زمانی مزه خودش رو داشته حتی تلخی ها و شکست های و جدایی ها شاید گاهی دلم برای گذشته مثل بچگی تنگ بشه.... اما حقیقتا حتی ی. ثانیه هم حاضر نیستم به عقب برگردم و اما بدترین لحظات وقتیه که آدم در آینده و گذشته غرق بشه و حال رو از دست بدهد... 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ با black banner موافقم به نظر منم هر دوره ای خوبی های خودشو داشته الان داشتم فکر میکردم کدوم دوره ام خوب بوده اول دیدم کودکی.بعد به دبستان هم فک کردم اونم خوب بود.راهنمایی هم خوب بود هم دنبال درس هم شیطون چون بچه زرنگ هم بودیم کسی با شیطونیهامون کاری نداشت.دبیرستان هم خیلی خوب بود.دانشگاه عالی بود مخصوصا اینکه مشهد بودیم و خوابگاه و کلی خاطره... اما من بهترین دوره زندگیم آینده است ایشالا 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ دانشگاه وكلاس اول دبستان.. كه پيك شادي برنده شدم رفتم منطقه.. 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ بهترین دوران زندگیم... هنوز بهش نرسیدم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده