رفتن به مطلب

بهترین دوران زندگیتون چه زمانی بود؟

shaden.

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 51
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هی!

تو هیچ مرحله ای نذاشتم بم بد بگذره

در تمام مراحل زیادی شیطون بودم

همه مراحل خوب بوده

دوست دارم مراحل زندگیمو.

هنوز از کوچیکترین فرصتها و مراحلم دارم استفاده میکنم

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

دوران راهنمــایی، چون شیطنت و انرژیِ زیـــادی تری نسبت به الان داشتـم و فرصتی شد برای یافتن دوستـان بسیار خوب و بی نظیــرم؛ دوسـتــانی که تا الان هم جزء بهترین ها هستـنــد.

یــادش بخیـــر... سه سال راهنمایی در کنار هم بودیم و پنج دختـرونه معروفِ مدرسه بودیم! :ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من دوران دانشجوییم

البته همه دوران خوب بوده.

اما دانشجویی تو خوابگاه خیلی عالی بود..شبایی که با بچه ها میرفتیم حرم:ws37:

یادش بخیر.بعضی وقتا اینقد دلتنگ همه چی میشم :sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه

وقتي نبودم!

هيچ اتفاق و پيشامدي نمي تونه من رو متقاعد كنه،واقعا زندگي چه زيباست!هميشه دليلي هست كه من بيزار

باشم از اين دنيا!

محنتش رو تحمل ميكنم!

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

منم تا اونجایی که یادم میاد دوران خوشی نداشتم...ولی تو بچگی کمتر میفهمیدیمو الکی خوش بودیم...استرس هم کمتر بهمون وارد میشد...فکر کنم اون دوران یعنی 4 تا 6-7 سالگیم بهترین دوران زندگیم بود...:ws37:

لینک به دیدگاه
:ws37:همش خوب بوده:ws37:

هه چه ارامشي داشتم:ws28:الان داره دقيقا قسمت اسفالت زندگي از روم رد ميشه:4564:(:ws3::ws28::hanghead:)

دوران بچگیم ینی از یک سالگی تا 16 سالگی:ws3:

واقعا لذت بردم از اون دورانم:hanghead:

:icon_razz:

زيادي بچگي كردي من 7 سالم بود حس ميكردم خيلي بزرگ شدم:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
هه چه ارامشي داشتم:ws28:الان داره دقيقا قسمت اسفالت زندگي از روم رد ميشه:4564:(:ws3::ws28::hanghead:)

:icon_razz:

زيادي بچگي كردي من 7 سالم بود حس ميكردم خيلي بزرگ شدم:sigh:

من هنوزشم احساس بزرگی نمیکنم ولی واقعا از اون دوران زندگیم لذت بردم....هر کاریو که فکرشو کنید کردم بر همین هیچوقت حسرتشو نمیخورم که چرا همچین کاریو نکردم:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من هنوزشم احساس بزرگی نمیکنم ولی واقعا از اون دوران زندگیم لذت بردم....هر کاریو که فکرشو کنید کردم بر همین هیچوقت حسرتشو نمیخورم که چرا همچین کاریو نکردم:hanghead:

نميدونم ولي ادم بزرگ ميشه دغدغه اش زياد ميشه اونوقته كه ارامش نداره:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ینی شما از 7 سالگی دغدغتون شروع شد و آرامش نداشتین؟

نه...اونموقع خوش بودم اما حس ميكدم ديگه بزرگ شدم ...دغدغه ها از 19 سالگي شروع شد و هر روز يه رنگ داشت...اما 16 سالمم بود همچين اروم نبودم نگران درس كنكور اينا هم بودم هميشه دغدغه هست فقط بعد ها ادم فكر ميكنه چقدر دغدغه هاي قبليش خنده دار بوده:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه...اونموقع خوش بودم اما حس ميكدم ديگه بزرگ شدم ...دغدغه ها از 19 سالگي شروع شد و هر روز يه رنگ داشت...اما 16 سالمم بود همچين اروم نبودم نگران درس كنكور اينا هم بودم هميشه دغدغه هست فقط بعد ها ادم فكر ميكنه چقدر دغدغه هاي قبليش خنده دار بوده:ws3:

حالا شد:ws3:

منم دقیقا از 16 سال به بعد شروع شد و از 18 سالگی جدی شدن دغدغه هام:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...