Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 تا حالا رو دوست نداشتم ولي فكر كنم اينده بهتر از بقيه باشه :girl_in_dreams: 4
goddess_s 16415 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 هی! تو هیچ مرحله ای نذاشتم بم بد بگذره در تمام مراحل زیادی شیطون بودم همه مراحل خوب بوده دوست دارم مراحل زندگیمو. هنوز از کوچیکترین فرصتها و مراحلم دارم استفاده میکنم 4
*Polaris* 19606 ارسال شده در 5 تیر، 2013 دوران راهنمــایی، چون شیطنت و انرژیِ زیـــادی تری نسبت به الان داشتـم و فرصتی شد برای یافتن دوستـان بسیار خوب و بی نظیــرم؛ دوسـتــانی که تا الان هم جزء بهترین ها هستـنــد. یــادش بخیـــر... سه سال راهنمایی در کنار هم بودیم و پنج دختـرونه معروفِ مدرسه بودیم! 6
دختر باران 18625 ارسال شده در 5 تیر، 2013 من دوران دانشجوییم البته همه دوران خوب بوده. اما دانشجویی تو خوابگاه خیلی عالی بود..شبایی که با بچه ها میرفتیم حرم یادش بخیر.بعضی وقتا اینقد دلتنگ همه چی میشم 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 5 تیر، 2013 دوران بچگیم ینی از یک سالگی تا 16 سالگی واقعا لذت بردم از اون دورانم 4
terajedi21 2134 ارسال شده در 5 تیر، 2013 وقتي نبودم! هيچ اتفاق و پيشامدي نمي تونه من رو متقاعد كنه،واقعا زندگي چه زيباست!هميشه دليلي هست كه من بيزار باشم از اين دنيا! محنتش رو تحمل ميكنم! 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 6 تیر، 2013 منم تا اونجایی که یادم میاد دوران خوشی نداشتم...ولی تو بچگی کمتر میفهمیدیمو الکی خوش بودیم...استرس هم کمتر بهمون وارد میشد...فکر کنم اون دوران یعنی 4 تا 6-7 سالگیم بهترین دوران زندگیم بود...
سـارا 20071 ارسال شده در 6 تیر، 2013 تا اینجا دوران راهنمایی .منم دوستای صمیمی زندگیمو همونجا پیدا کردم... ولی بازم فکر کنم بهترین دوران من هنوز نرسیده.منتظرشم فعلا 3
VINA 31339 ارسال شده در 6 تیر، 2013 همش خوب بوده هه چه ارامشي داشتمالان داره دقيقا قسمت اسفالت زندگي از روم رد ميشه() دوران بچگیم ینی از یک سالگی تا 16 سالگی واقعا لذت بردم از اون دورانم :icon_razz: زيادي بچگي كردي من 7 سالم بود حس ميكردم خيلي بزرگ شدم 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 6 تیر، 2013 هه چه ارامشي داشتمالان داره دقيقا قسمت اسفالت زندگي از روم رد ميشه() :icon_razz: زيادي بچگي كردي من 7 سالم بود حس ميكردم خيلي بزرگ شدم من هنوزشم احساس بزرگی نمیکنم ولی واقعا از اون دوران زندگیم لذت بردم....هر کاریو که فکرشو کنید کردم بر همین هیچوقت حسرتشو نمیخورم که چرا همچین کاریو نکردم 2
VINA 31339 ارسال شده در 6 تیر، 2013 من هنوزشم احساس بزرگی نمیکنم ولی واقعا از اون دوران زندگیم لذت بردم....هر کاریو که فکرشو کنید کردم بر همین هیچوقت حسرتشو نمیخورم که چرا همچین کاریو نکردم نميدونم ولي ادم بزرگ ميشه دغدغه اش زياد ميشه اونوقته كه ارامش نداره 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 6 تیر، 2013 نميدونم ولي ادم بزرگ ميشه دغدغه اش زياد ميشه اونوقته كه ارامش نداره ینی شما از 7 سالگی دغدغتون شروع شد و آرامش نداشتین؟ 2
VINA 31339 ارسال شده در 6 تیر، 2013 ینی شما از 7 سالگی دغدغتون شروع شد و آرامش نداشتین؟ نه...اونموقع خوش بودم اما حس ميكدم ديگه بزرگ شدم ...دغدغه ها از 19 سالگي شروع شد و هر روز يه رنگ داشت...اما 16 سالمم بود همچين اروم نبودم نگران درس كنكور اينا هم بودم هميشه دغدغه هست فقط بعد ها ادم فكر ميكنه چقدر دغدغه هاي قبليش خنده دار بوده 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 6 تیر، 2013 نه...اونموقع خوش بودم اما حس ميكدم ديگه بزرگ شدم ...دغدغه ها از 19 سالگي شروع شد و هر روز يه رنگ داشت...اما 16 سالمم بود همچين اروم نبودم نگران درس كنكور اينا هم بودم هميشه دغدغه هست فقط بعد ها ادم فكر ميكنه چقدر دغدغه هاي قبليش خنده دار بوده حالا شد منم دقیقا از 16 سال به بعد شروع شد و از 18 سالگی جدی شدن دغدغه هام 3
ارسال های توصیه شده