Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ عجب سرعتی این تاپیک به دلیل دریافت تذکر از بچه های بالا، یک ساعت پیش حذف شد. بالای چی؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ بالای چی؟ اداره نظارت رسانه های اینترنتی یا همون فیلینگ و ...... 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ اداره نظارت رسانه های اینترنتی یا همون فیلینگ و ...... اوه اوه مگه اونا اینجا هم میان الانه که بیان بگیرنمون ببرنمون بووووووووووووووووووووووووووووووق جفت پا اومدن تو صورت تاپیک تاپیک جالبی بود حیف شددد جوان مرگ شد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ من چنتا پست داشتم که ظاهراً پاک شده! از کجا بفهمم چی بوده؟؟!! پروفایل مدیر که بستست پخشم که بستست سوال داشتم ازش چه جوری بپرسم؟ به غیر از مطرح کردنش اینجا البته! 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ من چنتا پست داشتم که ظاهراً پاک شده! از کجا بفهمم چی بوده؟؟!! پروفایل مدیر که بستست پخشم که بستست سوال داشتم ازش چه جوری بپرسم؟ به غیر از مطرح کردنش اینجا البته! پستهات کجا بوده پاک شدهمنم اومدم تو پرو فایلت بگم نیاز نیست برای یه تاپیک 36 تا گزارش اسپم بفرستی یه دونه برفرستی بگی اسپم های تاپیک رو پاک کردم کافیه تو اگه منظورت تو اون تاپیکه که فک کنم یه پست یا دوتا پست بود ماله شما که به بچه ها تذکر داده بودی اسپم نکنن که پاک شد وگرنه پستی که ربطی به تصور کردن داشت پاک نشد 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ پستهات کجا بوده پاک شدهمنم اومدم تو پرو فایلت بگم نیاز نیست برای یه تاپیک 36 تا گزارش اسپم بفرستی یه دونه برفرستی بگی اسپم های تاپیک رو پاک کردم کافیه تو اگه منظورت تو اون تاپیکه که فک کنم یه پست یا دوتا پست بود ماله شما که به بچه ها تذکر داده بودی اسپم نکنن که پاک شد وگرنه پستی که ربطی به تصور کردن داشت پاک نشد نمیدونم دیگه!!! خودتون تشکر زده بودید و پاک شده بود!!!!!!!!! باشه خواستم محکم کاری کرده باشم مرسی نه اونجا فک نکنم بوده باشه! 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ نمیدونم دیگه!!! خودتون تشکر زده بودید و پاک شده بود!!!!!!!!! باشه خواستم محکم کاری کرده باشم مرسی نه اونجا فک نکنم بوده باشه! اگه تو گفتگوی ازاد باشه که نمیشه پیداش کرد چون ماهی حدود 500 پست پاک شده هست مگر اینکه دقیق بدونی کجا زدیش وگرنه راهی نداره 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ این طلبه موز فروش چرا بسته شده؟ مردونه کجاش سیاسیه؟ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ درود میشه این پستهای اسپم رو از این تاپیک حذف کنید ؟ #75 #101 #105 #107 112 113 118 121 126 129 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ درود میشه این پستهای اسپم رو از این تاپیک حذف کنید ؟ #75 #101 #105 #107 112 113 118 121 126 129 شادمهر جان شماره پستهایی که دادی رو متوجه نمیشم. مثلا اولی یعنی از 75 تا 101؟ 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ شادمهر جان شماره پستهایی که دادی رو متوجه نمیشم. مثلا اولی یعنی از 75 تا 101؟ با اجازه مهند عزیز ابوالفضل جان فکر کنم کهند شماره پست هایی رو داده که باید پاک بشه یعنی 75 پاک بشه بعدش 101 بعدش 105 و ...... یعنی در مجموع 10 پست باید پاک بشه چون اگر قرار بود از 75 تا 101 پاک بشه که دیگه چیزی نمیموند فکر کنم مهظورش همین بوده البته ببخشید فضولی کردم دیدم مهند نیست و شما هم منتظری گفتم بیام بگم 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ این طلبه موز فروش چرا بسته شده؟مردونه کجاش سیاسیه؟ تاپیکهای سیاسی و مذهبی پاک میشن چه سیاسی چه مذهبی 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ با اجازه مهند عزیز ابوالفضل جان فکر کنم کهند شماره پست هایی رو داده که باید پاک بشه یعنی 75 پاک بشه بعدش 101 بعدش 105 و ...... یعنی در مجموع 10 پست باید پاک بشه چون اگر قرار بود از 75 تا 101 پاک بشه که دیگه چیزی نمیموند فکر کنم مهظورش همین بوده البته ببخشید فضولی کردم دیدم مهند نیست و شما هم منتظری گفتم بیام بگم ممنون هادی جان. فکر میکنم همینطوره. 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ شادمهر جان شماره پستهایی که دادی رو متوجه نمیشم. مثلا اولی یعنی از 75 تا 101؟ با اجازه مهند عزیز ابوالفضل جان فکر کنم کهند شماره پست هایی رو داده که باید پاک بشه یعنی 75 پاک بشه بعدش 101 بعدش 105 و ...... یعنی در مجموع 10 پست باید پاک بشه چون اگر قرار بود از 75 تا 101 پاک بشه که دیگه چیزی نمیموند فکر کنم مهظورش همین بوده البته ببخشید فضولی کردم دیدم مهند نیست و شما هم منتظری گفتم بیام بگم بله ابوالفضل جان همونطور که هادی عزیز هم گفت همون شماره هایی که گذاشتم منظورم بود که پاک شه ، مرسی 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام. من قبول دارم این تاپیک عروس گلمممم پر از اسپمه. اما خداییش به هیچ وجه آموزنده نیست که منتقل شده اونجا. پیشنهاد دارم یک بازنگری درباره زیربخش های تالار آزاد انجام بشه و بخش های جدیدی اضافه و کم بشن. 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام.من قبول دارم این تاپیک عروس گلمممم پر از اسپمه. اما خداییش به هیچ وجه آموزنده نیست که منتقل شده اونجا. پیشنهاد دارم یک بازنگری درباره زیربخش های تالار آزاد انجام بشه و بخش های جدیدی اضافه و کم بشن. دقیفا باهات موافقم چیزی که نه جای بحث داره نه اموزندس جاش تو این تالار نیست اسپم جاش بایگانیه ولی مدیران ارشد نظرشون این بود که بره اونجا 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ دقیفا باهات موافقمچیزی که نه جای بحث داره نه اموزندس جاش تو این تالار نیست اسپم جاش بایگانیه ولی مدیران ارشد نظرشون این بود که بره اونجا جای بحث که داره، آموزندگیش هم فقط برای یک قشر خاص هست. منظورم عنوان کلی زیر تالار مطاب جالب و آموزنده بود که بهتره تفکیک بشه. 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ جای بحث که داره، آموزندگیش هم فقط برای یک قشر خاص هست. منظورم عنوان کلی زیر تالار مطاب جالب و آموزنده بود که بهتره تفکیک بشه. واقعا اموزندس خب به نظر شما چجوری باشه خوبه مثلا چجوری نظرت چیه بنویس شاید مقبول افتاد 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ دوستانی که توی تالار ازاد تاپیک میزنن از انحراف بحث جلوگیری کنن و نذارن اسپم شه اگر هم اسپمی صورت گرفت حداقل خود استارتر تاپیک زیر اسپم ها تنکس نده تا موقع پاک کردن راحتتر باشه 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ چرا تاپیک دواکینز رو بستین؟ بحث که جنجال و بی احترامی نداشت؟ خیلی دیگه محتاطانه عمل میکنین. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده