رفتن به مطلب

دفتر مدیر تالار گفتگوی آزاد

ارسال های توصیه شده

اوهوم مرسی‌ که گفتی‌ چون بعضی‌‌ها گفتم آدمو به اشتباه میندازه ...پس بعضی‌‌های دیگن!

بله میدونم اسی پاک کرد بله میدونم لازم نیست گزارش رد بشه... سوال پرسیدم که کسی‌ گزارش رد نکرده بود؟ خواستم بدونم پستم از نظر کی‌ خلاف بوده! علتش اسپم بودن بوده؟

دقیقا همینه فراد هم تاپیک باز میشه اگه تا فردا صبر میکردی میتونستی همون جا جواب بدی:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دقیقا همینه فراد هم تاپیک باز میشه اگه تا فردا صبر میکردی میتونستی همون جا جواب بدی

:ws3:

خوب پس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w58: کسی‌ گزارش نکرده!!!!!!!!!:w58:

یه نقل قول گرفتین تاپیکو بستین! فک کنم مشکلی‌ نباشه اینجا بپرسم!!!!!!!!:w58:

دقیقا همین بوده؟!!!!!:w58:.

فردا اونجا تاپیک روایت خاطره ست؟ یا تاپیک عروس گلم اسی؟ کسی‌ مشکلی‌ باش نداره دیگه ?:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

هدف من از زدن بسیاری از تاپیک ها همچون عروس گلمم، درست کردن یک محیطی شاد بوده.

برای افزایش صمیمیت میان دوستان و شاید هم شکستن یکسری از تابوها به صورت شوخی.

اما کم کم احساس میکنم،کار اشتباهی کردم.

همه چیز باید خشک و بی روح و تلخ باشه.

چون مسلما در شادی اسپم هست و در عصبانیت جدیت،تاپیک های جدی هم همه چیزو به چالش میکشه و دوستان رگ گردنشان بیرون خواهد زد.

با این اوصاف فکر کنم به تالار تخصصی خودم فقط برگردم بهتر باشه. :hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه

یه چنتا سوال فنی‌!:w02:

هر پستی گزارش بشه پاک می‌شه؟ یا فقط اگه مدیر صلاح دید پاک می‌شه؟ یا کلا اگه گزارش شد پاک می‌شه؟

هر پستی خواستیم می‌شه گزارش کنیم؟ یا گزارش هر کسی‌ تأثیرش فرق داره؟

گزارش کی‌ تأثیرش فرق داره؟

اینو می‌تونم اینجا بپرسم که؟

می‌شه چنتا یوزر ساخت زوم کرد رو یه پستای خاص هی‌ گزارش کرد؟

می‌شه مثلا من حس کنم یه پستایی خلاف بعد بگم هست بعد شما پاک کنی‌؟ یا نه نظر هرکی‌ فرق داره؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
هدف من از زدن بسیاری از تاپیک ها همچون عروس گلمم، درست کردن یک محیطی شاد بوده.

برای افزایش صمیمیت میان دوستان و شاید هم شکستن یکسری از تابوها به صورت شوخی.

اما کم کم احساس میکنم،کار اشتباهی کردم.

همه چیز باید خشک و بی روح و تلخ باشه.

چون مسلما در شادی اسپم هست و در عصبانیت جدیت،تاپیک های جدی هم همه چیزو به چالش میکشه و دوستان رگ گردنشان بیرون خواهد زد.

با این اوصاف فکر کنم به تالار تخصصی خودم فقط برگردم بهتر باشه. :hanghead:

اسی جان تاپیکت اسپم هست خودت هم قبول داری خودتم اسپم هاشو پاک میکنی حالا این که بعضی ها هم اسپم میکنن هم از پاک شدن اسپم هاشو ناراحتن خیلی زور داره که شاکی هم بشن

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه چنتا سوال فنی‌!:w02:

هر پستی گزارش بشه پاک می‌شه؟ یا فقط اگه مدیر صلاح دید پاک می‌شه؟ یا کلا اگه گزارش شد پاک می‌شه؟

هر پستی خواستیم می‌شه گزارش کنیم؟ یا گزارش هر کسی‌ تأثیرش فرق داره؟

گزارش کی‌ تأثیرش فرق داره؟

اینو می‌تونم اینجا بپرسم که؟

می‌شه چنتا یوزر ساخت زوم کرد رو یه پستای خاص هی‌ گزارش کرد؟

می‌شه مثلا من حس کنم یه پستایی خلاف بعد بگم هست بعد شما پاک کنی‌؟ یا نه نظر هرکی‌ فرق داره؟

هرکی گزارش بده رسیدگی میشه اگه با قوانین بخونه رسیدگی میشه اگه هزار تا هم گزارش بیاد ولی دوریال هم ارزش نداشته باشه هم باعث اخطار به فرد گزارش دهنده میشه هم اینکه تاثیری تو روند تالار نداره

• Like 3
لینک به دیدگاه
اسی جان تاپیکت اسپم هست خودت هم قبول داری خودتم اسپم هاشو پاک میکنی حالا این که بعضی ها هم اسپم میکنن هم از پاک شدن اسپم هاشو ناراحتن خیلی زور داره که شاکی هم بشن
باز که شد بعضی‌ ها!:w02: من اسپم کردم راجع پاک شدنشون سوال داشتم مشکلش چیه؟

آخه تمام اسپم‌ها تو تمام انجمن پاک نمی‌شه گاهی‌ یه جاهایی‌ پاک می‌شه! البته اصلا مهم نیست که بقیه پاک نشه! یه خورده بابت پاک شدن بعضی‌ هاش برام سوال پیش اومد!

شاکی‌ کجا بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
هرکی گزارش بده رسیدگی میشه اگه با قوانین بخونه رسیدگی میشه اگه هزار تا هم گزارش بیاد ولی دوریال هم ارزش نداشته باشه هم باعث اخطار به فرد گزارش دهنده میشه هم اینکه تاثیری تو روند تالار نداره
بله مرسی‌ از توضیحات کاش اجرا میشد...

اجرا می‌شه‌ها شکی‌ توش نیست :w16:مرسی‌

لینک به دیدگاه
باز که شد بعضی‌ ها!:w02: من اسپم کردم راجع پاک شدنشون سوال داشتم مشکلش چیه؟

آخه تمام اسپم‌ها تو تمام انجمن پاک نمی‌شه گاهی‌ یه جاهایی‌ پاک می‌شه! البته اصلا مهم نیست که بقیه پاک نشه! یه خورده بابت پاک شدن بعضی‌ هاش برام سوال پیش اومد!

شاکی‌ کجا بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این در باره تمام شاکی ها هست کسی که خلاف میکنه نباید شاکی باشه در هر صورت بازم اگه جواب سوالت رو نگرفتی دفتر مدیر ارشد هست من نمیتونم قوانین رو برای شما شرح بدم
  • Like 1
لینک به دیدگاه
این در باره تمام شاکی ها هست کسی که خلاف میکنه نباید شاکی باشه در هر صورت بازم اگه جواب سوالت رو نگرفتی دفتر مدیر ارشد هست من نمیتونم قوانین رو برای شما شرح بدم
منکه شاکی‌ نبودم!:ws38: چیزی که اونایی‌ که گزارش می‌کنن می‌خوان همین شاکی‌ شدن هاست نه من شاکی‌ نیستم:w02:

اووهههه مدیر ارشدو قوانین می‌خوام چیکار؟ منکه گفتم یه کم ابهام پیش میاد گاهی! اونم وقتی‌ بعضی‌ اسپم‌ها فقط پاک می‌شه... (قانون‌؟ اسپم باید پاک بشه دیگه؟ همشون؟)

مرسی‌

• Like 2
لینک به دیدگاه

می بخشی وحید جان که دخالت می کنم ولی می خواستم بگم تاپیک عروس گلم هم مثل تاپیکهای اخیر خودم که صرفا جهت طنز و شادسازی محیط هست، می مونه.

همونطور که توی اون تاپیکها یا حتی خود تاپیک شقایق برای مهمونی که هدفشون فقط ایجاد روابط صمیمانه و طنز هست بهتره که این هم مثل اونا در نظر گرفته بشه

توی همین تاپیک شادسازی انجمن دیگه فقط پر از اسپمه ولی کسی کاری به کارش نداره چون جوش اینطوری می طلبه

اما من فکر می کنم چون چندنفر مشتری اصلی تاپیک عروس گلم هستن شما فکر می کنی که در حال اسپم کردن هستند

اما اسپم تعریفش هر نوع حرفی خلاف پست اصلی استارتر هست وقتی خود استارتر بحث رو جوری هدایت می کنه که بشه ادامه دار باشه پس دیگه اسپم معنایی نداره!

ولی اینکه حالا فقط چند نفر خاص مشتری این تاپیک هستند باعث شده شما فکر کنی بحث دو نفره هست!!

بازم می بخشی دخالت می کنم ولی اگه این تاپیک بسته بشه و تاپیک من باز بمونه به نظرم بی عدالتی صورت گرفته:icon_gol::icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
می بخشی وحید جان که دخالت می کنم ولی می خواستم بگم تاپیک عروس گلم هم مثل تاپیکهای اخیر خودم که صرفا جهت طنز و شادسازی محیط هست، می مونه.

همونطور که توی اون تاپیکها یا حتی خود تاپیک شقایق برای مهمونی که هدفشون فقط ایجاد روابط صمیمانه و طنز هست بهتره که این هم مثل اونا در نظر گرفته بشه

توی همین تاپیک شادسازی انجمن دیگه فقط پر از اسپمه ولی کسی کاری به کارش نداره چون جوش اینطوری می طلبه

اما من فکر می کنم چون چندنفر مشتری اصلی تاپیک عروس گلم هستن شما فکر می کنی که در حال اسپم کردن هستند

اما اسپم تعریفش هر نوع حرفی خلاف پست اصلی استارتر هست وقتی خود استارتر بحث رو جوری هدایت می کنه که بشه ادامه دار باشه پس دیگه اسپم معنایی نداره!

ولی اینکه حالا فقط چند نفر خاص مشتری این تاپیک هستند باعث شده شما فکر کنی بحث دو نفره هست!!

بازم می بخشی دخالت می کنم ولی اگه این تاپیک بسته بشه و تاپیک من باز بمونه به نظرم بی عدالتی صورت گرفته:icon_gol::icon_gol:

پری پست منو کامل نخوندی من اسپ های اون تاپیک رو پاک نکردم خود اسی پاک کرد در ضمن بسته بودنش هم موقتی بود تا بچه هایی که معنی اسپم رو نمیدونن درک کنن ولی اینجور که معلوه هرکسی میاد حرفی بزنه پستهای قبل رو نمیخونه فقط پست اخر رو میخونه :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

دیدم بهتر تاپیک باز بشه تا سو تفاهم پیش نیاد و بقیه تاپیکهای این بخش هم قربانی نشه همتون با هم موفق باشین:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
پری پست منو کامل نخوندی من اسپ های اون تاپیک رو پاک نکردم خود اسی پاک کرد در ضمن بسته بودنش هم موقتی بود تا بچه هایی که معنی اسپم رو نمیدونن درک کنن ولی اینجور که معلوه هرکسی میاد حرفی بزنه پستهای قبل رو نمیخونه فقط پست اخر رو میخونه :a030:

چرا وحید جان من همه پستها رو با دقت خوندم

حتی دیدم که خودت به اسی قبلش گفتی که می خوای تاپیک رو ببندی و بعد بازش می کنی!

قضاوت زود هنگامی نکردم فقط خواستم بگم حسم بهم گفت که یکم روی این تاپیک حساسیت هست فقط به خاطر اینکه اعضای خاصی توی اون بحث می کنند5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif:icon_gol:

دیدم بهتر تاپیک باز بشه تا سو تفاهم پیش نیاد و بقیه تاپیکهای این بخش هم قربانی نشه همتون با هم موفق باشین:a030:

شما لطف کردی اگر حرفی زدم فقط برای تلاشی بود که همه ما مدتیه برای شاد نگه داشتن جو اینجا انجام می دیم:w16::icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام تا اونجایی که از این انجمن شناخت پیدا کردم تازه واردها خیلی راحت تاپیکها قفل میشه و یا جابجا میشه اما با اعضای قدیمی و مدیرها طور دیگه ای برخورد میشه :w000:

به عنوان مثال من یک معما تو تالار آزاد زدم شاید یکدقیقه نشده بود که جابجا شد و الان یک تاپیک معما می بینم که توی تالار هست

و اینکه تاپیک زدم که خیلی سریع توی چند دقیقه اول بسته شد به این بهانه که الان همه در وضعیت من هستن و تاپیکهای مشابه اون توی تالار می بینم

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام تا اونجایی که از این انجمن شناخت پیدا کردم تازه واردها خیلی راحت تاپیکها قفل میشه و یا جابجا میشه اما با اعضای قدیمی و مدیرها طور دیگه ای برخورد میشه :w000:

به عنوان مثال من یک معما تو تالار آزاد زدم شاید یکدقیقه نشده بود که جابجا شد و الان یک تاپیک معما می بینم که توی تالار هست

و اینکه تاپیک زدم که خیلی سریع توی چند دقیقه اول بسته شد به این بهانه که الان همه در وضعیت من هستن و تاپیکهای مشابه اون توی تالار می بینم

دوست عزیز بهتره مشخصا بفرمائید عنوان تاپیکتون چی بوده و در کدام بخش تالار آزاد استارت کردید تا بتونم کمکتون کنم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
دوست عزیز بهتره مشخصا بفرمائید عنوان تاپیکتون چی بوده و در کدام بخش تالار آزاد استارت کردید تا بتونم کمکتون کنم.

خوب برای شروع دوست داشتم فرق بین تاپیک سوال با تاپیک تاباجا ... یا همون معمای خودتون:دی بدونم چرا اولی رو که زدم تو چند لحظه اول منتقل شد اما دومی نه آیا برای این نیست که من تازه واردم؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب برای شروع دوست داشتم فرق بین تاپیک سوال با تاپیک تاباجا ... یا همون معمای خودتون:دی بدونم چرا اولی رو که زدم تو چند لحظه اول منتقل شد اما دومی نه آیا برای این نیست که من تازه واردم؟

شما درست میگید. هر دو تاپیک به بخش مربوطه ارسال شد. :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تاپیک مملکته داریم چی شده؟من نمیبینمش:ws52:

عجب سرعتی :w58:

این تاپیک به دلیل دریافت تذکر از بچه های بالا، یک ساعت پیش حذف شد.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...