آریوبرزن 13988 ارسال شده در 27 فروردین، 2011 با سلام خدمت دوستان عزیز. لطفا از این پس تمام درخواست های خود پیرامون جزوه ، کتاب ، مقاله و پروژه های مخابراتی را در این تاپیک مطرح کنید. به منظور جلوگیری از تکرار درخواست ها و همینطور برای سهولت در پیدا کردن جزوه و کتاب مورد نظر در پست بعدی لیستی از تمام جزوات ، کتاب ها و پروژه های مخابراتی که در بخش کتابخانه برق و یا در همین تاپیک وجود دارد قرار خواهم داد. توجه کنید که در این لیست فقط کتاب ها و جزوات تخصصی مخابرات قرار دارد ولیست کتب و جزوات مربوط به درس های اصلی نظیر مدار و .... در بخش کتابخانه برق قرار دارد. با تشکر از همکاری شما 7
آریوبرزن 13988 مالک ارسال شده در 27 فروردین، 2011 جزوه مدار مخابراتی جزوه آزمایشگاه مدار مخابراتی حل المسائل الکترومغناطیس چنگ حل المسایل مخابرات ۱ حل المسایل کتاب کارلسون مربوط به درس مخابرات ۱ اصول سوئیچینگ و سیگنالینگ مخابرات 5
mohsenazad 11 ارسال شده در 25 مرداد، 2011 من احتیاج به مقاله ای در زمینه انواع نویز در انتقال سیگنال در فضای ازاد هستم. ازدوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارم خواستار راهنمایی و کمک هستم. با تشکر 1
pacinoo 10 ارسال شده در 17 بهمن، 2014 با سلام اگه کسی از دوستان کتاب انتن balanis یا کتاب پردازش تصویر دیجیتال گونزالس رو داره برام بفرسته تشکر:hanghead:
Imaaan 17059 ارسال شده در 17 بهمن، 2014 با سلام اگه کسی از دوستان کتاب انتن balanis یا کتاب پردازش تصویر دیجیتال گونزالس رو داره برام بفرسته تشکر:hanghead: سلام دوست عزیز کتاب گنزالس که اینجا گذاشته شده: کتاب پردازش تصویر گنزالس (Digital Image Processing By Gonzalez) این کتاب منظورتون هست؟ لینک دانلودش رو میذارم: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][/TD] [TD=colspan: 2]Antenna Theory: Analysis and Design, 3rd Edition[/TD] [/TR] [/TABLE] Constantine A. Balanis حجم فایل: 21MB برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Sepandarmaz 1327 ارسال شده در 10 بهمن، 2015 سلام. وقت همه بخیر یه گزارش کار برای آزمایشگاه الکترونیک صنعتی میخوام ممنون میشم اگه از دوستان کسی داره لطف کنه . 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 سلام. وقت همه بخیریه گزارش کار برای آزمایشگاه الکترونیک صنعتی میخوام ممنون میشم اگه از دوستان کسی داره لطف کنه . سلام دوست عزیز http://www.noandishaan.com/forums/thread151850.html#post1580451 2
Sepandarmaz 1327 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 سلام دوست عزیز http://www.noandishaan.com/forums/thread151850.html#post1580451 متشکرم سرکار خانم مهندس :icon_gol: 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 29 بهمن، 2015 متشکرم سرکار خانم مهندس :icon_gol: بزرگوارید دوست عزیز :icon_gol: 1
ارسال های توصیه شده