آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ با سلام خدمت دوستان عزیز. لطفا از این پس تمام درخواست های خود پیرامون جزوه ، کتاب ، مقاله و پروژه های مخابراتی را در این تاپیک مطرح کنید. به منظور جلوگیری از تکرار درخواست ها و همینطور برای سهولت در پیدا کردن جزوه و کتاب مورد نظر در پست بعدی لیستی از تمام جزوات ، کتاب ها و پروژه های مخابراتی که در بخش کتابخانه برق و یا در همین تاپیک وجود دارد قرار خواهم داد. توجه کنید که در این لیست فقط کتاب ها و جزوات تخصصی مخابرات قرار دارد ولیست کتب و جزوات مربوط به درس های اصلی نظیر مدار و .... در بخش کتابخانه برق قرار دارد. با تشکر از همکاری شما 7 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ جزوه مدار مخابراتی جزوه آزمایشگاه مدار مخابراتی حل المسائل الکترومغناطیس چنگ حل المسایل مخابرات ۱ حل المسایل کتاب کارلسون مربوط به درس مخابرات ۱ اصول سوئیچینگ و سیگنالینگ مخابرات 5 لینک به دیدگاه
mohsenazad 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ من احتیاج به مقاله ای در زمینه انواع نویز در انتقال سیگنال در فضای ازاد هستم. ازدوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارم خواستار راهنمایی و کمک هستم. با تشکر 1 لینک به دیدگاه
8987 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ گزارش کار آز الکترونیک3و ماکروویو می خوام-ممنون:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
pacinoo 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ با سلام اگه کسی از دوستان کتاب انتن balanis یا کتاب پردازش تصویر دیجیتال گونزالس رو داره برام بفرسته تشکر:hanghead: لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ با سلام اگه کسی از دوستان کتاب انتن balanis یا کتاب پردازش تصویر دیجیتال گونزالس رو داره برام بفرسته تشکر:hanghead: سلام دوست عزیز کتاب گنزالس که اینجا گذاشته شده: کتاب پردازش تصویر گنزالس (Digital Image Processing By Gonzalez) این کتاب منظورتون هست؟ لینک دانلودش رو میذارم: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][/TD] [TD=colspan: 2]Antenna Theory: Analysis and Design, 3rd Edition[/TD] [/TR] [/TABLE] Constantine A. Balanis حجم فایل: 21MB برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ سلام. وقت همه بخیر یه گزارش کار برای آزمایشگاه الکترونیک صنعتی میخوام ممنون میشم اگه از دوستان کسی داره لطف کنه . 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سلام. وقت همه بخیریه گزارش کار برای آزمایشگاه الکترونیک صنعتی میخوام ممنون میشم اگه از دوستان کسی داره لطف کنه . سلام دوست عزیز http://www.noandishaan.com/forums/thread151850.html#post1580451 2 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز http://www.noandishaan.com/forums/thread151850.html#post1580451 متشکرم سرکار خانم مهندس :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ متشکرم سرکار خانم مهندس :icon_gol: بزرگوارید دوست عزیز :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده