danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ ايسنا - رسانههاي دولتي انگلستان اعلام كردند كه يك مرد 29 ساله جوانترين پدر بزرگ دنيا لقب گرفته است. رسانههاي دولتي انگلستان در گزارشي يادآور شدند كه يك مرد 29 ساله در مصاحبهاي با روزنامه ديلي ميل خاطر نشان كرد كه به زودي صاحب يك نوه ميشود. اين مرد جوان در ادامه اضافه كرد: دختر 14 سالهام از نامزد 15 سالهاش باردار است، در ماه اوت ـ بهار ـ صاحب فرزند ميشود. به همين دليل، من و مادرش جوانترين پدر بزرگ و مادر بزرگ دنيا هستيم، اما مشكل اصلي ما اين است كه من هماكنون بيكارم و اصلا نميدانم چگونه بايد از عهده مخارج خود و دخترم برآيم. اين مرد 29 ساله در حالي كه در بالكن منزلشان واقع در «ولز جنوبي» نشسته بود، در اين باره به روزنامه ديلي ميل عنوان كرد: مادرم 47 سال دارد. او هم جوانترين مادر بزرگي است كه ميتواند نتيجهاش را ببيند. همچنين اين خانواده كه نامشان فاش نشده است، عنوان كردند كه دخترشان تا زمان به دنيا آمدن نوزادش در مدرسه ميماند و پس از تولد هم قصد دارد به تحصيل خود ادامه دهد. 11 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ شدیدا خبر کذب هست. نتیجه من همین پارسال به دنیا امد. 5 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ تو ایران از این موردا زیاده!! :jawdrop:کجا 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ :jawdrop:کجا شهرای کوچیک فکرشو بکن طرف 15 سالشه ازدواج میکنه به 30 سالگی که رسید یه نوه هم داره... 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من و وحید عقب افتادیم ما الان باید بابا بزرگ و مامان بزرگ میشدیم حیف شدا!!! 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من و وحید عقب افتادیم ما الان باید بابا بزرگ و مامان بزرگ میشدیم حیف شدا!!! نوه نق میزنه بابا لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من اول راهنمایی بودم با مدرس رفته بودیم قم یه دختررو دیدیم یه سال از ما کوچیکتر بود یه پسر یه ساله داشت!!!! پیدا کنین پرتقال فروشو! 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من اول راهنمایی بودم با مدرس رفته بودیم قمیه دختررو دیدیم یه سال از ما کوچیکتر بود یه پسر یه ساله داشت!!!! پیدا کنین پرتقال فروشو! افرین تو این بحران بی شوهری چه ادم تیزی بوده لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ به بابام باید بگم: " ببین ، نصف تو ا آ" 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده