آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ من هر وقت در حق کسی کاری کردم که لایقش نبوده وقتی متوجه شدم خودم بیشتر عذاب کشیدم و سعی کردم از دلش در بیارم .چون اعتقاد دارم به این که هر کاری بکنی به خودت برمیگرده. تا به حال دل یک نفرو خیلی بد شکوندم که واقعاً لایقش نبوده ... هر چند که گفته منو بخشیده اما من خودم هنوز احساس بدی نسبت به کارم دارم 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ من هر وقت در حق کسی کاری کردم که لایقش نبوده وقتی متوجه شدم خودم بیشتر عذاب کشیدم و سعی کردم از دلش در بیارم .چون اعتقاد دارم به این که هر کاری بکنی به خودت برمیگرده. تا به حال دل یک نفرو خیلی بد شکوندم که واقعاً لایقش نبوده ... هر چند که گفته منو بخشیده اما من خودم هنوز احساس بدی نسبت به کارم دارم خوب ميكني كه عذرخواهي ميكني من هنوز هم ميگم آهي كه از ته دل باشه ميگيره 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ میتونیم محدودش کنیم به یک شخص در راس هرم. نه نميتونيم :w00: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ نه نميتونيم :w00: من میتونم. :w00: یاد بگیرین کارهای بزرگ انجام بدین،اگه قراره نفرین هم بکنین،گنده ها را نفرین کنین نه جوجه ها را. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده