رفتن به مطلب

چادري يا "چاو دو ري"

ارسال های توصیه شده

ديشب خونه مادرم بودم ....جاتون خالي كلي بخور بخور بود....نميدونم چرا مامانم حس بالا منبريش گل كرده بود و كلي موعظه ميكرد.از اسلام ميگفت و قرآن و خدا و پيغمبر و...خلاصه كلي ياسين خوند.هميشه از اين حرفا بود اما ديشب با آب و تاب بيشتري تعريف ميكرد.از اين ميگفت كه كشوراي ديگه اسم بچه هاشونو از اسلام ميگيرن و همه اونا اسلام رو قبول دارن اما ميترسن بروز بدن و.....من اما بي توجه ميخوردم و هر چند دقيقه يه بار تاييد ميكردم:w16:.مامانم هم انگار كه فهميده بود آخرش گفت فقط مثل گاو سر تكون نده.امروز ميگفتن اسم بازيكناي فوتبال كشوراي ديگه رو اسم اسلامي ميزارن.ديگه داغ كردم گفتم اخه كدوم مامان؟حتما" عربي بودن ديگه....گفت نه اسم يكي از اون چشم بادوميها هست چادري:ws52:... كف كردم.:w58:...يعني چي؟گفتم كي گفت؟گفت امروز همه ميگفتن تو مسابقه فوتبالي كه تلويزيون پخش كرده بود اسم يكي بود چادري.ميگن بخاطر اعتقادي كه به حجاب داشته اسمشو گذاشتن چادري......................:w127:

دوزاريم افتاد منظور مادرم بازيكن كره اي بود كه اسمش چاو دو ري بود.(chau du ry)

مونده بودم خدايا بخندم يا گريه كنم؟:banel_smiley_4:

• Like 19
لینک به دیدگاه

حدود یه سال و نیم پیشم ان دسته ی عقاید مادر بزرگم رو دیدم ، عقایدمسجدی ...

توی سیاست

من و پسر خالم رفته بودیم جلو مادر بزرگم رو بگیریم ، نگو اوشون ساعت 7 صبح رفتند و ...:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

نخند.....ايشالا تو هم كه پير شدي بچت بهت بخنده:ws21:

حدود یه سال و نیم پیشم ان دسته ی عقاید مادر بزرگم رو دیدم ، عقایدمسجدی ...

توی سیاست

من و پسر خالم رفته بودیم جلو مادر بزرگم رو بگیریم ، نگو اوشون ساعت 7 صبح رفتند و ...:ws3:

پس مي فهمي من چي ميگم مرتضي جون...:gol cheshmak:

• Like 4
لینک به دیدگاه

نخند.....ايشالا تو هم كه پير شدي بچت بهت بخنده:ws21:

خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است

کارم از گریه گذشته ست از آن روز که من می خندم :icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
ديشب خونه مادرم بودم ....جاتون خالي كلي بخور بخور بود....نميدونم چرا مامانم حس بالا منبريش گل كرده بود و كلي موعظه ميكرد.از اسلام ميگفت و قرآن و خدا و پيغمبر و...خلاصه كلي ياسين خوند.هميشه از اين حرفا بود اما ديشب با آب و تاب بيشتري تعريف ميكرد.از اين ميگفت كه كشوراي ديگه اسم بچه هاشونو از اسلام ميگيرن و همه اونا اسلام رو قبول دارن اما ميترسن بروز بدن و.....من اما بي توجه ميخوردم و هر چند دقيقه يه بار تاييد ميكردم:w16:.مامانم هم انگار كه فهميده بود آخرش گفت فقط مثل گاو سر تكون نده.امروز تو مسجد ميگفتن اسم بازيكناي فوتبال كشوراي ديگه رو اسم اسلامي ميزارن.ديگه داغ كردم گفتم اخه كدوم مامان؟حتما" عربي بودن ديگه....گفت نه اسم يكي از اون چشم بادوميها هست چادري:ws52:... كف كردم.:w58:...يعني چي؟گفتم كي گفت؟گفت امروز همه ميگفتن تو مسابقه فوتبالي كه تلويزيون پخش كرده بود اسم يكي بود چادري.ميگن بخاطر اعتقادي كه به حجاب داشته اسمشو گذاشتن چادري......................:w127:

:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

چادوری از عاشقان ولایــت و از بابصیرتان کره جنوبی هست.

اگه ایمان راسخ داشتی از اشک های چادوری در بازی که در اربعین برگزار شد،از ارادت او به مولایش باخبر میگشتی.

چرا ما دیگران را جدی نمیگیریم.

چادوری سه شنبه شب خیلی گریه میکرد،آیا این جز به معنی ارادت است؟ :ws44:

• Like 7
لینک به دیدگاه
چادوری از عاشقان ولایــت و از بابصیرتان کره جنوبی هست.

اگه ایمان راسخ داشتی از اشک های چادوری در بازی که در اربعین برگزار شد،از ارادت او به مولایش باخبر میگشتی.

چرا ما دیگران را جدی نمیگیریم.

چادوری سه شنبه شب خیلی گریه میکرد،آیا این جز به معنی ارادت است؟ :ws44:

حالا داری کیو مسخره میکنی؟

.

بازیکن کره رو یا مردمی که اسلام آوردن و یا دین خودتو؟؟؟:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

.

قصد مسخره كردن كسيو ندارم استاد.نقل قولي كه گفتم از ماذرمه كه دنيامو باهاش عوض نميكنم.بحث سر اين ناآگاهي و جهليه كه تو جامعه وجود داره و متاسفانه يه عده با سوء استفاده از اون هر چيزي رو به نام دين به خورد مردمي ميدن كه به هر دليلي به حرفاشون اعتماد دارن.

• Like 4
لینک به دیدگاه

.

دین خودم؟

مگه میدونین دین من چیه؟

مسخره نبود،حقیقتی عریان و تلخ بود.

در ضمن یک حقیقت راستین را هرگز نمیتوان مسخره کرد، اما خرافات را راحت میتوان به چالش کشید.

• Like 5
لینک به دیدگاه
قصد مسخره كردن كسيو ندارم استاد.نقل قولي كه گفتم از ماذرمه كه دنيامو باهاش عوض نميكنم.بحث سر اين ناآگاهي و جهليه كه تو جامعه وجود داره و متاسفانه يه عده با سوء استفاده از اون هر چيزي رو به نام دين به خورد مردمي ميدن كه به هر دليلي به حرفاشون اعتماد دارن.

اگر دقت کنی میبینی با شما نبودم:ws3:

ببخشیدا:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دین خودم؟

مگه میدونین دین من چیه؟

مسخره نبود،حقیقتی عریان و تلخ بود.

در ضمن یک حقیقت راستین را هرگز نمیتوان مسخره کرد، اما خرافات را راحت میتوان به چالش کشید.

دینت چیه؟مگه مسلمان نیستی؟

.

از نظر شما هر چیزی که بشه مسخره کرد خرافات و هرچیزی که نشه مسخره کرد حقیقته؟

لینک به دیدگاه
دینت چیه؟مگه مسلمان نیستی؟

.

از نظر شما هر چیزی که بشه مسخره کرد خرافات و هرچیزی که نشه مسخره کرد حقیقته؟

بستگی داره به کی بگی مسلمان و مسلمان را چه معنا کنی.

آقا مسلمانه،بن لادن هم مسلمانه،معاویه هم مسلمان بود،اکثرا در این منطقه خاورمیانه مسلمان بوده اند و هستند.

من با برداشت ها کار دارم،نه موضوعیت یک چیز.....

کسی نمیتونه راستی،صداقت ، گفتار نیک و پندار نیک را مسخره کنه چون اینها عین حقیقتند.

اما قمه زدن و علم بلند کردن و..... را میتوان مسخره کرد و کلی چیزهای دیگه که سانســور میکنم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگر دقت کنی میبینی با شما نبودم:ws3:

ببخشیدا:a030:

دو سال پيش رفته بودم مكه...قبل از مراسم احرام بايد ميرفتيم پيش روحاني كاروان تا تلفظ صحيح نماز رو بهمون گوشزد كنه.....خيلي سخت بود. به روحانيمون كه اتفاقا" آدم روشني بود گفتم شما با پير مردا و پيرزنا چطور تلفظ صحيح ياد ميدين؟گفت: زياد باهاشون كار نداريم.نميشه به يارو بعد از مثلا" 50 سال نماز گفت كه تا حالا هر چي خوندي اشتباه بوده.طرف افسردگي ميگيره...

خيلي از تصورات غلط رو جامعه و ...بهش دامن ميزنه :gol cheshmak:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بستگی داره به کی بگی مسلمان و مسلمان را چه معنا کنی.

آقا مسلمانه،بن لادن هم مسلمانه،معاویه هم مسلمان بود،اکثرا در این منطقه خاورمیانه مسلمان بوده اند و هستند.

من با برداشت ها کار دارم،نه موضوعیت یک چیز.....

کسی نمیتونه راستی،صداقت ، گفتار نیک و پندار نیک را مسخره کنه چون اینها عین حقیقتند.

اما قمه زدن و علم بلند کردن و..... را میتوان مسخره کرد و کلی چیزهای دیگه که سانســور میکنم.

خوب معلومه نمیشه یه جمله عاقلانه رو که همه ادیان الهی قبولش دارند رو مسخره کرد

.

ولی میشه حرکات(قمه زدن علم بلند کردن) رو مسخره کرد

.

اسلام به قمه زدن و علم بلند کردن نیست اگر از اسلام قمه زدن و علم بلند کردنو فهمیدی بهت حق میدم مسلمان نباشی:ws52:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...