maryam_alien 9904 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 چند روز پیش یه جا خوندم که میگن زمان مرگ، آدم خودشو تو یه تونل تاریک با انتهای روشن میبینه و بدون اینکه دست خودش باشه میره طرفش، اون روشنایی مال جایی هست که آدم پس از مرگ میره. نویسنده اون متن معتقد بود اون روشنایی مال محل تولد بعدی ماست. تو این تونل هم حافظه پاک میشه. وقتی رسیدی به روشنایی دوباره به دنیا میای یعنی دوباره از بدن مادر میای بیرون. در قالب یه آدم تازه. باز هم روز از نو روزی از نو. 1
Avenger 19333 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 شايد خيليها اين جمله رو شنيديم اما تا حالا بهش توجه نكرديم ميتوني به مرگ به اين ديد نگاه كني كه مرگ تولدي ديگر است ؟ اگه مرگ تولدي ديگر است چرا همه از مرگ ميترسيم ؟:banel_smiley_52: مرگ خوبه ولی برا همسایه البته ادم تو هر تغییری میترسه مرگ رو هم اگه یه تغییر حساب کنیم ترسناک میشه اخه نمیدونی بعدش چی میشه حوری گیرت میاد یا قوری 1
EOS 14528 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 نه به نظر من مرگ یعنی آخر خط زندگی هر چی هست همین جاست زندگی ، قیامت ، مجازات بدی ، پاداش خوبی و ....... همه همین جاست 1
zahra-d 4993 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 منم قبول دارم كه مرگ تولدي ديگست شايد اونجا بهتر از اينجا باشه! بچه بودم از مردن ميترسيدم اما الانا اصلا نميترسم 1
vahid88 9651 ارسال شده در 28 شهریور، 2011 من از مردن نمی ترسم ولی از اینکه بعد مرگ هم یه عده ای پیداشن حقم رو بوخورن می ترسم. 1
ارسال های توصیه شده