maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ چند روز پیش یه جا خوندم که میگن زمان مرگ، آدم خودشو تو یه تونل تاریک با انتهای روشن میبینه و بدون اینکه دست خودش باشه میره طرفش، اون روشنایی مال جایی هست که آدم پس از مرگ میره. نویسنده اون متن معتقد بود اون روشنایی مال محل تولد بعدی ماست. تو این تونل هم حافظه پاک میشه. وقتی رسیدی به روشنایی دوباره به دنیا میای یعنی دوباره از بدن مادر میای بیرون. در قالب یه آدم تازه. باز هم روز از نو روزی از نو. 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ شايد خيليها اين جمله رو شنيديم اما تا حالا بهش توجه نكرديم ميتوني به مرگ به اين ديد نگاه كني كه مرگ تولدي ديگر است ؟ اگه مرگ تولدي ديگر است چرا همه از مرگ ميترسيم ؟:banel_smiley_52: مرگ خوبه ولی برا همسایه البته ادم تو هر تغییری میترسه مرگ رو هم اگه یه تغییر حساب کنیم ترسناک میشه اخه نمیدونی بعدش چی میشه حوری گیرت میاد یا قوری 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ نه به نظر من مرگ یعنی آخر خط زندگی هر چی هست همین جاست زندگی ، قیامت ، مجازات بدی ، پاداش خوبی و ....... همه همین جاست 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ منم قبول دارم كه مرگ تولدي ديگست شايد اونجا بهتر از اينجا باشه! بچه بودم از مردن ميترسيدم اما الانا اصلا نميترسم 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ من از مردن نمی ترسم ولی از اینکه بعد مرگ هم یه عده ای پیداشن حقم رو بوخورن می ترسم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده