نیمه ماه 2908 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 آخریش یادم نیست ولی یک بار یه عکسی برا یه نفر فرستاده بودم که غیره اون نباید هیچ کس میدید ولی خدا کمکم کرد و اون کس که قرار بود نبینه ندید زیاد تشکر کردم ازش که اصلا یادم نمیره از این بیشتراش هم وجود داشته که شاید آدم خودش متوجه نشده و لی خدا از دستمون گرفته و کمکمون کرده ولی ما بی انصافا قدرشو نمی دونیم.:icon_pf (34): 7
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 10 دقیقه پیش. کل کل با یک استاد سر نمره. برگه را کشیدم بیرون نمره ام اضافه شه،تازه میخواست از من نمره هم کم کنه !!!!!!!!!!! 6
سمندون 19437 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 همین امروز . . . یه خوابی دید پدرم ، آنچنان تلنگری زد بهم هنوزم توو شکم . . .:jawdrop: :whistle: 4
غایب 4790 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 اگه قرار بود بهم کمک کنه کاشکی همون اول کار که میخواستم دنیا بیام نیست میشدم و زنده نبودم. 4
samaneh66 10265 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 اگه قرار بود بهم کمک کنه کاشکی همون اول کار که میخواستم دنیا بیام نیست میشدم و زنده نبودم. حالا که این لطف شامل حالمون نشد مجبوریم بمونیم و بسازیم 3
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 مگه با ازدواج ادم میمیره؟پس من چرا زندم؟ شما خانوادگی همین جورین نسبت به این ویروس واکسنه شدین تازشم رهبرمونم گفت 2
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 اگه قرار بود بهم کمک کنه کاشکی همون اول کار که میخواستم دنیا بیام نیست میشدم و زنده نبودم. حالا که این لطف شامل حالمون نشد مجبوریم بمونیم و بسازیم شما دوتا حتما باید برین پیش روانپزشک یکی یه روزی گفت من اصلا لیوانی نمیبینم الان منظورش رو متوجه شدم 3
rezanassimi 9036 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 اگه قرار بود بهم کمک کنه کاشکی همون اول کار که میخواستم دنیا بیام نیست میشدم و زنده نبودم. اون که اولیش بوده تازه رحمم نکرده آخریشو بگو 2
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 28 فروردین، 2011 شما خانوادگی همین جوریننسبت به این ویروس واکسنه شدین تازشم رهبرمونم گفت :banel_smiley_4: 1
rezanassimi 9036 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 آخریش همین چند شب پیش بود شب بود زمینم خیس سرعت منم یکم بیشتر از معمول! یه بچه دست مامانشو ول کرد و وقتی که من خیلی نزدیکشون بودم دویید وسط خیابون... مطمئنم که اصلا فکر نکردم. دست و پام خودشون عکس العمل نشون دادن و ماشینم یاری کرد وقتی به خودم اومدم که ازشون رد شده بودم و بچه هم اون ور خیابون بود و مادرشم در حال کتک زدنش! بخیر گذشت... خدایا شکرت... 6
samaneh66 10265 ارسال شده در 29 فروردین، 2011 شما دوتا حتما باید برین پیش روانپزشکیکی یه روزی گفت من اصلا لیوانی نمیبینم الان منظورش رو متوجه شدم :jawdrop::banel_smiley_52::jawdrop: آخریش همین چند شب پیش بود شب بود زمینم خیس سرعت منم یکم بیشتر از معمول! یه بچه دست مامانشو ول کرد و وقتی که من خیلی نزدیکشون بودم دویید وسط خیابون... مطمئنم که اصلا فکر نکردم. دست و پام خودشون عکس العمل نشون دادن و ماشینم یاری کرد وقتی به خودم اومدم که ازشون رد شده بودم و بچه هم اون ور خیابون بود و مادرشم در حال کتک زدنش! بخیر گذشت... خدایا شکرت... :ws21: 3
ترمه جون 1381 ارسال شده در 29 فروردین، 2011 5شنبه ی هفته ی گذشته.از شرکت اومدم بیرون.سوار ماشین شدم.یهو ماشین حرکت کرد، پامو گذاشتم رو ترمز.با تعجب درحالیکه قلبم تند تند میزد.نگاه کردم به ترمز دستی که خود به خود خابیده بود. وقتی رفتم تعمیرگاه فهمیدم که سیمِ ترمز دستی پاره شده. چقد خدا رحم کرد که ماشین توی اون کوچه با اون همه سراشیبی راه نیفتاده بود واسه خودش بره. 4
samaneh66 10265 ارسال شده در 29 فروردین، 2011 5شنبه ی هفته ی گذشته.از شرکت اومدم بیرون.سوار ماشین شدم.یهو ماشین حرکت کرد، پامو گذاشتم رو ترمز.با تعجب درحالیکه قلبم تند تند میزد.نگاه کردم به ترمز دستی که خود به خود خابیده بود.وقتی رفتم تعمیرگاه فهمیدم که سیمِ ترمز دستی پاره شده. چقد خدا رحم کرد که ماشین توی اون کوچه با اون همه سراشیبی راه نیفتاده بود واسه خودش بره. عزيزم موقع پارك كردن اگر ترمز دستي پايين باشه و ماشين تو دنده ماشين حركت نميكنه فقط موقع روشن شدن بايد اول از دنده درش بياري 2
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 29 فروردین، 2011 اگه فرض بگیریم که اینا کار خداس.تا حالا 2 بار از مرگ حتمی نجاتم داده. 2
تینا 15116 ارسال شده در 30 فروردین، 2011 عزيزم موقع پارك كردن اگر ترمز دستي پايين باشه و ماشين تو دنده ماشين حركت نميكنه فقط موقع روشن شدن بايد اول از دنده درش بياري میبینم که یه پا راننده شدی 2
samaneh66 10265 ارسال شده در 30 فروردین، 2011 میبینم که یه پا راننده شدی راننده بودم ......مگر یادت نیست ..........اون روز که رنگت پریده بود ........ 1
paeeze sard 35 ارسال شده در 16 اسفند، 2012 دیروز خدا بهم رحم کرد تو راه پله پام سر خورد اگه سرم میخورد به پله وااااااااااای:icon_pf (34):
ارسال های توصیه شده