نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ آخریش یادم نیست ولی یک بار یه عکسی برا یه نفر فرستاده بودم که غیره اون نباید هیچ کس میدید ولی خدا کمکم کرد و اون کس که قرار بود نبینه ندید زیاد تشکر کردم ازش که اصلا یادم نمیره از این بیشتراش هم وجود داشته که شاید آدم خودش متوجه نشده و لی خدا از دستمون گرفته و کمکمون کرده ولی ما بی انصافا قدرشو نمی دونیم.:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ 10 دقیقه پیش. کل کل با یک استاد سر نمره. برگه را کشیدم بیرون نمره ام اضافه شه،تازه میخواست از من نمره هم کم کنه !!!!!!!!!!! 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ همین امروز . . . یه خوابی دید پدرم ، آنچنان تلنگری زد بهم هنوزم توو شکم . . .:jawdrop: :whistle: 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ :whistle: اسپم نکن! :ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ اگه قرار بود بهم کمک کنه کاشکی همون اول کار که میخواستم دنیا بیام نیست میشدم و زنده نبودم. 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ اگه قرار بود بهم کمک کنه کاشکی همون اول کار که میخواستم دنیا بیام نیست میشدم و زنده نبودم. حالا که این لطف شامل حالمون نشد مجبوریم بمونیم و بسازیم 3 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ مگه با ازدواج ادم میمیره؟پس من چرا زندم؟ شما خانوادگی همین جورین نسبت به این ویروس واکسنه شدین تازشم رهبرمونم گفت 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ اگه قرار بود بهم کمک کنه کاشکی همون اول کار که میخواستم دنیا بیام نیست میشدم و زنده نبودم. حالا که این لطف شامل حالمون نشد مجبوریم بمونیم و بسازیم شما دوتا حتما باید برین پیش روانپزشک یکی یه روزی گفت من اصلا لیوانی نمیبینم الان منظورش رو متوجه شدم 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ اگه قرار بود بهم کمک کنه کاشکی همون اول کار که میخواستم دنیا بیام نیست میشدم و زنده نبودم. اون که اولیش بوده تازه رحمم نکرده آخریشو بگو 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ شما خانوادگی همین جوریننسبت به این ویروس واکسنه شدین تازشم رهبرمونم گفت :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ آخریش همین چند شب پیش بود شب بود زمینم خیس سرعت منم یکم بیشتر از معمول! یه بچه دست مامانشو ول کرد و وقتی که من خیلی نزدیکشون بودم دویید وسط خیابون... مطمئنم که اصلا فکر نکردم. دست و پام خودشون عکس العمل نشون دادن و ماشینم یاری کرد وقتی به خودم اومدم که ازشون رد شده بودم و بچه هم اون ور خیابون بود و مادرشم در حال کتک زدنش! بخیر گذشت... خدایا شکرت... 6 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ شما دوتا حتما باید برین پیش روانپزشکیکی یه روزی گفت من اصلا لیوانی نمیبینم الان منظورش رو متوجه شدم :jawdrop::banel_smiley_52::jawdrop: آخریش همین چند شب پیش بود شب بود زمینم خیس سرعت منم یکم بیشتر از معمول! یه بچه دست مامانشو ول کرد و وقتی که من خیلی نزدیکشون بودم دویید وسط خیابون... مطمئنم که اصلا فکر نکردم. دست و پام خودشون عکس العمل نشون دادن و ماشینم یاری کرد وقتی به خودم اومدم که ازشون رد شده بودم و بچه هم اون ور خیابون بود و مادرشم در حال کتک زدنش! بخیر گذشت... خدایا شکرت... :ws21: 3 لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ 5شنبه ی هفته ی گذشته.از شرکت اومدم بیرون.سوار ماشین شدم.یهو ماشین حرکت کرد، پامو گذاشتم رو ترمز.با تعجب درحالیکه قلبم تند تند میزد.نگاه کردم به ترمز دستی که خود به خود خابیده بود. وقتی رفتم تعمیرگاه فهمیدم که سیمِ ترمز دستی پاره شده. چقد خدا رحم کرد که ماشین توی اون کوچه با اون همه سراشیبی راه نیفتاده بود واسه خودش بره. 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ 5شنبه ی هفته ی گذشته.از شرکت اومدم بیرون.سوار ماشین شدم.یهو ماشین حرکت کرد، پامو گذاشتم رو ترمز.با تعجب درحالیکه قلبم تند تند میزد.نگاه کردم به ترمز دستی که خود به خود خابیده بود.وقتی رفتم تعمیرگاه فهمیدم که سیمِ ترمز دستی پاره شده. چقد خدا رحم کرد که ماشین توی اون کوچه با اون همه سراشیبی راه نیفتاده بود واسه خودش بره. عزيزم موقع پارك كردن اگر ترمز دستي پايين باشه و ماشين تو دنده ماشين حركت نميكنه فقط موقع روشن شدن بايد اول از دنده درش بياري 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ اگه فرض بگیریم که اینا کار خداس.تا حالا 2 بار از مرگ حتمی نجاتم داده. 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ عزيزم موقع پارك كردن اگر ترمز دستي پايين باشه و ماشين تو دنده ماشين حركت نميكنه فقط موقع روشن شدن بايد اول از دنده درش بياري میبینم که یه پا راننده شدی 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ میبینم که یه پا راننده شدی راننده بودم ......مگر یادت نیست ..........اون روز که رنگت پریده بود ........ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ هفته پیش بود نزدیک بود تصادف کنم له بشم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
paeeze sard 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ دیروز خدا بهم رحم کرد تو راه پله پام سر خورد اگه سرم میخورد به پله وااااااااااای:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده