shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ قطع حيات از قول يك شاعر و نويسنده : بايد بدانيم كه در هر لحظه حادثه اي در حال وقوع است و خداوند از منبع مهر و مشيتش آن را از ما دور مي سازد. هر قدمي كه بر مي داري امكان قطع حيات است چون تكرار مي شود امكان حيات 16 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ فقط میتونم بگم اگه دعای پدر و مادر نبود........... البته خدا خودش خیلی رحیمه 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ خودت میدونی دیگه نمیگم کی من نمیدونم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ کی من نمیدونم فکر کن تو هم میدونی 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ این که همش رمزی شد یکی بگه چطوری خدا بهش رحم کرد 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ 8ماه پیش بود یکی از بزرگترین نعمتهاشو بهم داد و لطف و رحمتشو به من تموم کرد از اون روز بیشتر و بیشتر به نشونه هاش فک میکنم شنیدین میگن هر برگی که از درخت میافته یه حکمتی توش بوده من از اون روز...هر لحظه دارم به حکمت برگهایی که تو زندگیم میافتن فکر میکنن و به رحمت خدا... که حتی یک لحظه هم از من دریغش نمیکنه 9 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ همین الان. :banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ همین دو هقته قبل .... خیلی خدا رحم کرد .... خطر از زیر دماغم گذشت .... کم مونده بود ازدواج کنم .... 10 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ دو هفته پيش ماشينم رو ميخواستن بدزدند خدا رحم كرد چون اگر مي دزديدنش در جا سكته ميكرد نتيجه كار كردنم رو يكجا از دست ميدادم 7 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ همین دو هقته قبل .... خیلی خدا رحم کرد .... خطر از زیر دماغم گذشت .... کم مونده بود ازدواج کنم .... واقعا خدا دوست داشته و بهت رحم كرده وايييييييييي:banel_smiley_52:خطر ازدواج:banel_smiley_52:خطر مرگ :banel_smiley_52:خدارو شكر كن كه به خير گذشت :banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ واقعا خدا دوست داشته و بهت رحم كرده وايييييييييي:banel_smiley_52:خطر ازدواج:banel_smiley_52:خطر مرگ :banel_smiley_52:خدارو شكر كن كه به خير گذشت :banel_smiley_52: مگه با ازدواج ادم میمیره؟ پس من چرا زندم؟ 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ همین دو هقته قبل .... خیلی خدا رحم کرد .... خطر از زیر دماغم گذشت .... کم مونده بود ازدواج کنم .... :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ مگه با ازدواج ادم میمیره؟پس من چرا زندم؟ مطمئني سالمي ...........:banel_smiley_52: مطمئني زنده اي :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ واقعا خدا دوست داشته و بهت رحم كرده وايييييييييي:banel_smiley_52:خطر ازدواج:banel_smiley_52:خطر مرگ :banel_smiley_52:خدارو شكر كن كه به خير گذشت :banel_smiley_52: اره خداییش .... الان تو اسمونا دارم شنای قورباغه میرم از ذوقم.... مگه با ازدواج ادم میمیره؟پس من چرا زندم؟ الان گرمی حالیت نیست عزیز.... :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ سالم سالمم خب خدا رو شكر اينجاست كه خدا بهت رحم كرده والا الان بايد مرده باشي:banel_smiley_52: اره خداییش .... الان تو اسمونا دارم شنای قورباغه میرم از ذوقم.... آفرين همين جوري پيش بري به جايي ميرسي الان گرمی حالیت نیست عزیز.... :ws3: 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ همین امروز . . . یه خوابی دید پدرم ، آنچنان تلنگری زد بهم هنوزم توو شکم . . .:jawdrop: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده