shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ بسياري از نيازهاي روحي، جسمي و عاطفي بشر از طريق ازدواجي سالم برطرف ميگردد و معمولاً افرادي كه ازدواج موفقي را تجربه كرده اند، هدفمندتر، سالمتر و شاداب تر از كساني هستند كه يا مجرد مانده اند و يا ازدواجي ناموفق داشته اند. ازدواج به عنوان يكي از حقوق اوليه و طبيعي انسانها داراي اصولي است كه پيروي از آن باعث مي گردد تا رضايت بيشتري در اين زمينه بدست آيد. يكي از اين اصول سن ازدواج است كه مي تواند تاثير مستقيمي در روند موفقيت و رضايت افراد داشته باشد. بديهي است كه هر چقدر ازدواج در سنين مناسب تر رخ دهد، درصد موفقيتش هم بيشتر ميگردد. البته اين موضوع به بلوغ فكري طرفين بستگي دارد به اين معنا كه هر دختر و پسري به محض اينكه به درجه اي كافي از درك و فهم و آمادگي براي تشكيل خانواده و زندگي مشترك رسيد، بايد براي ازدواج اقدام كند و در اين مسير قدم بردارد. افزايش سن ازدواج در جوامع مختلف ميتواند دلايل گوناگوني داشته باشد. بالارفتن سطح زندگي و تحصيلات، گذر از سنت به مدرنيته، مشغله و مسئوليتهاي كاري برخي از اين دلايل مي باشند. در كشور ما نيز بالارفتن سن ازدواج دلايل خاص خود را دارد كه بايد بصورتي جدي مورد بررسي قرار گيرد. متاسفانه بسياري از جوانان با وجود اينكه به سن ازدواج رسيده اند و يا حتي از آن رد شده اند كماكان مجردند و از ازدواج به عناوين مختلف و بهانه هاي واهي طفره مي روند. ساختار فرهنگي و سنتي جامعه امروزي از يك طرف و تضاد آن با شرايط نوين و زندگي مدرن از طرف ديگر يكي از دلايل مهم اين مسئله مي باشد. نوع نگاه و برداشت جوانان امروزي و خانواده هاي آنها از پديده ازدواج باعث سخت تر شدن هر چه بيشتر شرايط و كمتر شدن انگيزه ها گرديده است. برخي از دلايل عمده كم شدن تمايل جوانان براي ازدواج به شرح زير است: · سنت ها و مراسمات دست و پا گير، پر هزينه و بي مورد · توقعات بيش از حد و نابجا از طرفين از قبيل داشتن وضعيت مالي و سطح تحصيلات بالا · تعيين مهريه هاي سنگين · چشم و هم چشمي ها و مقايسه هاي فاميلي · دخالتهاي مكرر خانواده ها در امور همديگر · دوستي هاي بي قيد و بند، بدون نظارت و روابط آزاد پيش از ازدواج · ازدواج هاي ناموفق افراد ديگر خانواده و آشنايان · وضعيت نامطلوب اقتصادي · تجمل گرايي، زياده خواهي و ايده آل طلبي · عدم اعتماد دختران و پسران به يكديگر 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ ازدواج امري مقدس است، پيوند دو روح، ارتباط دو جسم، رسيدن به آرامش و تكامل، تقسيم شادي ها و سختيها، كسب تجربه هاي شيرين، آموختن صبر و گذشت، عشق و محبت، برآوردن نيازهاي عاطفي و جنسي. چه بسا دختران و پسراني در سن ازدواج و در اوج نياز روز را بدون انگيزه و شب را بدون همسر سپري مي كنند. اين افراد دچار بحرانهاي روحي مي شوند بدون اينكه خود متوجه باشند. دختراني كه تا سنين بالا نجابت خود را حفظ ميكنند و در آرزوي آرميدن در كنار همسر خود باقي مي مانند، پسراني كه نيارهاي خود را سركوب ميكنند و يا از شدت لبريز شدن غريزه به گناه مي افتند و نسبت به جنس مخالف خود حريص ميشوند. ولي هنوز از ازدواج خبري نيست! براستي گناه اين دوري از جفت بر گردن كيست؟ دختراني كه نياز به همسر دارند و پسراني كه از فرط تنهايي دچار افسردگي شده اند. به نظر مي رسد گذر از معنويات و پيدايش ديد مادي به مسائل دليل اصلي است. مطمئناً مي توان با كمي انعطاف و پايين آوردن سطح توقعات، چه از طرف دختران و پسران و چه از طرف خانواده ها راه را هموار نمود. آيا لذت برخورداري از همسر و تشكيل خانواده حق افراد نيست؟ احساسات موضوعي نيست كه ناديده گرفته شود و بايد به نحو مطلوبي ارضا گردد. لذتي كه افراد در سنين پايين تر از ازدواج مي برند قابل مقايسه با سنين بالاتر نيست. نوازشهاي شبانه يك همسر مهربان و هم آغوشي گرم و عاشقانه همدمي دوست داشتني در غالب خانواده اي صميمي با هيچ چيز در دنيا قابل تعويض نيست. بالا رفتن سن ازدواج با شرايط سختي كه معمولا توسط خود افراد بوجود مي آيد در ارتباط مستقيم است و اين يعني صدمات جبران ناپذير روحي-رواني. در جامعه اي كه جوانان آن با وجود داشتن نيازهاي شديد عاطفي و جنسي از ازدواج دوري ميكنند، بايد شاهد نا امني هاي اخلاقي، هنجار شكني هاي اجتماعي و آينده اي مبهم باشيم. در اين ميان ممكن است بسياري از دختران و پسراني كه تمايل به ازدواج دارند مشكلشان يافتن يكديگر باشد و براستي ندانند كه نيمه گم شده خود را در چه مكاني بايد بيابند، كجا با يكديگر آشنا شوند، چگونه بفهمند كه آيا با هم تناسب دارند يا خير، از روحيات يكديگر به چه طريقي مطلع شوند. ايجاد مركزي اينترنتي كه از روشهاي علمي براي تطابق افراد استفاده ميكند تحت نظارت مراجع ذيصلاح و بهره گيري از متخصصين امور ازدواج و خانواده مي تواند افرادي كه با هدف ازدواج در پي يافتن همسر مي باشند را ياري نمايد. البته اين امر مستلزم نظارت بسيار دقيق است تا افراد سوء استفاده گر راه نفوذ در چنين محيط هايي را نداشته باشند. مسئولين نيز لازم است براي ترغيب جوانان به ازدواج در سنين پايين تر، شرايط اقتصادي، آموزشي و فرهنگي جامعه را ارتقا دهند و نسبت به قوانيني مانند تعدد زوجات و ازدواج موقت كه مناسب شرايط كنوني جامعه نبوده و باعث بروز مشكلات فراوان و پيچيده تر شدن مشكل ميگردد تجديد نظر به عمل آورند. زندگي زيباست بشرطي كه زيبا ببينيم! منبع : مردمان 6 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ افزایش سن ازدواج و رابطه آن با گناه رو چه جوری بهم ربطشون دادی؟ حالا این گناه یعنی چی؟ 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ افزایش سن ازدواج و رابطه آن با گناه رو چه جوری بهم ربطشون دادی؟ حالا این گناه یعنی چی؟ فکر میکنم توضیح کامل بوده 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ فکر میکنم توضیح کامل بوده فکر میکنم شما بجای کلمه تقصیر واژه گناه را بکار میبری درسته؟ چون انجام کار حرام رو گناه میگن. این که شما گفتی تقصیر باید باشه. 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ فکر میکنم شما بجای کلمه تقصیر واژه گناه را بکار میبری درسته؟ چون انجام کار حرام رو گناه میگن. این که شما گفتی تقصیر باید باشه. اگه دقت کرده باشی متن از خودم نیست من منبعشم گذاشتم این نظر نویسنده این متنه 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ اگه دقت کرده باشی متن از خودم نیست من منبعشم گذاشتماین نظر نویسنده این متنه دستت درد نکنه. به هر حال موضوع خوبیه. فقط این نکته که تو ادبیات رایج ما همش دارن از کلمه گناه استفاده میکنند من برام یکم سخت میاد. به هر حال ببخشید که مزاحم شدم. 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ من در مورد این مسئله خیلی فک کردم. به نظر من افزایش سن ازدواج مهم نیست. چون هنوز هم دادسرا های ایران پر از زن و شوهر هایی است که اتفاقا سن و سالشون هم برای زندگی بد نیست. مشکل کار آنجاست که به دلیل گرفتاریهای زندگی که بسرمون میاد ما نه فرصت داریم که راههای همزیستی مسالمت امیز را یاد بگیریم و نه الگو هامون آدمای درست و حسابی مثه مردمان قدیم هستند. وقتی پدر و مادرا هنوز هم بلد نیستند که عاشقانه زندگی بکنند خوب ما هم نمیتونیم زبان زندگی توام با محبت و صفا و وفا رو یاد بگیریم. کسانی که برای زندگی مشترک نرخ تعیین بکنند هیچوقت خوشبخت نمیشن. چشم و همچشمی ها و مقایسه خانواده ها و تلاش برای ساختن رو بنا های کاذب زندگی دیگه به انسان مهلت نمیده که بشینه و به زندگی فکر کنه. بدبختی های هر روزمون هم مزید بر علت شده. سکه بهار آزادی که سال 1360 همش چهار هزار تومن قیمتش بود الان سیصد و پنجاه هزار تومنه. مرغ کیلویی 80 تومان الان خدا تومن شده. اجاره خونه ها و حقوق و درآمد کم و هزینه های سرسام اور و آینده ای تاریک. خوب اینجور موقع ها انسان عاقل دیگه ازدواج نمیکنه. چون ازدواج نکردن فقط یه عیبه. اما ازدواج کردن و اینهمه بدبختی رو به دوش کشیدن هزار تا عیبه. دولت چین داره به هشتاد و پنج میلیون انسان معلول خدمات زندگی میده و هر کدومشون به اندازه ده نفر هزینه روی دوش دولت چین میذارن. اونوقت کل جمعیت ما از تعداد معلولین چین هم چند میلیون نفر کمتره و همه مونم لنگ فردامون هستیم. نمیدونم علت واقعی این مسئله چیه؟ 5 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ این طوری حساب نکنه اگه قیمت مرغ مثلا 80 تومن بوده حقوق یه کارمند هم دو هزار یا کمتر بوده حقوق که میره بالا مرغ و گوشت هم گرون میشه تنها فرق الان با قدیم اینه دخترا با مادرشوهرشون تو یه خونه تو یه اتاق زندگی نمی کنن البته اونموقع هم تعداد این جور افراد کم بوده الان هم میشه راحت ازدواج کرد مثل موسسه ی ازدواج اسان که ازدواج راحت رو سعی داره مرسوم کنه اگر هم مهریه است که دادگاهها بیشتر از دویستا رو نمی دن خلاصه هیچی عوض نشده جز یه چیز اونم نوع زندگیه دختر پسراست وقتی دختره قبل از ازدواج با هزار تا پسر بوده یاا پسره هم همینطور کدوم دختر یا پسر سالی حاضره با اینا ازدواج کن چون هر دو توقع ازدواج پاک و سالم رو دارن میگم من از اکثر پسرای که دوست دختر داشتن همه جوره شنیدم که می گن دنبال دختر پاکن برای ازدواج حالا خودتون قضاوت کنید وقتی یکی همه جوره لذتاشو ببره تو خیابون به نظرتون دنبال حریم خونه هست؟ 5 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ این طوری حساب نکنه اگه قیمت مرغ مثلا 80 تومن بودهحقوق یه کارمند هم دو هزار یا کمتر بوده حقوق که میره بالا مرغ و گوشت هم گرون میشه تنها فرق الان با قدیم اینه دخترا با مادرشوهرشون تو یه خونه تو یه اتاق زندگی نمی کنن البته اونموقع هم تعداد این جور افراد کم بوده الان هم میشه راحت ازدواج کرد مثل موسسه ی ازدواج اسان که ازدواج راحت رو سعی داره مرسوم کنه اگر هم مهریه است که دادگاهها بیشتر از دویستا رو نمی دن خلاصه هیچی عوض نشده جز یه چیز اونم نوع زندگیه دختر پسراست وقتی دختره قبل از ازدواج با هزار تا پسر بوده یاا پسره هم همینطور کدوم دختر یا پسر سالی حاضره با اینا ازدواج کن چون هر دو توقع ازدواج پاک و سالم رو دارن میگم من از اکثر پسرای که دوست دختر داشتن همه جوره شنیدم که می گن دنبال دختر پاکن برای ازدواج حالا خودتون قضاوت کنید وقتی یکی همه جوره لذتاشو ببره تو خیابون به نظرتون دنبال حریم خونه هست؟ اگر نخوردیم نان گندم دیدیم دست مردم نسبت افزایش حقوق با نرخ تورم یک به دهه. نمیشه اینقد قاطعانه در مورد دخترا نظر داد که هزار تا دوست پس دارند . اونم همه شون. در ضمن ازدواج برای لذت جنسی که نیست. برای تشکیل خانواده و داشتن هویت و زندگی تازه است. همه که بخاطر اون گفته شما ازدواج نمیکنند. نظرات شما در جای خودش درسته. نظرات منم بیراه نیست. خوب بحث برای همین چیزاست دیگه. نه اینکه نظرات همدیگه رو رد بکنیم و یا به اصرار بگیم که نظر من درسته. بلکه باید همه مون نظر خودمونو بگیم تا همه شون در انتهای بحث جمع آوری بشه و یه نظریه کلی بدست بیاد. درسته؟ 3 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ نه من نمی گم صد درصد همه ی حرفام در مورد همه صدق می کنه منظور من همون یه عده ی مشخصا اگه قرار بود همه ی حرفام باشه که الان کسی ازدواج نمی کرد هنوز هستن کسایی که به ازدواج بیشتر به چشم رشد معنوی روحی نگاه می کنن 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ نه من نمی گم صد درصد همه ی حرفام در مورد همه صدق می کنه منظور من همون یه عده ی مشخصا اگه قرار بود همه ی حرفام باشه که الان کسی ازدواج نمی کرد هنوز هستن کسایی که به ازدواج بیشتر به چشم رشد معنوی روحی نگاه می کنن تو محشری حانی جان .:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ مرسی از مطالب مفیدی که گذاشتی...اما اینو باید متذکر بشم که دوباره سن ازدواج داره میاد پایین یه سر به این آزمایشگاه ها بزنین کاملا متوجه میشین که متولدین اواخر دهه ی 60 و اوایل 70 دارن ازدواج می کنن...اما این سئوال این جا مطرح میشه که آیا پایین اومدن سن ازدواج خوبه یا بد...وقتی که در 90% مواقع ما می دونیم که دلیل این ازدواجا چیه و آخرش به کجا ختم میشه... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ این طوری حساب نکنه اگه قیمت مرغ مثلا 80 تومن بودهحقوق یه کارمند هم دو هزار یا کمتر بوده حقوق که میره بالا مرغ و گوشت هم گرون میشه تنها فرق الان با قدیم اینه دخترا با مادرشوهرشون تو یه خونه تو یه اتاق زندگی نمی کنن البته اونموقع هم تعداد این جور افراد کم بوده الان هم میشه راحت ازدواج کرد مثل موسسه ی ازدواج اسان که ازدواج راحت رو سعی داره مرسوم کنه اگر هم مهریه است که دادگاهها بیشتر از دویستا رو نمی دن خلاصه هیچی عوض نشده جز یه چیز اونم نوع زندگیه دختر پسراست وقتی دختره قبل از ازدواج با هزار تا پسر بوده یاا پسره هم همینطور کدوم دختر یا پسر سالی حاضره با اینا ازدواج کن چون هر دو توقع ازدواج پاک و سالم رو دارن میگم من از اکثر پسرای که دوست دختر داشتن همه جوره شنیدم که می گن دنبال دختر پاکن برای ازدواج حالا خودتون قضاوت کنید وقتی یکی همه جوره لذتاشو ببره تو خیابون به نظرتون دنبال حریم خونه هست؟ موافق نیستم با این بخش حرفات حانی عزیز...مگه تو همه جای دنیا که خیلی قبل از ما این مسائل براشون حل شده بود مشکلی پیش اومده؟ اون چیزی که ما بهش میگیم گناه فقط یک دسته از تجاربه که گاهی خیلی ام باارزشه...البته اصلا نمی خوام به باور کسی این جا توهین کنم...نظرمو گفتم... 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ قربانت خجالت زده نفرمایید حالا کدوم وری محشرم؟ 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ قربانت خجالت زده نفرماییدحالا کدوم وری محشرم؟ یعنی خیلی گلی. :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ مردم دنیا به این موضوع بر حسب اعتقاد نگاه نمی کنن مردم ایران چه مسلمون چه غیر مسلمون این مسئله براشون مهمه که دختر یا پسری که با هاش وصلت می کنن چه جور ادمی از چه خانواده ایه و چه پیشینه ای داره قدیمی ترین دین مردم ایران یعنی زردتشت هم به این مسئله یعنی حیا اهمیت میدادن زمان خشایار شاه هم این مسئله تاریخ ساز شد ایران تمدن کهن و اصیلی داره که همیشه خانواده پایه و اساس همه چیز بوده تشکیل خانواده مهمترین مسئله بوده 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ مردم دنیا به این موضوع بر حسب اعتقاد نگاه نمی کنن مردم ایران چه مسلمون چه غیر مسلمون این مسئله براشون مهمه که دختر یا پسری که با هاش وصلت می کنن چه جور ادمی از چه خانواده ایه و چه پیشینه ای داره قدیمی ترین دین مردم ایران یعنی زردتشت هم به این مسئله یعنی حیا اهمیت میدادن زمان خشایار شاه هم این مسئله تاریخ ساز شد ایران تمدن کهن و اصیلی داره که همیشه خانواده پایه و اساس همه چیز بوده تشکیل خانواده مهمترین مسئله بوده یعنی باید همه چیز همیشه همون جوری بمونه؟ من این جوری فکر نمی کنم...به نظر من گذشته ی هر آدمی تا اون جا که به آینده و با حال آدم دیگه ای ضرری وارد نکنه کاملا یه امر شخصیه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده