غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خودت میدونی، میدونم دلیل رفتنت چی بود اما می تونستی نری، چرا میگی قسمت نبود اگه قسمت نبود، چرا تو موندی چرا خدا ما رو به هم رسوندی اگه میدونستی یک روزی میری، چرا روزها رو تا اینجا کشوندی چی بودم، چی شدم به خاطر . .. . . این قسمت دیگه چه جورشه؟ یعنی هر بلایی سرمون اومد کاری نکنیم وبه همین خوش باشیم که : ای بابا قسمت نبوده دیگه . آره؟ 6 لینک به دیدگاه
razi aa 252 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ قسمت نبود ینی دلم نخواست... اشکال نداره یه زمانی هم برا خودشون یه سری چیزا قسمت نیست:w00: اون موقع است که میگن کاش که یه کاری میکردیم قسمت بشه 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ قسمت نبود ینی دلم نخواست...اشکال نداره یه زمانی هم برا خودشون یه سری چیزا قسمت نیست:w00: اون موقع است که میگن کاش که یه کاری میکردیم قسمت بشه قسمت نبود یعنی دلم نخواست نمیشه. یعنی نصیبم مشد. حالا هر چی . این قسمت بودن و نبودن و اطل این قضیه واقعیت داره یا نه؟ البته با اون معنی که شما داشتی جاش نبود این سئوال رو بپرسم. مخصوصا با اون شکلکی که گذاشتین. ولی خوب من همیشه به میهمانان تاپیکم نظرمو میگم. 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ اتفاق ها می افتند... کمی این طرفتر، یا آن طرفترش، شاید دست من و تو باشد، اما اصلِ افتادن، از جای دیگریست! آره؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ قسمت یعنی تو و خدا در طول هم! خدا میخواد توام اگه بتونی میشه. اما تو جامعه مردم بیشتر واسه دل داری دادن به خودشون از قسمت استفاده میکنن هرجا توانایی شو ندارن میگن خدا نمی خواد قسمت نیست 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ قسمت وقتی میاد که تو چیزی شکست بخوری و کسی نباشه تقصیر رو بندازی گردنش 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ قسمت وقتی میاد که تو چیزی شکست بخوری و کسی نباشه تقصیر رو بندازی گردنش زیباترین معنی همین بود که شما گفتید. مرسی 1 لینک به دیدگاه
razi aa 252 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ قسمت وقتی میاد که تو چیزی شکست بخوری و کسی نباشه تقصیر رو بندازی گردنش منم منظورم همین بود دیگه... 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ قسمت هم جزو اون قسمت از افکار خام و خرافی ما انسانهاست که خودمون میبافیمش تا روح دردمندمون رو باهاش تسکین بدیم و بتونیم بدون اینکه به پوچی برسیم به زندگی ادامه بدیم خیلیا هنوز عقلشون به پوچی قد نداده یا ظرفیت باورش رو ندارن وقتی یکیش میمیره دلشو به دیدار دوباره خوش میکنه حتی اگه بدونه ... چون ما آدما عادت داریم سر خودمونو شیره بمالیم واسه همین کم کاری خودمون و حقیقت تلخ یه شکست و نرسیدن به خواسته های خودمون رو گردن قسمت و کاینات و ... میندازیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده