spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ مراسم سنگسار دختر وپسر جوانی بود که به جرم زنا محکوم به سنگسار شده بودند!جمعیت بزرگی آنها رو سنگسار میکنند قاضی شرع که دستور سنگسار رو داده رو به جمعیت کرده و میگوید : که "من عبای خود را بر سر می کشم" هرکس تا کنون در عمر خود زنا نکرده است در میدان بماند و بقیه از میدان خارج شوند. او همه را قسم می دهد و لعنت خدای را بر کسی می فرستد که برخلاف این دستور رفتار کند. پس از چند دقیقه که او عبای را از سر برمی دارد، جز خودش هیچکس را در میدان نمی یابد. او که احساساتی شده است، کلاه خویش را قاضی می کند و خطاب به خود می گوید: ـ لعنت خد ا بر من که لعنت خدا را به جان خریدم و در میدان ماندم 7 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم آیا تو چنانکه می نمایی هستی؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ سنگسار از قانون ایران برداشتنالان دادگاه فشار اورده اعدامو بردارن لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ سنگسار از قانون ایران برداشتنالان دادگاه فشار اورده اعدامو بردارن هر وقت بخوان میزارن و بر میدارن .... زیاد جدی نگیر 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ هر وقت بخوان میزارن و بر میدارن .... زیاد جدی نگیر نه بابا اون دادگاه لاکو(همین بود اسمش)روش فشار اورده 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ نه بابااون دادگاه لاکو(همین بود اسمش)روش فشار اورده دادگاه لاهه منظورته ؟ یه نیگاه به تاریخ بنداز! قانون رو عوض میکنن ، اما وقتی که بخوان خلافش عمل کنن یه حدیث میارن ... 4 تا گوسفند(به قول جورج اورال) و یا به قول اسی خون آشام رو هم میارن تو خیابون که شعار بدن بعدش خیلی راحت کارشون رو انجام میدن.... تکرار تاریخ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده