RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كافئين استرس را افزايش ميدهد كافئين كه در چاي، قهوه، شكلات و نوشابههاي گازدار وجود دارد، سبب آزادشدن هورمون آدرنالين در بدن ميشود و استرس را افزايش ميدهد. به گزارش سلامتيران دكتر پريسا ترابي، رييس سابق اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت گفت: برخي غذاها و نوشيدنيها تحريكات قوي در بدن ايجاد ميكنند و مستقيما سبب بروز استرس ميشوند. دكتر ترابي با بيان اينكه اين تحريكات در درازمدت ميتواند عوارض نامطلوبي داشته باشد، ادامه داد: رژيم غذايي متعادل و تمرين تنفس عميق، سادهترين و به صرفهترين روشهاي كنترل است. وي مواد غذايي كه علايم و نشانههاي استرس را بدتر ميكند را اينگونه برشمرد: چاي، قهوه، كاكائو و شكلات، نوشيدنيهاي حاوي جوش شيرين و نوشابههاي كولا، غذاهاي آماده و هلههولهها، زرده تخممرغ، كره، پنير، ميگو و گوشت، روغن نارگيل، بادام هندي و ساير مغزها و شكر. دكتر ترابي با بيان اينكه برخي از مواد غذايي، عوامل تشديدكننده يا ايجادكننده حالاتي شبيه استرس هستند، افزود: كافئين كه در چاي، قهوه، شكلات و نوشابههاي گازدار وجود دارد، سبب آزادشدن هورمون آدرنالين در بدن ميشود و استرس را افزايش ميدهد. به گفته دكتر ترابي، زماني كه اين ماده در حد متعادل مصرف شود، هوشياري افزايش يافته و فعاليت قلب، سيستم عصبي و عضلات نيز بالا ميرود. رييس سابق اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت با بيان اينكه مصرف بيش از اندازه كافئين اثري مشابه استرس طولانيمدت در بدن ايجاد ميكند، اظهار داشت: به نظرميرسد مصرف كافئين با افزايش كلسترول و فشارخون ارتباط دارد و اگر به مصرف زائد اين ماده عادت كردهايد بايد مصرف آن را كاهش دهيد. دكتر ترابي غذاهاي حيواني را از ديگر موادي ذكر كرد كه تشديدكننده استرس يا ايجادكننده حالاتي شبيه استرس هستند و ادامه داد: افزايش ميزان پروتئين در غذاي مصرفي سبب افزايش هيجان و استرس ميشود، بنابراين توصيه ميشود مصرف غذاهاي حيواني به ويژه گوشت قرمز را كاهش دهيد. 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ من این مطلبو چند دقیقه پیش خوندم واسه شمام نوشتم ولی واقعا راس میگه من سر امتحانای همین ترم قهوه میخوردم 3-4 تا لیوان تا صبح بیدار بمونم تموم کنم ضربان قلبم چنان بالا میرفت که احساس میکردم هر آن ممکنه سکته رو بزنم سر جلسه هم از شدت استرس دستم یخ میبست نگو پس واسه این لعنتی بوود 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ خب منم قبل از امتحان چایی میخوردم ولی اصلا انگار نه انگار... 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ من این مطلبو چند دقیقه پیش خوندم واسه شمام نوشتمولی واقعا راس میگه من سر امتحانای همین ترم قهوه میخوردم 3-4 تا لیوان تا صبح بیدار بمونم تموم کنم ضربان قلبم چنان بالا میرفت که احساس میکردم هر آن ممکنه سکته رو بزنم سر جلسه هم از شدت استرس دستم یخ میبست نگو پس واسه این لعنتی بوود خوب عسیسم زورتر درساتو بخون که متوسل به قهوه نشی من خودم با چوب کبریت چشامو باز نگه میدارم:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ من فکر میکردم که چایی آرامش میده !!!!!! 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ من فکر میکردم که چایی آرامش میده !!!!!! درست فکر میکردی چایی تا قبل از دم کشیدن محرک وبعد از اینکه دم کشید خاصیت عکسش رو پیدا میکنه 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ درست فکر میکردی چایی تا قبل از دم کشیدن محرک وبعد از اینکه دم کشید خاصیت عکسش رو پیدا میکنه از کجا بفهمم دم کشیده یا نه؟ من همینجوری در خواب و بیداری چای میریختم تو قوری و میذاشتم رو کتری،به دم کشیدن و...کاری نداشتم !!! 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ خوب عسیسم زورتر درساتو بخون که متوسل به قهوه نشی من خودم با چوب کبریت چشامو باز نگه میدارم:4chsmu1: الهی منم همینجوریم آخه نمیتونم به خدا همه رو میذارم آخر موقه ی امتحانا هر ترم که میشه به خودم فوش میدم هی قول میدم ترم دیگه لااقل نصفشو بخونم ولی مگه شیطونه میذاره... 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ از کجا بفهمم دم کشیده یا نه؟ من همینجوری در خواب و بیداری چای میریختم تو قوری و میذاشتم رو کتری،به دم کشیدن و...کاری نداشتم !!! دقیقا نکته همینجاست که هیچکی مگر اینکه چای دم کنه قهاری باشه نمتونه بفهمه کی دم کشیده کی نکشیده 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ از کجا بفهمم دم کشیده یا نه؟ من همینجوری در خواب و بیداری چای میریختم تو قوری و میذاشتم رو کتری،به دم کشیدن و...کاری نداشتم !!! موقعی که خیلی چایی بهت میچسبه یعنی دم کشیده... اگه نچسبید یعنی برو از اول دم کن 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ موقعی که خیلی چایی بهت میچسبه یعنی دم کشیده... اگه نچسبید یعنی برو از اول دم کن یعنی چی میچسبه !!!!!! من در حالت کوما در صبح از خواب پا میشم،چایی رو نمیبینم موقع دم کشیدن!!!! تا حالا ندیدم آشغال چایی نچسبه،مگه میشه !!!!! 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی چی میچسبه !!!!!! من در حالت کوما در صبح از خواب پا میشم،چایی رو نمیبینم موقع دم کشیدن!!!! تا حالا ندیدم آشغال چایی نچسبه،مگه میشه !!!!! قرار نیست دم کشیدنشو ببینی که.... چایت اگه خوب باشه یه یه ربعی طول میکشه تا دم بکشه برو یه چایی خوب بخر یه ربع بعدش چایی دم کشیده تحویل بگیر 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ قرار نیست دم کشیدنشو ببینی که.... چایت اگه خوب باشه یه یه ربعی طول میکشه تا دم بکشه برو یه چایی خوب بخر یه ربع بعدش چایی دم کشیده تحویل بگیر اگه بهم معرفی کنین ممنون میشم. 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ چای چای احمد جمین اسپم نکنید محل تبلیغات چای 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ اگه بهم معرفی کنین ممنون میشم. چای دو غزال هم خوبه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده