*lotus* 20275 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 چون زلف تو ام جانا در عین پریشانی چون باد سحرگاهم در بی سر و سامانی ملک الشعرا 3
Himmler 22171 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 شمعیم و دلی مشعلهافروز و دگر هیچ شب تا به سحر گریهٔ جانسوز و دگر هیچ افسانه بود معنی دیدار، که دادند در پرده یکی وعدهٔ مرموز و دگر هیچ /////////////////// فردوسی 3
ترانه18 8013 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 به نام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه برنگذرد خداوند نام و خداوند جای خداوند روزی ده رهنمای خداوند کیوان و گردان سپهر فروزنده ماه و ناهید و مهر ****************** نظامی 4
*lotus* 20275 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2012 خداوندا در توفیق بگشای نظامی را ره تحقیق بنمای دلی ده کو یقینت را بشاید زبانی کافرینت را سراید رهی معیری 3
AFARIN 7196 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 نيلگون چشم فريب انگيز رنگ آميز تو چون سپهر نيلگون دارد سر افسونگري از غم رويت بسان شاخه نيلوفرم اي تو را چشمي به رنگ شعله نيلوفري ^*^*^*^*^ وحشي بافقي 3
*lotus* 20275 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 الهی سینه ای ده اتش افروز در ان سینه دلی وان دل همه سوز ناصر خسرو 2
Himmler 22171 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 نبینی که امت همی گوهر دین نیابد مگر کز بنین محمد ؟ هاتف 2
*lotus* 20275 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 سوی خود خوان یک رهم تا تحفه جان ارم تو را جان نثار افشان خاک استان ارم تو را ایرج میرزا 2
Himmler 22171 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 دریغ و درد که از دست بیست تومان رفت دلا ز بخت بد من علی قلی خان رفت .............................. فردوسی 2
*lotus* 20275 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 کنون،ای خردمند،وصف خرد بدین جایگه کفتن اندر خورد عراقی... 2
AFARIN 7196 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 ساز طرب عشق كه داند كه چه ساز است كز زخمه آن نه فلك اندر تك و تاز است آورد به يك زخمه جهان را همه در رقص خود جان و جهان نغمه آن پرده نواز است ^*^*^*^*^* هاتف اصفهاني 7
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 شب وصل است و با دلبر مرا لب بر لب است امشب شبی کز روز خوشتر باشد ان شب امشب است امشب به چشمی روی آن مه بینم ازشوق و به صد حسرت زبیم صبح چشم دیگرم بر کوکب است امشب دلا بردار از لب مهر خاموشی و با دلبر سخن آغاز کن هنگام عرض مطلب است امشب ----------------------------- عبید زاکانی 7
AFARIN 7196 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 هجر خوش باشد اگر چشم توان داشت وصال درد سهل است اگر اميد دوائي باشد """""""""""""""""" سيمين بهبهاني 5
armstrong 2214 ارسال شده در 7 خرداد، 2012 نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل چو تخته پاره بر موج رها رها رها من ز من هر آنکه او دور چو دل به سینه نزدیک به من هرآنکه نزدیک از او جدا جدا من ------------------------------------------------ خواجوی کرمانی 6
*lotus* 20275 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD=align: left]آن نقش بین که فتنه کند نقشبند را [/TD] [TD][/TD] [TD=align: right]و آن لعل لب که نرخ شکستت قند را[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]پندم مده که تا بشنیدم حدیث دوست[/TD] [TD][/TD] [TD=align: right]در گوش من مجال نماندست پند را[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]چون از کمند عشق امید خلاص نیست [/TD] [TD][/TD] [TD=align: right]رغبت بود بکشته شدن پای بند را رهی معیری [/TD] [/TR] [/TABLE] 6
ترانه18 8013 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 ساز سخن آب بقا کجا و لب نوش او کجا ؟ آتش کجا و گرمی آغوش او کجا؟ سیمین و تابناک بود روی مه ولی سیمینه مه کجا و بناگوش او کجا ؟ دارد لبی که مستی جاوید می دهد مینای می کجا و لب نوش او کجا ؟ خفتم بیاد یار در آغوش گل ولی آغوش گل کجا و بر و دوش او کجا ؟ بی سوز عشق ساز سخن چون کند رهی؟ بانگ طرب کجا لب خاموش او کجا ؟ ********************** فریدون مشیری 5
ali6668 1159 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 بی تو مهتاب شبی باز از آن كوچه گذشتم. همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم. شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم. شدم آن عاشق دیوانه كه بودم... شهریار 4
Astraea 25351 ارسال شده در 14 مرداد، 2012 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم روزی سرغ وقت من آیی که نیستم رهی 3
moein.s 18984 ارسال شده در 28 مرداد، 2012 یعنی الان من باید با رهی بگم؟! از تاپیک موجود تو تالار ورداشتم دل زود باورم رابه کرشمه ای ربودی چو نیاز ما فزون شد،تو به ناز خود فزودی به هم الفتی گرفتیم ولی رمیدی از ما من و دل همان که بودیم و تو آن نئی که بودی من از آن کشم ندامت که تو را نیازمودم تو چرا زمن گریزی؟که وفایم آزمودی نفر بعد از مهدی اخوان ثالث بگه 2
*lotus* 20275 ارسال شده در 28 مرداد، 2012 سلامت را نمی خواهند پاسخ گفت سرها در گریبان است کسی سر برنیارد کرد پاسخ گفتن و دیدار یاران را . پرویز خانلری 3
ارسال های توصیه شده