Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ افسوس که صاحب نفسی پیدا نیست فریاد که فریاد رسی پیدا نیست ................... مسعود سعد سلمان 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ مسعود که هست سعد سلمان پدرش جایی است که از چرخ گذشته است سرش در حبس بیفزود به دانش خطرش عودی است که پیدا شد از آتش هنرش ************************ عراقی 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ تا بر قرارحسنی دل بیقرار باشد تا روی تو نبینم جان سوگوار باشد ........................ فردوسی 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ چو هر سه بیابی خرد بایدت شناسنده ی نیک و بد بایدت خاقانی 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ عقل در عشق تو سرگردان بماند چشم جان در روی تو حیران بماند در ره سرگشتگی عشق تو روز و شب چون چرخ سرگردان بماند مولانا 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ اگر بی من خوشی یا را به صد دامم چه میبندی و گر ما همی خواهی چرا تندی؟ نمیخندی 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ اگر بی من خوشی یا را به صد دامم چه میبندی و گر ما همی خواهی چرا تندی؟ نمیخندی چون شاعر پیشنهاد ندادین من با فروغ میخونم باز من ماندم و خلوتی سرد خاطراتی ز بگذشته ای دور یاد عشقی که با حسرت و درد رفت و خاموش شد در دل گور فردوسی 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ كه يزدان ز ناچيز چيز آفريد بدان تا توانايي آرد پديد ========= پروين اعتصامي 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ محتسب مستی به ره دید و گریبانش گرفت مست گفت ای دوست این پیراهن است افسار نیست........ فریدون مشیری 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم شهریار 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ علی ای همای رحمت تو چه ایتی خدا را که به ما سوا فکندی همه سایه ی هما را هوشنگ ابتهاج 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ سینه باید گشاده چون دریا تا کند نغمه ای چو دریا ساز نفسی طاقت آزموده چو موج که رود صد ره براید باز تن طوفان کش شکیبنده که نفرساید از نشیب و فراز بانگ دریادلان چنین خیزد کار هر سینه نیست این آواز ..... فروغ 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ نیمه شب گهواره ها ارام میجنبند بی خبر از کوچ درد الود انسانها باز هم دستی مرا چون زورقی لرزان میکشد پارو زنان در دام طوفان ها سهراب سپهری 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ من نمی دانم که چرا می گویند: اسب حیوان نجیبی است ، کبوتر زیباست. و چرا در قفس هیچکسی کرکس نیست. گل شبدر چه کم از لاله قرمز دارد. چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید. واژه ها را باید شست . واژه باید خود باد، واژه باید خود باران باشد. چترها را باید بست. زیر باران باید رفت. ^^^ حافظ 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ یوسف گمگشته باز اید به کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور ای دل غمدیده حالت به شود دل بد مکن دین سرشوریده باز اید بسامان غم مخور احمد شاملو 4 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ آنکه میگوید دوستت میدارم خنیاگرِ غمگینیست که آوازش را از دست داده است. بیدل دهلوی... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ ذره تا خورشید امکان، جمله، حیرت زاده اند جز به دیدار تو چشم هیچکس نگشاده اند سیمین بهبهانی 4 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ من با تو ام ای رفیق ! با تو ... همراه تو پیش می نهم گام در شادی تو شریک هستم ... بر جام می تو می زنم جام شهریار... 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ علی ای همای رحمت تو چه ایتی خدا را که به ما سوا فکندی همه سایه ی هما را خاقانی 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ یارب از عشق چه سرمستم و بیخویشتنم دست گیریدم تا دست به زلفش نزنم رهی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده