danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ فخرفروشی به سبکِ جهانِ سوم آقا ما دیشب شام نون سنگک و پنیر و گوجه خوردیم. تازه لامپامونم روشن بود! بقرآن مرفه بی درد ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ من دیگه از این زندگی خسته شدم... ولم كنيد میخوام برم سوار هواپیما بشم راه های جدید خودکشی رو یاد گرفتن مردم ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ رفتم نمایندگی سایپا، به مسئولش میگم: فرمون ماشین زیاد صدا میده، چه کار کنم؟ میگه: صدای ضبط رو زیاد کن. مملکته داریم؟ بازم خوبه نگفته فرمونو نچرخون ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ خیابانی بعد از باخت مقابل کره : حالا در تعداد بُرد با کره برابر شدیم. هیچ چیز از ارزشهای تیم ملی ما کم نشد با این باخت آره تازه یه چیزی هم اضافه شد. بيان اين جملات توسط خياباني با ريختن كلريد آمونيوم (نشادُر) در ما تحت ِ شنونده برابري مي كرد ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ آخرین سوتی جواد خیابانی خیابانی: عادت تیم ما این بوده که یک نیمه به حریف بده بابا یکی اینو جمعش کنه ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ کفاشیان در مصاحبه با سایت گل: شما واقعا توقع داشتین از کره ببریم؟ اینم از رئیس فدراسیون. گونی سیب زمینی موثرتر از اینه ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ میری زن بگیری میگن خونه داری؟ میری مسکن مهر ثبتنام کنی میگن زن داری؟ حالا اینو گوش کن میری دنبال شغل میگن متاهلی ؟ میری متاهل شی میگن شغلت چیه ؟ واقعا مملکته داریم؟ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اخبار ساعت بیست و یک: رانندههای محترم تریلی توجه کنن قیمت گازوییل از ۱۶۵ ریال به ۱۵۰ تومان تغییر کرد! انگار بچه گول میزنن! مملکته داریم؟ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ماشینمون رو دزد برده، سرگرد آگاهی آدرس چندتا از پاتوقهای دزدها رو بهمون داده، میگه برین ببینین سرنخی از ماشینتون اینجاها پیدا میکنین یا نه! اگه سرنخی پیدا کردین به ما خبر بدین!!! مملکته داریم؟ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ امروز صبح رفتم نون تافتون بگیرم، دیدم شاگرد نونوایی برای صبحونه خودشون رفته نون لواش گرفته! مملکته داریم؟ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ امروز سویشرت نارنجیمو واسه اولین بار پوشیدم و حالا توجه شما رو به تیکههای ملت غیور ایران جلب میکنم: نارنگی - پرتقال - هویج - تهسیگار - فانتا - رفتگر- چیتوز موتوری - سن ایچ و دیگر هیچ! - فلفل دلمهای - لینا توپی - اسمارتیز! بقیه دوستات کجان؟ - بچهها! گارفیلد! - ببخشید خانوم شمام میخواین رییس جمهور شین؟! مملکته داریم؟ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ فحش تهرونی ایران جاییست که بیشتر از نصف جمعیت پایتختش مهاجرند، و «دهاتی» و «شهرستانی» فحش رایج پایتختنشینان است ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ چند تا نان سنگک خریدیم وقتی از نانوایی میایم بیرون باید حواسمون به موتور سوارها باشه! مملکته داریم؟ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ آخرش نفهمیدیم توی سالنهای سینما، کدوم دسته صندلی مال صندلی ما هست کدوم مال صندلی بغلی! مملکته داریم؟ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ دوستم رفته آپاندیسشو عمل کنه ختنه اش کردن. مملکته داریم؟ (البته این یکی شوخی بود) :دی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ غضنفر با دوست دخترش قرار داشت تو راه اسهال میگیره و شلوارش را خراب میکنه... بعد واسه از بين بردن بوش يه شيشه عطر گل ياس میزنه به خودش ... در حين ملاقات از دختره می پرسه از عطری که زدم خوشت میاد؟ دختره میگه بوي عجیبی داره انگار يه نفر زیر درخت یاس ریده ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ کدوم گوری بودی؟ مردی داشت در خيابان حركت مي كرد كه ناگهان صدايي از پشت گفت: اگر يك قدم ديگه جلو بروي كشته مي شوي مرد ايستاد و در همان لحظه آجري از بالا افتاد جلوي پایش. مرد نفس راحتي كشيد و با تعجب دوروبرش را نگاه كرد اما كسي را نديد بهر حال نجات پيدا كرده بود به راهش ادامه داد . به محض اينكه مي خواست از خيابان رد بشود باز همان صدا گفت : بايست مرد ايستاد و در همان لحظه ماشيني با سرعتی عجيب از کنارش رد شد . باز هم نجات پيدا كرده بود مرد پرسيد تو كي هستي و صدا جواب داد : من فرشته نگهبان تو هستم مرد فكري كرد و گفت : اون موقعي كه من داشتم ازدواج مي كردم کدام گوری بودي ؟ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر این کودک میتواند بخندد پس ما هم میتوانیم 11 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ یه ذره دست میبردی توش وسانسور میکردی واقعا عالی بود مرسی 6 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ ممنون خیلی قشنگ بودن:ws28::ws28: جالبه همیشه میگن حقیقت تلخه ولی اینجا خنده داره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده