رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• 1 ماه بعد...
مگه من گفتم کاربرد نداره؟ :w00:

گفتم من چون نمیتونم کاربردش را ببینم،جذابیتش برام کم میشه. :a030:

calculus را هزاران سال قبل مصری ها کشف کرده اند،اما کسیکه آنرا بسط و توسعه داده و هدفمند کرده نیوتن بوده.

این هدفمند کردنش منو کشته :ws28:

پس همه چیز زیر سر نیوتن بوده ، مگه دستم اون دنیا بهش نرسه :167:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
اینم سوال من:

خوبه چن جا رفته باشم؟:w00:

و یه چرای دیگه:

چرا بهم زن نمیدن؟:ws44:

من سؤال شما رو اصلاح مي‏كنم؛ «چرا بهم دختر نمي‏دن؟»

توضيح: زن دادن اصطلاح غلطيه، چون زن نمي‏دن، بلكه زن مي‏گيرن

• Like 3
لینک به دیدگاه

چرا خورشید می تابه؟ چرا می چرخه زمین؟ / عشق من بگو چرا، تو فقط بگو همین

اگه عشق من تو نیستی چرا میلرزه تنم؟ / چرا از نبودنت خیلی ساده می شکنم؟

اگه عشق من تو نیستی چرا میمیرم برات؟ / من چرا زنده میشم واسه دیدن چشات؟

اگه عشق من تو نیستی چرا طاقت میارم؟ / چرا من نمیتونم دست از سر تو بردارم؟

اگه عشق من تو نیستی چرا انقدر بی سروپام؟ / چرا هرجا که میری منم به دنبالت میام؟

اگه عشق من تو نیستی چرا پرپر نمیشم؟ / چرا هرچی میخونم دوریتو از بر نمیشم؟

اگه عشق من تو نیستی چرا قلبم میزنه؟ / چرا وقتی نباشی قلب ترانه میشکنه؟

چرا خورشید میتابه؟ چرا میچرخه زمین؟ / عشق من بگو چرا، تو فقط بگو همین

• Like 5
لینک به دیدگاه

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست،گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست.

.

.

.

.

.

.

.

چرا من بیکارم؟ چرا من دنبال کار پر مایه میگردم؟ چرا همه نباید یه بی ام و داشته باشند؟ چرا پول برای همه نیست؟ چرا تو این جامعه پول اینقدر مهمه؟ چرا به ادم بیکار خونه اجاره نمیدن؟ چرا باید من انجلینا جولی اون همه پول داشته باشه؟! مگه انجلینا مکانیک خونده؟ مگه انجلینا غیر از لبایی که خدا بهش داده چی داره؟!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

یه سوال ...

البته شاید برای من سوال باشه و دوستان عزیز حتما جوابشو میدونن ...

علت پایداری دوچرخه وقتی در حال حرکته چیه ؟

اما وقتی ساکنه هیچ تعادل و پایداری نداره ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه سوال ...

البته شاید برای من سوال باشه و دوستان عزیز حتما جوابشو میدونن ...

علت پایداری دوچرخه وقتی در حال حرکته چیه ؟

اما وقتی ساکنه هیچ تعادل و پایداری نداره ...

دو تا دلیل داره :

1- اینرسی حرکتی رو به جلو که از افتادن به طرفین جلوگیری می کنه ، یعنی جرم دوچرخه و شخص روش با همدیگه تمایل دارن در همون مسیر ادامه حرکت بدهند (یه جورایی به قانون اول هم مربوط میشه)

2- اثر زیروسکوپی که در مورد تایرهاست. ژیروسکوپ در مقابل نیرویی که عمود بر محور چرخش وارد بشه مقاومت می کنه. نیروی عمود بر محور در هنگام دو چرخه سواری ، همون نیروی وزنه که در جهت عمود بر محور چرخ ها وارد میشه. هرچقدر سرعت دوچرخه زیادتر باشه این مقاومت بیشتره. در واقع این چیزی که بهش می گیم مقاومت ، همون گشتاوریه که خلاف جهت اعمال نیرو وارد میشه.

3- حرکت در مسیر دایره ای ، اگر دقت کرده باشید موتور سوارهایی که روی دیوار استوانه ای حرکت می کنن با سرعت کم نمی تونن این کار رو انجام بدن. البته پایداری حرکتی این موتور سوارها تا حد زیادی به حرکت دایره ای بستگی داره. زیرا نیروی عمود بر سطح به دلیل حرکت دایره ای به وجود میاد. ولی اثر ژیروسکوپی هم هست. وقتی دوچرخه در مسیر دایره ای حرکت می کنه و به سمت داخل شعاع خم میشه نیروی جانب مرکز مانع از واژگون شدن اون میشه.

اطلاعات بسیار کامل تر رو می تونید از لینک زیر ببینید :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 4
لینک به دیدگاه
دو تا دلیل داره :

1- اینرسی حرکتی رو به جلو که از افتادن به طرفین جلوگیری می کنه ، یعنی جرم دوچرخه و شخص روش با همدیگه تمایل دارن در همون مسیر ادامه حرکت بدهند (یه جورایی به قانون اول هم مربوط میشه)

2- اثر زیروسکوپی که در مورد تایرهاست. ژیروسکوپ در مقابل نیرویی که عمود بر محور چرخش وارد بشه مقاومت می کنه. نیروی عمود بر محور در هنگام دو چرخه سواری ، همون نیروی وزنه که در جهت عمود بر محور چرخ ها وارد میشه. هرچقدر سرعت دوچرخه زیادتر باشه این مقاومت بیشتره. در واقع این چیزی که بهش می گیم مقاومت ، همون گشتاوریه که خلاف جهت اعمال نیرو وارد میشه.

3- حرکت در مسیر دایره ای ، اگر دقت کرده باشید موتور سوارهایی که روی دیوار استوانه ای حرکت می کنن با سرعت کم نمی تونن این کار رو انجام بدن. البته پایداری حرکتی این موتور سوارها تا حد زیادی به حرکت دایره ای بستگی داره. زیرا نیروی عمود بر سطح به دلیل حرکت دایره ای به وجود میاد. ولی اثر ژیروسکوپی هم هست. وقتی دوچرخه در مسیر دایره ای حرکت می کنه و به سمت داخل شعاع خم میشه نیروی جانب مرکز مانع از واژگون شدن اون میشه.

اطلاعات بسیار کامل تر رو می تونید از لینک زیر ببینید :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ممنونم

کامل و جامع بود .

میخواستم با این سوال یه مثال واقعی و کاربردی از ژیروسکوپ رو بیان کنم .موضوعی به ظاهر ساده ولی کاملا علمی و تخصصی ...

چون وقتی به دانشجو از کاربرد اون در ناوبری کشتی و هواپیما در دانشگاه میگیم دانشجو نمیتونه باهاش رابطه برقرار کنه ...

من دقیقا همین مثال دوچرخه رو به عنوان پروژه این ترم به دانشجوها دادم ...

واقعا تلاش خوی کرده بودن و خودشون به این نتیجه رسیده بودن ...

به دوستان عزیز به عنوان شاگرد توصیه میکنم سعی کنن در مباحث اموزشی " ماهی گیری رو به دانشجو یاد بدن "

اونوقت اگر سخت ترین مسائل رو در پایانترم به دانشجو بدن دانشجو به سادگی و به روشهای فوق العده ابتکاری حل میکنه ...

موفق و پیروز باشید:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
  • اضافه کردن...