smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ دوستان عزیز بیاین چرا های خودتون رو اینطوری بنویسید ، فکر می کنم جالب باشه ، اطلاعاتمون هم زیاد میشه . نیازی به جواب دادن هم نیست فقط خود چرا مهمه . شاید چرا های زیادی باشه که هر کدوم از ما باهاش روبرو هستیم و در ذهنمون هست. به چرا های من دقت کنید چرا ایران 140 سقوط می کنه ؟ (صد رحمت به توپولوف) ، چرا بوئـیـنـگ سقوط می کنه ؟ (چون مستهلکه !!) چرا سقف تونل مترو فرو می ریزه ؟، چرا سقف تونل بزرگراه زیرگذر فرو می ریزه ؟ چرا ماشین های خدمات شهری زودبه زود خراب می شن ؟ چرا پراید داره هنوز تولید میشه ؟ چرا پیکان هنوز داره تولید میشه ؟ (وانت بار هنوز با همون موتور داره تولید میشه) ، چرا کامیون بنز دهه 70 میلادی هنوز داره تولید میشه ؟ چرا کارنجات فولادسازی نمی تونن فولاد مرغوب تولید کنن ؟ چرا ویروس s t u x n e t تاسیسات هـ ـسـ ـتـ ـه ای ما رو خراب می کنه و ما نمی تونیم کنترلش کنیم ؟ چرا ما صنایع الکترونیک نداریم و هنوز نمی تونیم IC تولید کنیم ؟ چرا ما قطعات الکترونیکی رو از چین و کره و تایوان و ... وارد می کنیم ؟ چرا هنوز استاندارد فولاد بومی نداریم ؟ (فکرشو بکن ISO : iranian standard organization) ، حالا این پیشکش ، چرا استاندارد بومی قطعات نداریم ؟ چرا سوزن نمی تونیم تولید کنیم ؟؟!!! چرا بعد از این همه سال میایم تیبا (مینیاتور سابق) رو می سازیم ؟؟ چرا هنوز یک نرم افزار CAD درست نکرده ایم ؟ چرا دستمزد کار دندانپزشکان انقدر گرونه ؟ چرا بعد از گذشت 7 سال از زلزله شهر بم هنوز یک خرابه پا برجاست ؟ فقط مواظب باشین انجمن در معرض مسدود شدن قرار نگیره !!!! :ws2: 10 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ چرا زمستون هوا سرده و تابستون هوا گرمه ؟ 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ اگه میخواهی بدونی چرا...... برو شعر همه چیز آرومه،من چقدر خوشحالم را چندین بار گوش کن..... تازه باید خدا رو شکر کنیم همین پیکان از لحاظ شرعی مشکلی نداره سوار شدنش،وگرنه باید الان شتر سواری میکردیم. 11 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ چرا زمستون هوا سرده و تابستون هوا گرمه ؟ دادا حتما می خواستی انجمن مسدود نشه ، آره ؟ 4 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ اگه میخواهی بدونی چرا...... برو شعر همه چیز آرومه،من چقدر خوشحالم را چندین بار گوش کن..... تازه باید خدا رو شکر کنیم همین پیکان از لحاظ شرعی مشکلی نداره سوار شدنش،وگرنه باید الان شتر سواری میکردیم. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ صرفا یک دلیل داره تقلید ذهن مقلد هیچوقت نمیتونه ازاد اندیشی رو درک کنه 8 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ چرا پاک کن توی دست عرق میکنه ؟ 4 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ صرفا یک دلیل دارهتقلید ذهن مقلد هیچوقت نمیتونه ازاد اندیشی رو درک کنه بیبین آقای محترم: تا زن نگیرم عمرا آرامش ذهنی ندارم که بخوام آزاد اندیشی کنم:w00: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ بیبین آقای محترم:تا زن نگیرم عمرا آرامش ذهنی ندارم که بخوام آزاد اندیشی کنم:w00: خب برو زن بگیر این حسن چرا نمیتونه زن بگیره؟ واقعا چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ واقعا چراهای شما ایناس ؟؟ :icon_pf (34): چرا پاک کن تو دست عرق می کنه ....... === چون پاک کن بخار آب ترشح شده از پوست رو جمع می کنه ، اگه لباس پلاستیکی هم بپوشی همین طور میشه :ws2: ولی من توصیه نمی کنم !! چرا به من زن نمیدن ........ === این یکی نیاز به توضیح داره : می گن یه بابایی شب و روز گریه می کرد ، می گفت خدایا من چرا تو قرعه کشی بانک برنده نمیشم ؟؟؟ یه شب خدا بهش میگه ، خوب مرد حسابی اول برو تو بانک حساب باز کن بعد اگه برنده نشدی اونوقت برو گریه کن .... حالا واقعا چرا بهت زن نمی دن ؟ یه چرای دیگه : چرا نیما جمشیدی اینطوری کتاب می نویسه ؟ :w00: 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ واقعا چراهای شما ایناس ؟؟ :icon_pf (34): چرا پاک کن تو دست عرق می کنه ....... === چون پاک کن بخار آب ترشح شده از پوست رو جمع می کنه ، اگه لباس پلاستیکی هم بپوشی همین طور میشه :ws2: ولی من توصیه نمی کنم !! چرا به من زن نمیدن ........ === این یکی نیاز به توضیح داره : می گن یه بابایی شب و روز گریه می کرد ، می گفت خدایا من چرا تو قرعه کشی بانک برنده نمیشم ؟؟؟ یه شب خدا بهش میگه ، خوب مرد حسابی اول برو تو بانک حساب باز کن بعد اگه برنده نشدی اونوقت برو گریه کن .... حالا واقعا چرا بهت زن نمی دن ؟ یه چرای دیگه : چرا نیما جمشیدی اینطوری کتاب می نویسه ؟ :w00: چرا نداره چون خودش نمینویسه یکی دیگه مینویسه یه پولی بش میدن و اسمشو میزنن پای کتاب تا مثلا کتاب بفروشه چرا موج از دریا به سمت ساحل میاد ؟ 3 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ چرا ندارهچون خودش نمینویسه یکی دیگه مینویسه یه پولی بش میدن و اسمشو میزنن پای کتاب تا مثلا کتاب بفروشه چرا موج از دریا به سمت ساحل میاد ؟ عامل اصلی جریان هواست با طول موج های مشخص : 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من . یه سوال چرایی دارم . چر اغلب مردم مطالب علمی رو دوس ندارن ؟ چرا اغلب تحصیل کرده ها مون به رشته شون علاقه ندارن .؟ واقعا چرا ؟! 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من . یه سوال چرایی دارم .چر اغلب مردم مطالب علمی رو دوس ندارن ؟ چرا اغلب تحصیل کرده ها مون به رشته شون علاقه ندارن .؟ واقعا چرا ؟! آخه مطالب علمی را وقتی کاربرد و نتیجه اش را نبینی،زیاد برات انگیزه ایجاد نمیکنه. مثلا من الان میام یک معادله با مشتقات جزئی در شرایط مرزی ناهمگن را حل میکنم که چند صفحه طول میکشه. اصلا نمیفهمم دلیل این کارم چیه،خود استادش بهم میگه کارایی نداره،الان متلب حل میکنه !!!!! اما مثلا وقتی یک لطیفه میخونم،همون لحظه شاد میشم،خوب طبیعیه که برم سراغ لطیفه تا سوال ریاضیات پیشزفته !!!! 8 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ اره . راست میگه .مشکل سیستم اموزشی ه . ولی فکر می کنم این مشکل همجایی هست ؟ نیست ؟ انصافا معادلات اصل کاربرد ه . ولی خوب ..... راستی یه سوال . calculus رو کی کشف کرد . نیوتن .؟! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ اره . راست میگه .مشکل سیستم اموزشی ه . ولی فکر می کنم این مشکل همجایی هست ؟ نیست ؟ انصافا معادلات اصل کاربرد ه . ولی خوب ..... راستی یه سوال . calculus رو کی کشف کرد . نیوتن .؟! مگه من گفتم کاربرد نداره؟ :w00: گفتم من چون نمیتونم کاربردش را ببینم،جذابیتش برام کم میشه. calculus را هزاران سال قبل مصری ها کشف کرده اند،اما کسیکه آنرا بسط و توسعه داده و هدفمند کرده نیوتن بوده. 6 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ واقعا چراهای شما ایناس ؟؟ :icon_pf (34): چرا به من زن نمیدن ........ === این یکی نیاز به توضیح داره : می گن یه بابایی شب و روز گریه می کرد ، می گفت خدایا من چرا تو قرعه کشی بانک برنده نمیشم ؟؟؟ یه شب خدا بهش میگه ، خوب مرد حسابی اول برو تو بانک حساب باز کن بعد اگه برنده نشدی اونوقت برو گریه کن .... حالا واقعا چرا بهت زن نمی دن ؟ اینم سوال من: خوبه چن جا رفته باشم؟:w00: و یه چرای دیگه: چرا بهم زن نمیدن؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده