alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ میگویند اسکندر قبل از حمله به ایران درمانده و مستأصل بود. از خود میپرسید که چگونه باید بر مردمی که از مردم من بیشتر میفهمند حکومت کنم؟ یکی از مشاوران میگوید: «کتابهایشان را بسوزان. بزرگان و خردمندانشان را بکش و دستور بده به زنان و کودکانشان تجاوز کنند». اما ظاهراً یکی دیگر از مشاوران به نقل از ارسطو پاسخ میدهد: «نیازی به چنین کاری نیست. از میان مردم آن سرزمین، آنها را که نمیفهمند و کم سوادند، به کارهای بزرگ بگمار. آنها که میفهمند و باسوادند، به کارهای کوچک و پست بگمار. بیسوادها و نفهمها همیشه شکرگزار تو خواهند بود و هیچگاه توانایی طغیان نخواهند داشت. فهمیدهها و با سوادها هم یا به سرزمینهای دیگر کوچ میکنند یا خسته و سرخورده، عمر خود را تا لحظه مرگ، در گوشهای از آن سرزمین در انزوا سپری خواهند کرد...». !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ..... 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ میگویند اسکندر قبل از حمله به ایران درمانده و مستأصل بود. از خود میپرسید که چگونه باید بر مردمی که از مردم من بیشتر میفهمند حکومت کنم؟ یکی از مشاوران میگوید: «کتابهایشان را بسوزان. بزرگان و خردمندانشان را بکش و دستور بده به زنان و کودکانشان تجاوز کنند». اما ظاهراً یکی دیگر از مشاوران به نقل از ارسطو پاسخ میدهد: «نیازی به چنین کاری نیست. از میان مردم آن سرزمین، آنها را که نمیفهمند و کم سوادند، به کارهای بزرگ بگمار. آنها که میفهمند و باسوادند، به کارهای کوچک و پست بگمار. بیسوادها و نفهمها همیشه شکرگزار تو خواهند بود و هیچگاه توانایی طغیان نخواهند داشت. فهمیدهها و با سوادها هم یا به سرزمینهای دیگر کوچ میکنند یا خسته و سرخورده، عمر خود را تا لحظه مرگ، در گوشهای از آن سرزمین در انزوا سپری خواهند کرد...». !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس اسکندر کو ؟ یعنی از همون موقع این سیستم مونده؟ 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ واقعا این مردم بیشتر از همه دنیا میفهمند سندش هم حال و روز امروزموم هست 2 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ پس اسکندر کو ؟ یعنی از همون موقع این سیستم مونده؟ نمیدونم !! 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ جایی خووندم اسکندر و کلا یونانی ها از جمله استاد اسکندر؛ ارسطو ایرانیها رو جزو آدمیزاد حساب نمیکردند و به ایرانیها بربر میگفتند. بنابراین به احتمال بسیار زیاد این حکایت جعلیه. 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ جایی خووندم اسکندر و کلا یونانی ها از جمله استاد اسکندر؛ ارسطو ایرانیها رو جزو آدمیزاد حساب نمیکردند و به ایرانیها بربر میگفتند. بنابراین به احتمال بسیار زیاد این حکایت جعلیه. سلام کجا خوندی؟ 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ سلام کجا خوندی؟ درود دقیق یادم نمیاد ولی منبع معتبر بود، شوربختانه الان اینترنتم بسیار کم سرعته و نمیتوونم وی پی انمو کانکت کنم تا منبعمو پیدا کنم براتون. 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ درود دقیق یادم نمیاد ولی منبع معتبر بود، شوربختانه الان اینترنتم بسیار کم سرعته و نمیتوونم وی پی انمو کانکت کنم تا منبعمو پیدا کنم براتون. منم همینو شنیدم که به ما بربر میگفتن ولی سندش دستم نیست. 2 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ جایی خووندم اسکندر و کلا یونانی ها از جمله استاد اسکندر؛ ارسطو ایرانیها رو جزو آدمیزاد حساب نمیکردند و به ایرانیها بربر میگفتند. بنابراین به احتمال بسیار زیاد این حکایت جعلیه. میگویند اسکندر ........ این فعل «گویند » خود دارای ان قولت است و قریب به یقین جعلی و غیر مستند بودن خود را فریاد می زند!! اما اگر زاویه دید را کمی تغییر دهیم متوجه می شویم که «اگه مثل گاو گنده باشی میدوشنت اگه مثل خر قوی باشی بارت میکنند اگه مثل اسب دونده باشی سوارت میشن .......فقط از فهمیدن تو میترسند »"دکتر شریعتی" حکایت و گاهاً واقعیت را می شود جعلی محسوب کرد اما شوربختانه حقیقت را هرگز! همواره حقیقت ها تلخ بوده اند! 3 لینک به دیدگاه
goghnoos 265 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ جایی خووندم اسکندر و کلا یونانی ها از جمله استاد اسکندر؛ ارسطو ایرانیها رو جزو آدمیزاد حساب نمیکردند و به ایرانیها بربر میگفتند. بنابراین به احتمال بسیار زیاد این حکایت جعلیه. سلام من اون قضیه را شنیده بودم که وقتی ایران را گرفت این جریان پیش اومد وگرنه خود اسکندر هم قبل حمله اش نمیتونست پیش بینی کنه که کل ایران را میگیره طوری که در جریان چند جنگش با داریوش سوم چند بار از ....شانس آورد که خواستید مفصلا میگم وگرنه همون اول خودش و سربازاش به ....رفته بودند در مورد صحبت شما این درسته اما پیشنهاد میکنم کتاب قدم به قدم با اسکندر نوشته "هارولد لمب" آمریکایی را بخونید متاسفانه بیشتر دانسته های ما از تاریخ قدیممون از هرودوت و نویسندگان یونانیه و اونها هم کینه عمیقی از ایرانیان داشتند چرا؟ در زمان هخامنشیان ایران همون کاری را میکرد که انگلیس و کشورهای استعمارگر در کشورهای ضعیف میکردند،جابجایی حکومت ها ،دسیسه و تفرقه اندازی و ... و البته حمله خشایارشاه به یونان کینه اونها را بیشتر کرد البته خیلی از گفته های اونها که ما را بربر مینامیدند مغرضانه بود و هارولد لمب میگه: "بیشتر مردم فکر میکنند که حمله اسکندر به ایران حمله یک کشور پیشرفته به یک کشور نیمه پیشرفته بوده اما واقعیت اینه که یونانی ها در مقابل ایرانی ها وحشی محسوب میشدند،کشاورزی پیشرفته،سیستم های آبیاری و تامین اب،ساخت سد و اسیاب و خیلی چیزهای دیگه که ایرانی ها داشتند باعث شگفتی یونانی ها بود......." لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده