lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ اره همون ااااا ما مقنعمون عقب باشه اون نگهبان سر در میگه کارت دانشجوییتو بده یه سری از بچه ها الان تا میرسن در ورودی سیوشرت که رنگ شاد داره در میارن میندازن تو کیف مقنعه جلو عبور از در که شد دوباره اونچه قبل بودبعضی وقتا هم گیر الکی میدناااا بمن میگه چرا پوستتو تیره کردی هی من میگم من تیره هستم میگه دروغ نگو نه ما اصلا این چیزارو نداریم می دونم اگه بهت بگم حراست نداریم باور نمی کنی 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ :jawdrop:من میگم مقنعه سر نکنین این میگه چادر سر کنید مشکلتون حل میشه نه ما اصلا این چیزارو نداریم می دونم اگه بهت بگم حراست نداریم باور نمی کنی چه جالب ... شما باید یه دور بیاین دانشگاه ما ، تا قدر موقعیت فعلیتو بدونی، که دیگه اینقدر حرص نخوری ... 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ چه جالب ... شما باید یه دور بیاین دانشگاه ما ، تا قدر موقعیت فعلیتو بدونی، که دیگه اینقدر حرص نخوری ... شما شاید دانشگاه ازادی اره؟ چون محدودیت اونا خیلی زیاده 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ آره ... آزاد اسلامی ... البته بودم ... تمام شد ... حالا قدر میدونی یا نه؟ :167: 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ آره ... آزاد اسلامی ... البته بودم ... تمام شد ... حالا قدر میدونی یا نه؟ :167: خدایا شکرت بابت عنایتت بر من حقیر 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ قدر منم بدون ... ببین چشم تو رو بر چه نعمتی گشودم ... :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ عزیزم سر کار قضیش فرق داره ...... مگه میخواد نون خودش و 7 نسل بعدش رو آجر کنه !!! که سر کار راحت باشه ! دقیقا 2 لینک به دیدگاه
parsita 749 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ من واقعا نمی دونم این موهای ما چه ناوکی از جانب شیطان است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: بابا اینا که به ما گیر می دن به خدا خودشون از همه بدترن اگه مسلمون بودن به خودشون نباید اجازه بدن به ما بد نگاه کنن یا پشت سرمون حرف بزنن به خدا خستم شده دیگه از بس جلوشون مقنعمو کشیدم جلو 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ من که نفهمیدم چی شد میشه موضوع رو باز کنید بعد به نظر من هر کس هر طور که راحته حجابش رو رعایت کنه اون بالاییه بدون حجاب جلوی اقای الف ناراحت بود برا اینکه راحت باشه مقنعه سرش کرد بقیه ای داستان رو نفهمیدم 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من که نفهمیدم چی شد میشه موضوع رو باز کنید بعد به نظر من هر کس هر طور که راحته حجابش رو رعایت کنه اون بالاییه بدون حجاب جلوی اقای الف ناراحت بود برا اینکه راحت باشه مقنعه سرش کرد بقیه ای داستان رو نفهمیدم خسته نباشی 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ خسته نباشی حالا خسته باشم می خوای چیکار کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ حالا خسته باشم می خوای چیکار کنی؟ اب میارم اب میوه هم دوست داشتی بگو لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ من که نفهمیدم چی شد میشه موضوع رو باز کنید بعد به نظر من هر کس هر طور که راحته حجابش رو رعایت کنه اون بالاییه بدون حجاب جلوی اقای الف ناراحت بود برا اینکه راحت باشه مقنعه سرش کرد بقیه ای داستان رو نفهمیدم نظرات بقيه رو بخوني متوجه ميشي 1 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ حق داري............چه ميشه كرد كار خداس:there:................ :w00::w00: بی ادب با قرمز مینویسی:w00: باشه ، حتما کار خداست خدا یه چیزی میدونست که قردادای اجتماعی رو واستون بیشتر کرد البته من خودم شخصا دوس داشتم دختر بودم احتمالا تا الان شوهر کرده بودم ولی الان چی؟ کسی زنم نمیده.... 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ :w00::w00:بی ادب با قرمز مینویسی:w00: باشه ، حتما کار خداست خدا یه چیزی میدونست که قردادای اجتماعی رو واستون بیشتر کرد البته من خودم شخصا دوس داشتم دختر بودم احتمالا تا الان شوهر کرده بودم ولی الان چی؟ کسی زنم نمیده.... اولا حسود هرگز نياسود دوما درسته خدا شماهارو بيشتر ميشناخته كه اين همه بند به قانونش اضافه كرده. تو كه تا حالا نتونستي زن بگيري دخترم بودي ميموندي 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ حق داري............چه ميشه كرد كار خداس:there:................ خدا چی کارت کنه منفجر شدم چه جالب ... شما باید یه دور بیاین دانشگاه ما ، تا قدر موقعیت فعلیتو بدونی، که دیگه اینقدر حرص نخوری ... من ازاد نیستم اما همه جا دوربین داره:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ :w00::w00:بی ادب با قرمز مینویسی:w00: باشه ، حتما کار خداست خدا یه چیزی میدونست که قردادای اجتماعی رو واستون بیشتر کرد البته من خودم شخصا دوس داشتم دختر بودم احتمالا تا الان شوهر کرده بودم ولی الان چی؟ کسی زنم نمیده.... :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ خدا چی کارت کنه منفجر شدم حقش بود:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده