lady architect 5358 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 اره همون ااااا ما مقنعمون عقب باشه اون نگهبان سر در میگه کارت دانشجوییتو بده یه سری از بچه ها الان تا میرسن در ورودی سیوشرت که رنگ شاد داره در میارن میندازن تو کیف مقنعه جلو عبور از در که شد دوباره اونچه قبل بودبعضی وقتا هم گیر الکی میدناااا بمن میگه چرا پوستتو تیره کردی هی من میگم من تیره هستم میگه دروغ نگو نه ما اصلا این چیزارو نداریم می دونم اگه بهت بگم حراست نداریم باور نمی کنی 2
partow 25305 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 :jawdrop:من میگم مقنعه سر نکنین این میگه چادر سر کنید مشکلتون حل میشه نه ما اصلا این چیزارو نداریم می دونم اگه بهت بگم حراست نداریم باور نمی کنی چه جالب ... شما باید یه دور بیاین دانشگاه ما ، تا قدر موقعیت فعلیتو بدونی، که دیگه اینقدر حرص نخوری ... 2
lady architect 5358 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 چه جالب ... شما باید یه دور بیاین دانشگاه ما ، تا قدر موقعیت فعلیتو بدونی، که دیگه اینقدر حرص نخوری ... شما شاید دانشگاه ازادی اره؟ چون محدودیت اونا خیلی زیاده 1
partow 25305 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 آره ... آزاد اسلامی ... البته بودم ... تمام شد ... حالا قدر میدونی یا نه؟ :167: 1
lady architect 5358 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 آره ... آزاد اسلامی ... البته بودم ... تمام شد ... حالا قدر میدونی یا نه؟ :167: خدایا شکرت بابت عنایتت بر من حقیر 1
partow 25305 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 قدر منم بدون ... ببین چشم تو رو بر چه نعمتی گشودم ... :girl_blush2: 1
mIn 2294 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 عزیزم سر کار قضیش فرق داره ...... مگه میخواد نون خودش و 7 نسل بعدش رو آجر کنه !!! که سر کار راحت باشه ! دقیقا 2
parsita 749 ارسال شده در 27 فروردین، 2011 من واقعا نمی دونم این موهای ما چه ناوکی از جانب شیطان است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: بابا اینا که به ما گیر می دن به خدا خودشون از همه بدترن اگه مسلمون بودن به خودشون نباید اجازه بدن به ما بد نگاه کنن یا پشت سرمون حرف بزنن به خدا خستم شده دیگه از بس جلوشون مقنعمو کشیدم جلو 2
afshin18 11175 ارسال شده در 27 فروردین، 2011 من که نفهمیدم چی شد میشه موضوع رو باز کنید بعد به نظر من هر کس هر طور که راحته حجابش رو رعایت کنه اون بالاییه بدون حجاب جلوی اقای الف ناراحت بود برا اینکه راحت باشه مقنعه سرش کرد بقیه ای داستان رو نفهمیدم 3
lady architect 5358 ارسال شده در 27 فروردین، 2011 من که نفهمیدم چی شد میشه موضوع رو باز کنید بعد به نظر من هر کس هر طور که راحته حجابش رو رعایت کنه اون بالاییه بدون حجاب جلوی اقای الف ناراحت بود برا اینکه راحت باشه مقنعه سرش کرد بقیه ای داستان رو نفهمیدم خسته نباشی 1
lady architect 5358 ارسال شده در 27 فروردین، 2011 حالا خسته باشم می خوای چیکار کنی؟ اب میارم اب میوه هم دوست داشتی بگو
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 28 فروردین، 2011 من که نفهمیدم چی شد میشه موضوع رو باز کنید بعد به نظر من هر کس هر طور که راحته حجابش رو رعایت کنه اون بالاییه بدون حجاب جلوی اقای الف ناراحت بود برا اینکه راحت باشه مقنعه سرش کرد بقیه ای داستان رو نفهمیدم نظرات بقيه رو بخوني متوجه ميشي 1
راه سبز امید 1331 ارسال شده در 28 فروردین، 2011 حق داري............چه ميشه كرد كار خداس:there:................ :w00::w00: بی ادب با قرمز مینویسی:w00: باشه ، حتما کار خداست خدا یه چیزی میدونست که قردادای اجتماعی رو واستون بیشتر کرد البته من خودم شخصا دوس داشتم دختر بودم احتمالا تا الان شوهر کرده بودم ولی الان چی؟ کسی زنم نمیده.... 4
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 28 فروردین، 2011 :w00::w00:بی ادب با قرمز مینویسی:w00: باشه ، حتما کار خداست خدا یه چیزی میدونست که قردادای اجتماعی رو واستون بیشتر کرد البته من خودم شخصا دوس داشتم دختر بودم احتمالا تا الان شوهر کرده بودم ولی الان چی؟ کسی زنم نمیده.... اولا حسود هرگز نياسود دوما درسته خدا شماهارو بيشتر ميشناخته كه اين همه بند به قانونش اضافه كرده. تو كه تا حالا نتونستي زن بگيري دخترم بودي ميموندي 3
VINA 31339 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2011 حق داري............چه ميشه كرد كار خداس:there:................ خدا چی کارت کنه منفجر شدم چه جالب ... شما باید یه دور بیاین دانشگاه ما ، تا قدر موقعیت فعلیتو بدونی، که دیگه اینقدر حرص نخوری ... من ازاد نیستم اما همه جا دوربین داره:banel_smiley_52: 2
VINA 31339 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2011 :w00::w00:بی ادب با قرمز مینویسی:w00: باشه ، حتما کار خداست خدا یه چیزی میدونست که قردادای اجتماعی رو واستون بیشتر کرد البته من خودم شخصا دوس داشتم دختر بودم احتمالا تا الان شوهر کرده بودم ولی الان چی؟ کسی زنم نمیده.... :ws28::ws28: 1
*mishi* 11920 مالک ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2011 خدا چی کارت کنه منفجر شدم حقش بود:persiana__hahaha:
ارسال های توصیه شده