shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ بهی بیا ببین این خواهرت چیکار کرده این تاپیک و.این که خدای اسپمِ با من بودی؟ 2 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ موضوع تاپیک چی بود چی شد !! از اون تاپیکای خاله زنکی شد لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ با من بودی؟ مگه تو مدیری؟با خواهرت بودم 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ مگه تو مدیری؟با خواهرت بودم چرا میزنی؟ گفتی بهی گفتم شاید با من بودی دهه:w00: 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ چرا میزنی؟گفتی بهی گفتم شاید با من بودی دهه:w00: مگه مخفف اسم تو بهی هست که خودتو انداختی وسط؟ 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ مگه مخفف اسم تو بهی هست که خودتو انداختی وسط؟ مخفف شقایق شقیه:167::167: 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ مخفف شقایق شقیه:167::167: مخفف شقایق آره اما مخفف اسم خواهر تو بهی 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ مخفف شقایق آره اما مخفف اسم خواهر تو بهی اینجا شقایقه 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ اینجا شقایقه من هر چی دلم بخواد صداش میزنم 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ من هر چی دلم بخواد صداش میزنم :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ الان بی بی سی گفت که باز هم تو کربلا حملاتی شده و به هتل ها و اتوبوس ها و غیره میکنند و هدف اکثرشون ایرانی ها هستند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ الان بی بی سی گفت که باز هم تو کربلا حملاتی شده و به هتل ها و اتوبوس ها و غیره میکنند و هدف اکثرشون ایرانی ها هستند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سفری که با این همه خطر همراه باشه چه ارزشی داره؟ 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 پررو :w00: 1 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ آخرین خبرهه رسیده از عراق که هم اکنون به دستمان رسید ! مدیرکل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت با اعلام اینکه انفجار یک دستگاه خودروی بمب گذاری شده در کاظمین باعث زخمی شدن هشت نفر از هموطنان شد گفت: این حادثه هیچ کشتهای به همراه نداشت. حجت الاسلام مهدی آخرین آمار مجروحان حادثه بمب گذاری یک دستگاه خودروی سواری و برخورد آن با اتوبوس زائران ایرانی در کاظمین را هشت نفر عنوان کرد و افزود: این زائران از استان یزد برای زیارت عتبات اعزام شده بودند. وی افزود: این حادثه هیچ کشتهای به همراه نداشت و هم اکنون مجروحان آن به اسامی محمد مهدی جوکار (مدیر کاروان)، محمد علی حسینی نسب (روحانی کاروان)، محمد جوکار، میرزا علیاکبر همتی، کاظم برزگری، جلال حاجی زمینی، سهیل حاجی زمینی و سید محمد حسین حسینی نسب در بیمارستان بستری و تحت درمان قرار گرفتهاند. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده