رفتن به مطلب

هشدار جدی به زائران كربلا: مهر هدیه نگیرید، ممكن است بمب‌گذاری شده باشند!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 94
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ببین عزیزم . من خودم زردشتی ام . ولی عاشق مرام و وفای این دو برادرم. حالا من که اینجوری ام ببین شیعیان واقعی حضرت چه عشقی در سرشونه. ممکنه شما نتونی احساس اونا رو داشته باشی پس بهتره کار رو به خودشون واگذار کنی و بذاری مردم کارشونو بکنن. اینم که من پاسخ شما رو دادم برا این بود که بگم قدرت عشق تا چه حدّه. شما نمیخوای نرو . اما اونایی که میرن کارشون به ما مربوط نمیشه. قرار نیست که من وشما از عوض دیگران براشون تصمیم بگیریم . درسته؟اینو میخواستم بگم. دیگه هم حرفی ندارم . موفق باشی.:icon_gol:

مطمئنید؟ :w58:

می شه بگید ریشه ی خانوادتون کجایی هست؟

لینک به دیدگاه
مطمئنید؟ :w58:

می شه بگید ریشه ی خانوادتون کجایی هست؟

دوست عزیز. من به این نیت اینجا میام که به همه به چشم یکنفر انسان نگاه کنم. تا بحال هم راجع به اعتقاداتم با کسی صحبت نکردم. اینو برای یکبار گفتم تا موقعیت اون حرفام جا بیفته. چیزی که هیچوقت دوست نداشته ام مناقشه در مورد باور های انسانها هست. و تصمیم هم ندارم که این عهد خودم رو بشکنم. :icon_gol:

لینک به دیدگاه
دوست عزیز. من به این نیت اینجا میام که به همه به چشم یکنفر انسان نگاه کنم. تا بحال هم راجع به اعتقاداتم با کسی صحبت نکردم. اینو برای یکبار گفتم تا موقعیت اون حرفام جا بیفته. چیزی که هیچوقت دوست نداشته ام مناقشه در مورد باور های انسانها هست. و تصمیم هم ندارم که این عهد خودم رو بشکنم. :icon_gol:

آهان...منظوری نداشتم...خواستم از یه چیزی مطمئن بشم که شدم ...ممنون :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

:ws52:

زردشتی هستی بعد زیارت عاشورا هم میخونی؟

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=42334

یه جا دیگه هم که منکر خدا بودی

• Like 3
لینک به دیدگاه

دقیقا" منم تو کف همین قضیه بودم...برای این پرسیدم...گفتم شاید من بدمتوجه شد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
لب تابشم همراشه

اونو با وایمکس میاد:banel_smiley_4:

چه خوب.این یکی رو نمیدونستم.کدوم شرکت.میشه ریز اطلاعاتش رو هم بنویسید.

چه امارش رو داریدا:167:

خب این چه ربطی داشت تو بیای کلا صورت مسئله رو عوض بکنی حتی به اسم هم فاصله نچف تا کربلا خدا فرسخ راه !!!

عجب دست سنگینی داری عزیز دلم:imoksmiley::ws28::167:

:w74::w74::ws18::ws18::ws18:

اوکی.معذرت

• Like 1
لینک به دیدگاه

این مطالبی که پیدا میکنم و تاپیک میزنم برای خوندن همه است و ربطی به باور های من نداره. مثلا گاهی میبینی که مدیر تالار های مذهبی میاد تو تاپیک من و بار ها ازم تشکر میکنه . من هم برای قدر دانی یه مطلب خوب که مناسب تالارش باشه پیدا میکنم و بهش هدیه میدم. مثه همین زیارت عاشورا.

در مورد منکر خدا بودنم که شما راست میگی . من خدای خودم رو دارم و با خدای دیگران کاری ندارم.

حتی تو گاه نوشته هام چیز هایی مینویسم که ابدآ به من ربطی نداره. اینا مثه گل و شیرینی هایی است که اونجا میذارم تا میهمانان تاپیکم از دیدنش دلشاد بشن و دیدار تاپیک من به زحمتش بیارزه . :icon_gol:

هدیه خوب اونی است که دوستت بپسنده. منهم همیشه مطالبی رو به دوستان هدیه میدم که بپسندند. مثه عطر و ادکلن میمونه. ممکنه من از ادکلنی که دوستم دوستش داره خوشم نیاد ولی برای تولدش همان ادکلنی رو بهش هدیه میدم که اون دوست داره. :icon_gol:قضیه این مطالب من تو این معنی است.

• Like 3
لینک به دیدگاه
این مطالبی که پیدا میکنم و تاپیک میزنم برای خوندن همه است و ربطی به باور های من نداره. مثلا گاهی میبینی که مدیر تالار های مذهبی میاد تو تاپیک من و بار ها ازم تشکر میکنه . من هم برای قدر دانی یه مطلب خوب که مناسب تالارش باشه پیدا میکنم و بهش هدیه میدم. مثه همین زیارت عاشورا.

در مورد منکر خدا بودنم که شما راست میگی . من خدای خودم رو دارم و با خدای دیگران کاری ندارم.

حتی تو گاه نوشته هام چیز هایی مینویسم که ابدآ به من ربطی نداره. اینا مثه گل و شیرینی هایی است که اونجا میذارم تا میهمانان تاپیکم از دیدنش دلشاد بشن و دیدار تاپیک من به زحمتش بیارزه . :icon_gol:

هدیه خوب اونی است که دوستت بپسنده. منهم همیشه مطالبی رو به دوستان هدیه میدم که بپسندند. مثه عطر و ادکلن میمونه. ممکنه من از ادکلنی که دوستم دوستش داره خوشم نیاد ولی برای تولدش همان ادکلنی رو بهش هدیه میدم که اون دوست داره. :icon_gol:قضیه این مطالب من تو این معنی است.

تالار ادیان که مدیر نداره:ws52:

حالا بگذریم مهم نی

ول یخوب نبای داعتقاداتت رو به خاطر لذت بردن دوستات زیر سوال ببری :ws51:

مثلا از یه چیزی خوشت نمیاد ولی به خاطر اینکه بقیه خوششون بیاد نباید بگی که

برای اعتقادات خودت هم ارزش قائل باش خو

:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تالار ادیان که مدیر نداره:ws52:

حالا بگذریم مهم نی

ول یخوب نبای داعتقاداتت رو به خاطر لذت بردن دوستات زیر سوال ببری :ws51:

مثلا از یه چیزی خوشت نمیاد ولی به خاطر اینکه بقیه خوششون بیاد نباید بگی که

برای اعتقادات خودت هم ارزش قائل باش خو

:icon_gol:

چشم داداش. خیلی مخلصم. :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ریز اطلاعاتشو از خودش بپرس

چرا چوب به دستی؟:banel_smiley_52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بابا این مدلش همینجوریه دست بزن داره ببین با من چی کرده :imoksmiley::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

:ws3:

بابا این مدلش همینجوریه دست بزن داره ببین با من چی کرده :imoksmiley::ws28:

:banel_smiley_4:

خشانتش زیاده :banel_smiley_52:

:ws2:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...