رفتن به مطلب

هشدار جدی به زائران كربلا: مهر هدیه نگیرید، ممكن است بمب‌گذاری شده باشند!

ارسال های توصیه شده

کاملا درسته معنی بت پرستی اینه که یه چیز یا شخص را در حد خدا ببینی

این میشه بت پرستی

زیارت ائمه بت پرستی نیست یک جور اعتقاده

اما در حرمو بوس کردن و مالیدن به سر و صورت به نظر من نماد بت پرستیه

حتی خانه خدا رو هم اجازه نمیدن همچین کاری کنن

آخ گفتی.من هم امامزاده که میرم ترجیح میدم زیارت نامه رو بخونم و سلامی عرض کنم ولی بوس نمیکنم.چون اینها بدعت های خودمونه در دین.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 94
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شما در جریان نیستی شاهین علاقه خاصی به مسافرت با قطار داره

الانم تو قطاره:ws3:

جدا؟تو قطار چیکار میکنه؟یعنی اینقدر ما پیشرفت کردیم که میتونه در قطار براحتی آنلاین بشه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
آخ گفتی.من هم امامزاده که میرم ترجیح میدم زیارت نامه رو بخونم و سلامی عرض کنم ولی بوس نمیکنم.چون اینها بدعت های خودمونه در دین.

شاید سالیان زیادی طول بکشه تا باور مردم عوض بشه

زیاد حرص نخور

• Like 1
لینک به دیدگاه
جدا؟تو قطار چیکار میکنه؟یعنی اینقدر ما پیشرفت کردیم که میتونه در قطار براحتی آنلاین بشه؟

از شاهرود بر میگرده مشهد

آره الان با گوشیت راحت میتونی آن بشی این که مشکلی نیست:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
با این نظر موافقم.بت فقط سنگ نیست.هر چیزی میتونه بت باشه.چیزایی که روزمره ما رو به خودش وابسته کرده.چیزایی که بخاطرش حاضریم پا روی خیلی چیزا حتی انسانیت بزاریم.

اصلا سر منشا بت پرستی میدونید از کجا در عربستان رواج یافت؟قبیله هایی که در زمان حضرت ابراهیم و بعد از آن از مکه دور میشدند تک سنگی از کعبه برداشتند که به یاد آن باشند.غافل از آنکه بعدها همان منشا بت پرستی شد.

اما امام علی(ع)برای ما بت نیست.یک الگو است.هر کسی به اندازه فهم خود او را درک میکند.نباید کج فهمی های افراد در طول تاریخ را به حساب این بزرگان گذاشت.

قوربونت بشم اینجا مگه کسی خدای نکرده گفت که علی ابن ابیطالب بته !! اگه بحث و دنبال میکردی بحث سر حسین بن علی بود و کربلا !

:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شاید سالیان زیادی طول بکشه تا باور مردم عوض بشه

زیاد حرص نخور

نمیدونم :ws52:ولی خب،بعد از پیغمبر اسلام واقعا دچار تغییرات بنیادی میشه.که متاسفانه الان همه اون رو اونجوری میشناسند.همین القاعده و وهابیان با اینکه کاملا تاریخچشون معلومه و اینکه چطور در عربستان بقدرت رسیدند ولی آبروی اسلام رو بردند.

این جمله همیشه در ذهنم هست که امام زمان که ظهور میکنند گویی دین تازه میاوردند و از اسلام آن زمان چیزی جز نام نمانده و کسانی که در دعای ندبه برای ظهور ایشان نیز دعا میکردند با ایشان نیز مخالفت میکنند.آخه تحریف چقدر........

لینک به دیدگاه
قوربونت بشم اینجا مگه کسی خدای نکرده گفت که علی ابن ابیطالب بته !! اگه بحث و دنبال میکردی بحث سر حسین بن علی بود و کربلا !

:icon_gol:

:ubhuekdv133q83a7yy7حواسم بود.ولی خب چون اول میرن نجف و بعد کربلا و من خودم بشخصه خیلی ایشون رو دوست دارم گفتم.بقیه هم خب فرزندان ایشون هستند.

لینک به دیدگاه
از شاهرود بر میگرده مشهد

من فکر کردم با لپ تاب.:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیدونم :ws52:ولی خب،بعد از پیغمبر اسلام واقعا دچار تغییرات بنیادی میشه.که متاسفانه الان همه اون رو اونجوری میشناسند.همین القاعده و وهابیان با اینکه کاملا تاریخچشون معلومه و اینکه چطور در عربستان بقدرت رسیدند ولی آبروی اسلام رو بردند.

این جمله همیشه در ذهنم هست که امام زمان که ظهور میکنند گویی دین تازه میاوردند و از اسلام آن زمان چیزی جز نام نمانده و کسانی که در دعای ندبه برای ظهور ایشان نیز دعا میکردند با ایشان نیز مخالفت میکنند.آخه تحریف چقدر........

من همیشه یه چیزی میگم هر هفته فقط تو همین ایران خودمون چند تا دعای ندبه برگزار میشه؟

اگه واقعا این دعاها از ته دل باشه آقا تا حالا ظهور کرده بود

پس جای تعجب نداره دعا کننده های امروز مخالفان فردا باشند

تو اکثر مسائل دینی هم همینطور تصور کن

ریشه ای مشکل وجود داره

وقتی دین به نفع شخص تعریف میشه باور کم میشه اعتقاد از بین میره

• Like 1
لینک به دیدگاه
:girlhi::ubhuekdv133q83a7yy7من دخترم.:ws28::ws28::ws28:

خاک بپسرم دیگه بهتر

با قطار میخوای بری؟:ws3::ws3:

اره اگر امکاناتش مثل رفت باش حتما چرا که نه

شما در جریان نیستی شاهین علاقه خاصی به مسافرت با قطار داره

الانم تو قطاره:ws3:

بهارمممممم:167:

اره بابا این قدر پیشرفت کرده کلی امکانات تفریحی داره سالم و نا سالم

از شاهرود بر میگرده مشهد

افرین نمیگم که ایرانسل ورشکست بشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
خاک بپسرم دیگه بهتر

اره اگر امکاناتش مثل رفت باش حتما چرا که نه

بهارمممممم:167:

اره بابا این قدر پیشرفت کرده کلی امکانات تفریحی داره سالم و نا سالم

افرین نمیگم که ایرانسل ورشکست بشه

انگار موشو آتیش زدن در جا رسید:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ubhuekdv133q83a7yy7حواسم بود.ولی خب چون اول میرن نجف و بعد کربلا و من خودم بشخصه خیلی ایشون رو دوست دارم گفتم.بقیه هم خب فرزندان ایشون هستند.

خب این چه ربطی داشت تو بیای کلا صورت مسئله رو عوض بکنی حتی به اسم هم فاصله نچف تا کربلا خدا فرسخ راه !!!

عجب دست سنگینی داری عزیز دلم:imoksmiley::ws28::167:

• Like 1
لینک به دیدگاه
لب تابشم همراشه

اونو با وایمکس میاد:banel_smiley_4:

تبلیغ نکن دیگهههههه:w00:

انگار موشو آتیش زدن در جا رسید:banel_smiley_4:

خیلی رو داری رو بشر از تو پرو تر ندیده بودم ادرسسی که برام گذاشتی رو بزارم:vahidrk:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام حال حرف زدن نداری مجبوری بیای؟:w00:

چیه؟؟؟ :w00:

چی میگی؟؟؟ :w00:

چرا داد میکشی؟؟؟ :w00:

سلامت کو؟؟؟ :w00:

خوب من احساساتم رو با شکلک بیان کردم :w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...