غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ ببین عزیزم . من خودم زردشتی ام . ولی عاشق مرام و وفای این دو برادرم. حالا من که اینجوری ام ببین شیعیان واقعی حضرت چه عشقی در سرشونه. ممکنه شما نتونی احساس اونا رو داشته باشی پس بهتره کار رو به خودشون واگذار کنی و بذاری مردم کارشونو بکنن. اینم که من پاسخ شما رو دادم برا این بود که بگم قدرت عشق تا چه حدّه. شما نمیخوای نرو . اما اونایی که میرن کارشون به ما مربوط نمیشه. قرار نیست که من وشما از عوض دیگران براشون تصمیم بگیریم . درسته؟اینو میخواستم بگم. دیگه هم حرفی ندارم . موفق باشی. 5 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ ببین عزیزم . من خودم زردشتی ام . ولی عاشق مرام و وفای این دو برادرم. حالا من که اینجوری ام ببین شیعیان واقعی حضرت چه عشقی در سرشونه. ممکنه شما نتونی احساس اونا رو داشته باشی پس بهتره کار رو به خودشون واگذار کنی و بذاری مردم کارشونو بکنن. اینم که من پاسخ شما رو دادم برا این بود که بگم قدرت عشق تا چه حدّه. شما نمیخوای نرو . اما اونایی که میرن کارشون به ما مربوط نمیشه. قرار نیست که من وشما از عوض دیگران براشون تصمیم بگیریم . درسته؟اینو میخواستم بگم. دیگه هم حرفی ندارم . موفق باشی. آفرین پسر خوب من عاشق این طرز فکرم اینکه آدم با هر اعتقادی خوبیهای دیگرونو ببینه 3 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ اسم تاپیک بار دیگر عوض شد !! این بار این شد شما چه مذهبی دارید!؟! 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ منم هستم تور انتالیا اگه بزارین منم هستم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ سال گذشته مادرم اسفند ماه میخواست بره به من هم گفت بیا با هم بریم اما من بهانه آوردم البته هم درسها بود و هم یکم ترس.:banel_smiley_52:میگفتم سامرا که نمیبرند من اگه میرم میخوام همه جا رو ببینم.ولی الان خیلی پشیمونم.خوش بحالشون برنامشون یه جوری شد که دو روز هم مستقیم از کربلا رفتند مشهد من که دیگه داشتم از حسرت میمردم دو تا سفر معنوی رو با هم از دست دادم. هنوز که هنوز حسرت پارسال توی دلمه.لیاقت میخواست نداشتم.:icon_pf (34):اجل و بیماری همیشه و همه جا هست.این تفکر ماست که بیماری رو جذب میکنه وگرنه میشه از همین جا تغذیه رو برد.اب هم که اب معدنیه.ماسک و وسایل ضد عفونی هم که همه جا هست.عراق هم فکر نکنم اوضاعش از اینی که هست دیگه بهتر بشه. جمعه شب هم که این مختار هی آتش به جانم میزنه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ تور انتالیا اگه بزارین منم هستم :167::167::167::167: کی هست که از مسافرت بدش بیاد.من هم اگه پولش رو داشتم دوست داشتم تمام دنیا رو سیاحت کنم. 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ :167::167::167::167:کی هست که از مسافرت بدش بیاد.من هم اگه پولش رو داشتم دوست داشتم تمام دنیا رو سیاحت کنم. پس بیا مجردی مردونه بریم 2 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ تور انتالیا اگه بزارین منم هستم آنتالیا رو قول نمیدم اما یه تور واسه سوریه داریم زمینی میره دو روز توی ترکیه هستن اسمتو توش بنبیسم !؟!!:ws2: 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ مگه نمیشه نرفت و عاشق بود؟مگه اون موقع که راه بسته بود وکسی نمیرفت مشکلی با عشقشون داشتن؟ بشر هزاران سال بت پرست بوده و هنوز تو دلش مونده . نمیتونه ولش کنه. 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ سال گذشته مادرم اسفند ماه میخواست بره به من هم گفت بیا با هم بریم اما من بهانه آوردم البته هم درسها بود و هم یکم ترس.:banel_smiley_52:میگفتم سامرا که نمیبرند من اگه میرم میخوام همه جا رو ببینم.ولی الان خیلی پشیمونم.خوش بحالشون برنامشون یه جوری شد که دو روز هم مستقیم از کربلا رفتند مشهد من که دیگه داشتم از حسرت میمردم دو تا سفر معنوی رو با هم از دست دادم.هنوز که هنوز حسرت پارسال توی دلمه.لیاقت میخواست نداشتم.:icon_pf (34):اجل و بیماری همیشه و همه جا هست.این تفکر ماست که بیماری رو جذب میکنه وگرنه میشه از همین جا تغذیه رو برد.اب هم که اب معدنیه.ماسک و وسایل ضد عفونی هم که همه جا هست.عراق هم فکر نکنم اوضاعش از اینی که هست دیگه بهتر بشه. جمعه شب هم که این مختار هی آتش به جانم میزنه درهای بهشت به روی خودت بستی 1 لینک به دیدگاه
Gerdab 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ بشر هزاران سال بت پرست بوده و هنوز تو دلش مونده .نمیتونه ولش کنه. بت ؟! مگر امام حسین جدیدا از جنس سنگ شده است که ما نمیدانستیم؟! به اعتقادات احترام بگذارید. لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ بت ؟!مگر امام حسین جدیدا از جنس سنگ شده است که ما نمیدانستیم؟! به اعتقادات احترام بگذارید. بت بته از سنگ و غیر سنگ نیست گاهی اوقات بت یک مفهوم میتونه باشه !!! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ پس بیا مجردی مردونه بریم :girlhi::ubhuekdv133q83a7yy7من دخترم.:ws28: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ درهای بهشت به روی خودت بستی با این چیزا درب بهشت به روی کسی بسته نمیشه.فقط یه تلنگری بود واسه خودم. لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ تور انتالیا اگه بزارین منم هستم با قطار میخوای بری؟:ws3: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ بت بته از سنگ و غیر سنگ نیست گاهی اوقات بت یک مفهوم میتونه باشه !!! با این نظر موافقم.بت فقط سنگ نیست.هر چیزی میتونه بت باشه.چیزایی که روزمره ما رو به خودش وابسته کرده.چیزایی که بخاطرش حاضریم پا روی خیلی چیزا حتی انسانیت بزاریم. اصلا سر منشا بت پرستی میدونید از کجا در عربستان رواج یافت؟قبیله هایی که در زمان حضرت ابراهیم و بعد از آن از مکه دور میشدند تک سنگی از کعبه برداشتند که به یاد آن باشند.غافل از آنکه بعدها همان منشا بت پرستی شد. اما امام علی(ع)برای ما بت نیست.یک الگو است.هر کسی به اندازه فهم خود او را درک میکند.نباید کج فهمی های افراد در طول تاریخ را به حساب این بزرگان گذاشت. 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ :girlhi::ubhuekdv133q83a7yy7من دخترم.:ws28: :ws3: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ با قطار میخوای بری؟:ws3: بابا تور چی چیه؟شما هم بحث رو جدی گرفتید.با این گرونی تا در خونه هم نمیشه رفت :127fs1601347:آخه این چه شکلکی هست که تو سایت گذاشتن 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ بت بته از سنگ و غیر سنگ نیست گاهی اوقات بت یک مفهوم میتونه باشه !!! کاملا درسته معنی بت پرستی اینه که یه چیز یا شخص را در حد خدا ببینی این میشه بت پرستی زیارت ائمه بت پرستی نیست یک جور اعتقاده اما در حرمو بوس کردن و مالیدن به سر و صورت به نظر من نماد بت پرستیه حتی خانه خدا رو هم اجازه نمیدن همچین کاری کنن 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ بابا تور چی چیه؟شما هم بحث رو جدی گرفتید.با این گرونی تا در خونه هم نمیشه رفت:127fs1601347:آخه این چه شکلکی هست که تو سایت گذاشتن شما در جریان نیستی شاهین علاقه خاصی به مسافرت با قطار داره الانم تو قطاره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده