رفتن به مطلب

هشدار جدی به زائران كربلا: مهر هدیه نگیرید، ممكن است بمب‌گذاری شده باشند!

alborzrad

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

ببین عزیزم . من خودم زردشتی ام . ولی عاشق مرام و وفای این دو برادرم. حالا من که اینجوری ام ببین شیعیان واقعی حضرت چه عشقی در سرشونه. ممکنه شما نتونی احساس اونا رو داشته باشی پس بهتره کار رو به خودشون واگذار کنی و بذاری مردم کارشونو بکنن. اینم که من پاسخ شما رو دادم برا این بود که بگم قدرت عشق تا چه حدّه. شما نمیخوای نرو . اما اونایی که میرن کارشون به ما مربوط نمیشه. قرار نیست که من وشما از عوض دیگران براشون تصمیم بگیریم . درسته؟اینو میخواستم بگم. دیگه هم حرفی ندارم . موفق باشی.:icon_gol:

• Like 5
  • پاسخ 94
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ارسال شده در
ببین عزیزم . من خودم زردشتی ام . ولی عاشق مرام و وفای این دو برادرم. حالا من که اینجوری ام ببین شیعیان واقعی حضرت چه عشقی در سرشونه. ممکنه شما نتونی احساس اونا رو داشته باشی پس بهتره کار رو به خودشون واگذار کنی و بذاری مردم کارشونو بکنن. اینم که من پاسخ شما رو دادم برا این بود که بگم قدرت عشق تا چه حدّه. شما نمیخوای نرو . اما اونایی که میرن کارشون به ما مربوط نمیشه. قرار نیست که من وشما از عوض دیگران براشون تصمیم بگیریم . درسته؟اینو میخواستم بگم. دیگه هم حرفی ندارم . موفق باشی.:icon_gol:

آفرین پسر خوب

من عاشق این طرز فکرم

اینکه آدم با هر اعتقادی خوبیهای دیگرونو ببینه

:icon_gol:

• Like 3
ارسال شده در

اسم تاپیک بار دیگر عوض شد !!

این بار این شد شما چه مذهبی دارید!؟!

• Like 2
ارسال شده در
منم هستم:a030:

تور انتالیا اگه بزارین منم هستم:ws3:

• Like 2
ارسال شده در

سال گذشته مادرم اسفند ماه میخواست بره به من هم گفت بیا با هم بریم اما من بهانه آوردم البته هم درسها بود و هم یکم ترس.:banel_smiley_52:میگفتم سامرا که نمیبرند من اگه میرم میخوام همه جا رو ببینم.ولی الان خیلی پشیمونم.خوش بحالشون برنامشون یه جوری شد که دو روز هم مستقیم از کربلا رفتند مشهد من که دیگه داشتم از حسرت میمردم دو تا سفر معنوی رو با هم از دست دادم.

هنوز که هنوز حسرت پارسال توی دلمه.لیاقت میخواست نداشتم.:icon_pf (34):اجل و بیماری همیشه و همه جا هست.این تفکر ماست که بیماری رو جذب میکنه وگرنه میشه از همین جا تغذیه رو برد.اب هم که اب معدنیه.ماسک و وسایل ضد عفونی هم که همه جا هست.عراق هم فکر نکنم اوضاعش از اینی که هست دیگه بهتر بشه.

جمعه شب هم که این مختار هی آتش به جانم میزنه:ws44:

• Like 1
ارسال شده در

:167::167::167::167:

کی هست که از مسافرت بدش بیاد.من هم اگه پولش رو داشتم دوست داشتم تمام دنیا رو سیاحت کنم.

• Like 1
ارسال شده در
:167::167::167::167:

کی هست که از مسافرت بدش بیاد.من هم اگه پولش رو داشتم دوست داشتم تمام دنیا رو سیاحت کنم.

پس بیا مجردی مردونه بریم:ws3:

• Like 2
ارسال شده در

آنتالیا رو قول نمیدم اما یه تور واسه سوریه داریم زمینی میره دو روز توی ترکیه هستن

اسمتو توش بنبیسم !؟!!:ws2:

• Like 1
ارسال شده در
مگه نمیشه نرفت و عاشق بود؟

مگه اون موقع که راه بسته بود وکسی نمیرفت مشکلی با عشقشون داشتن؟

بشر هزاران سال بت پرست بوده و هنوز تو دلش مونده .

نمیتونه ولش کنه.

• Like 3
ارسال شده در
سال گذشته مادرم اسفند ماه میخواست بره به من هم گفت بیا با هم بریم اما من بهانه آوردم البته هم درسها بود و هم یکم ترس.:banel_smiley_52:میگفتم سامرا که نمیبرند من اگه میرم میخوام همه جا رو ببینم.ولی الان خیلی پشیمونم.خوش بحالشون برنامشون یه جوری شد که دو روز هم مستقیم از کربلا رفتند مشهد من که دیگه داشتم از حسرت میمردم دو تا سفر معنوی رو با هم از دست دادم.

هنوز که هنوز حسرت پارسال توی دلمه.لیاقت میخواست نداشتم.:icon_pf (34):اجل و بیماری همیشه و همه جا هست.این تفکر ماست که بیماری رو جذب میکنه وگرنه میشه از همین جا تغذیه رو برد.اب هم که اب معدنیه.ماسک و وسایل ضد عفونی هم که همه جا هست.عراق هم فکر نکنم اوضاعش از اینی که هست دیگه بهتر بشه.

جمعه شب هم که این مختار هی آتش به جانم میزنه:ws44:

درهای بهشت به روی خودت بستی

• Like 1
ارسال شده در
بشر هزاران سال بت پرست بوده و هنوز تو دلش مونده .

نمیتونه ولش کنه.

بت ؟!

مگر امام حسین جدیدا از جنس سنگ شده است که ما نمیدانستیم؟!

به اعتقادات احترام بگذارید.

ارسال شده در
بت ؟!

مگر امام حسین جدیدا از جنس سنگ شده است که ما نمیدانستیم؟!

به اعتقادات احترام بگذارید.

بت بته از سنگ و غیر سنگ نیست گاهی اوقات بت یک مفهوم میتونه باشه !!!

• Like 2
ارسال شده در
پس بیا مجردی مردونه بریم:ws3:

:girlhi::ubhuekdv133q83a7yy7من دخترم.:ws28::ws28::ws28:

• Like 1
ارسال شده در
درهای بهشت به روی خودت بستی

با این چیزا درب بهشت به روی کسی بسته نمیشه.فقط یه تلنگری بود واسه خودم.

ارسال شده در

با قطار میخوای بری؟:ws3::ws3:

• Like 2
ارسال شده در

با این نظر موافقم.بت فقط سنگ نیست.هر چیزی میتونه بت باشه.چیزایی که روزمره ما رو به خودش وابسته کرده.چیزایی که بخاطرش حاضریم پا روی خیلی چیزا حتی انسانیت بزاریم.

اصلا سر منشا بت پرستی میدونید از کجا در عربستان رواج یافت؟قبیله هایی که در زمان حضرت ابراهیم و بعد از آن از مکه دور میشدند تک سنگی از کعبه برداشتند که به یاد آن باشند.غافل از آنکه بعدها همان منشا بت پرستی شد.

اما امام علی(ع)برای ما بت نیست.یک الگو است.هر کسی به اندازه فهم خود او را درک میکند.نباید کج فهمی های افراد در طول تاریخ را به حساب این بزرگان گذاشت.

• Like 2
ارسال شده در
:girlhi::ubhuekdv133q83a7yy7من دخترم.:ws28::ws28::ws28:

:ws3::ws3:

ارسال شده در
با قطار میخوای بری؟:ws3::ws3:

بابا تور چی چیه؟شما هم بحث رو جدی گرفتید.با این گرونی تا در خونه هم نمیشه رفت

:127fs1601347:آخه این چه شکلکی هست که تو سایت گذاشتن:ws28:

• Like 1
ارسال شده در

کاملا درسته معنی بت پرستی اینه که یه چیز یا شخص را در حد خدا ببینی

این میشه بت پرستی

زیارت ائمه بت پرستی نیست یک جور اعتقاده

اما در حرمو بوس کردن و مالیدن به سر و صورت به نظر من نماد بت پرستیه

حتی خانه خدا رو هم اجازه نمیدن همچین کاری کنن

• Like 2
ارسال شده در
بابا تور چی چیه؟شما هم بحث رو جدی گرفتید.با این گرونی تا در خونه هم نمیشه رفت

:127fs1601347:آخه این چه شکلکی هست که تو سایت گذاشتن:ws28:

شما در جریان نیستی شاهین علاقه خاصی به مسافرت با قطار داره

الانم تو قطاره:ws3:

• Like 2