alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ مقامات امنیتی عراق به زائران و مسافرانی كه به سمت كربلا در حركتند، اعلام كردند از پذیرفتن مهر برای نماز خودداری كنند. برخی از این مهرها بمبگذاری شده است. مسئولان امنیتی عراق به زائران و مسافرانی كه پیاده درحال سفر به سمت كربلا هستند، بارها از طریق بلندگوهای حسینیهها و هیأتهای عزاداری كاروانها به زائران هشدار دادند كه با خود برای نماز مهر به همراه داشته باشند و به هیچ وجه از افرادی كه در راه مهر توزیع میكنند، مهر نگیرند. اعضای وابسته به به القاعده اقدام به توزیع مهرهای نماز میان زائران حرم حسینی(ع) كردهاند كه در آنها مواد منفجره خفیفی كار گذاشته شده كه با سجده كردن منفجر میشوند. همچنین این منابع امنیتی برای چندمین بار به زائران درباره تحویل گرفتن غذا از اماكن مشكوك هشدار داده و از آنها خواسته است تا به رستوانها و یا حسینیههای معتبر و شناخته شده مراجعه كنند. كشتار چند روز گذشته بغداد در اثر انفجاربمبهای كار گذاشته شده در "سر"های نمادین شهدای كربلا و نیز پرچمهای اهدایی القاعده به زوار بود! 11 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ گمان نکنم تو انجمن کسانی باشند که هوس کرب و بلا کنند. نمیدونم . من که ندیدم. 2 لینک به دیدگاه
Gerdab 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ گمان نکنم تو انجمن کسانی باشند که هوس کرب و بلا کنند. نمیدونم . من که ندیدم. شما ندیدی! دلیلی بر نبودن نیست دوست من. بهتر هم هستش که کربلا رفتن و این و اون رو به تمسخر نگیرید. موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ شما ندیدی!دلیلی بر نبودن نیست دوست من. بهتر هم هستش که کربلا رفتن و این و اون رو به تمسخر نگیرید. موفق باشید اگر به شخصیت من واقف باشی باید بدونی که من با هیچ اعتقادی شوخی نمیکنم و خیلی هم احترام میذارم. این جواب من دارای مفاهیم عمیق طنز گزنده است که شما نتونستی درست تحلیلش بکنی. 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ گمان نکنم تو انجمن کسانی باشند که هوس کرب و بلا کنند. نمیدونم . من که ندیدم. من هستم 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ خب قسمتم نمیشه اگه آقا بخواد میشه. کافیه رو به کربلا کنی و از ته دل بخوای . یک یا حسین قلبی میخواد. 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ السلام عليك يا رسول الله وعلى ابنتك المظلومة الصديقة الطاهرة الشهيدة عليها السلام السلام على الحسين ، وعلى علي بن الحسين ، وعلى أولاد الحسين وعلى أصحاب الحسين 2 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ گمان نکنم تو انجمن کسانی باشند که هوس کرب و بلا کنند. نمیدونم . من که ندیدم. منم هستم 2 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ منم هستم به گمونم باید اسم تاپیکو عوض میکردم میذاشتم :ستاد اعزام اعضا به کربلا !!! 5 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ به گمونم باید اسم تاپیکو عوض میکردم میذاشتم :ستاد اعزام اعضا به کربلا !!! :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ میخوایید اینجا ثبت نام بکنید:jawdrop: اما درباره کربلا به نظر من هم خیلی آلوده و کثیفه که انواع مختلف بیماریها را وارده کشور میکنه هم امنیت نداره من فکر نمیکنم سفر به کربلا کار درستی باشه با وجود این همه اخطار بازهم مسافران زیادی با هر شرایط سنی میرن 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ میخوایید اینجا ثبت نام بکنید:jawdrop:اما درباره کربلا به نظر من هم خیلی آلوده و کثیفه که انواع مختلف بیماریها را وارده کشور میکنه هم امنیت نداره من فکر نمیکنم سفر به کربلا کار درستی باشه با وجود این همه اخطار بازهم مسافران زیادی با هر شرایط سنی میرن بین همه عشقای دنیا عشق است ابوالفضل بخاطر اینه. 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ بین همه عشقای دنیا عشق است ابوالفضل بخاطر اینه. درسته عشق و علاقه هست ولی کمی هم منطق وعاقلانه فکر کردن من کسی را میشناسم که رفت دیگه برنگشت بچه هم داشت آدم باید یکم مسئولیت پذیر هم باشه احتمال خطر را هم بده وقتی مسئولیت قبول میکنه 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ درسته عشق و علاقه هست ولی کمی هم منطق وعاقلانه فکر کردن من کسی را میشناسم که رفت دیگه برنگشت بچه هم داشت آدم باید یکم مسئولیت پذیر هم باشه احتمال خطر را هم بده وقتی مسئولیت قبول میکنه درست نیست عزیزم. عشق این چیزا سرش نمیشه. باید باشی و ببینی . 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ خو اَی اُدَم عقل تِ سِرِ بو میشو کربِلا 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ مگه نمیشه نرفت و عاشق بود؟ مگه اون موقع که راه بسته بود وکسی نمیرفت مشکلی با عشقشون داشتن؟ 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ مگه نمیشه نرفت و عاشق بود؟مگه اون موقع که راه بسته بود وکسی نمیرفت مشکلی با عشقشون داشتن؟ اونا که مشکلی نداشتن. هر مشکلی هست سر این تقویمه. آبان 68 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ تقویم نیست من اسم آبان را دوست میدارم همین اسم ماه تولدم یا این چیزا نیست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده