pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ تو کسی رو پیدا کردی این مدلی نباشه به من نشون بده همه داراریی مو میریزم به پاش! منم تا دلت بخواد این مدلی بودم... باید شوهر کنی... البته این جوابیه که همه به من میگن...من باید بهت بگم باید زن بگیری! به به سلام لیلی خوش اومدی... :flowerysmile: نه فکر کنم باید شوهر کنم... 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ به به سلام لیلی خوش اومدی... :flowerysmile: نه فکر کنم باید شوهر کنم... بچه بشین تو خونه برات خواستگار خوب بیاد 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ بچه بشین تو خونه برات خواستگار خوب بیاد لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ سلام... صبح از خواب بیدار میشم ولی نمیدونم برای چی و نمیدونم بعدش باید چیکار کنم نزدیکای ظهر گشنم میشه ولی نمیتونم غذا بخورم یعنی اصلا دوس ندارم چیزی بخورم حوصلم سر رفته ولی نمیدونم چی دوس دارم و چی میتونه سر حالم بیاره دوس ندارم تلویزیون نگا کنم دوس ندارم بخوابم از طرفی دوس ندارم بیدار بمونم... دوس ندارم برم بیرون از طرفی دوس ندارم خونه بشینم... دوس ندارم درس بخونم دوس ندارم علاف باشم دوس ندارم بخندم و دوس ندارم گریه کنم دوس ندارم بمیرم و نمیدونم چرا زنده هستم... حوصله هیچکس و هیچ چیز رو ندارم... :pichak29: شما تابحال اینجوری شدین؟؟؟ آری .... همه یه وقتی این شکلی می شن.... دلیلشم شاید یه چیز خیلی کوچیک باشه که خودتم زیاد بهش توجه نمی کنی منم زیاد این شکلی می شم...بعضی وقتا هم بی بهانه دنبال یه سوژه می گردم برای گریه کردن 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ کلیدش تو اون پیانوئه آی گفتی... خیلی وقت ننشستم پاش مرسی پیشنهاد متفاوتی بود... :wubpink: آری ....همه یه وقتی این شکلی می شن.... دلیلشم شاید یه چیز خیلی کوچیک باشه که خودتم زیاد بهش توجه نمی کنی منم زیاد این شکلی می شم...بعضی وقتا هم بی بهانه دنبال یه سوژه می گردم برای گریه کردن چی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ چی؟؟ اوووووووم مثلا" یه حرف بی ارزش. یه حرفی که شنیدی و از کنارش رد شدی ولی ناخداگاه همه چیز به اون موضوع ربط پیدا می کنه...بدون اینکه خودت متوجه بشی. 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ اوووووووم مثلا" یه حرف بی ارزش.یه حرفی که شنیدی و از کنارش رد شدی ولی ناخداگاه همه چیز به اون موضوع ربط پیدا می کنه...بدون اینکه خودت متوجه بشی. آره اینم بعید نیست باید بهش فکر کنم... راستی آواتار جدیدت مبارک باشه خیلی با مزه ست 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ آره اینم بعید نیست باید بهش فکر کنم... راستی آواتار جدیدت مبارک باشه خیلی با مزه ست اهوم...طول می کشه تا بفهمی چیه عع مرسی...چشمات قشنگ می بینه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده